Oradea (22)-editie speciala de sarbatori
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
neatza!
Tinem pumnii la Giulik! Si la mama-sa sa se mai calmeze oleaca![]()
![]()
![]()
Noi avem miercuri la scoala si joi la gradi serbarile, dar fara emotii, mai ales cea de maine... la 10-11 ani sunt prea mari de asa ceva:) Iar joi asteptam doar partea "materiala", adica pe moshu cu pachetul. Restul e doar garnitura:) cum ar fi cartofii langa un gratar ca lumea:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Daria, abia astept sa ne povestesti cum a fost prima serbare a Giuliei.
Marius- drum bun si bafta!
P.S. Eu mi-am luat bradut natural. Numai bun pentru singurul loc ramas liber in aparatament, adica pe masina de spalat din hol.
Poze
marius spune:
Pe mine m-au apucat pandaliile
. Vreau sa fac o caravana www.desprecopii.com
Ideea este aceasta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112019
si aceasta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112435
Am luat-o razna nu-i asa?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Marius, tu meriti toate florile din lume
pentru daruirea sufleteasca de care dai dovada si implicarea ta in astfel de proiecte. Sa fie cu succes!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Marius, o sa particip si eu, dar dupa sarbatori pot numai !
Gabik - ioi, ce emotii am avut ... sa zic ca Giulia a tinut neaparat sa-i arate moshului ca ea e sexi-pexi si are body sub rochita ? A ales cel mai bun moment, era liniste ... si ea de colo ... hei, moshu, uite ce am eu sexi-pexi 

Am ras de ne-am cocolosat. Moshu a retinut imediat ca o cheama Giulia 
Poezia a recitat-o destul de bine, de cantat si ce mai era de facut, s-a descurcat, eu am fost topita de mandrie si emotie ![]()
Am pus cateva poze
In rest, ieri am umblat alela toata ziua, a fost minunaaat, am cumparat cam tot ce ne trebuie pt pregatelile de sarbatori, inclusiv bradul (unul superb, a costat 70 de lei), dar e superb.
Si cam atat. Sa aveti o zi frumoasa !
Revin de la servici, cu o cafea tare 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
revin, ca am mai scris un msg, da' nu stiu ce are frumosul meu net, ca se tot deconecteaza!!
deci,
FELICITARI GIULIAAAA!!!!
Daria-'poi acela n-a fost Igor!!! Dupa cum vad io, a fost Rin!!
Marius-vreau si eu!! citesc tot, sa vad ce si cum!!
Brad natural mi-a lasat Mosu' in balcon, tot grasuts, norvegian, dar nu l-am vazut prea bine ca e legat!! Da' contez pe gusturile mosului, ca n-am de ales!!
Am mers ieri prin Real si Metro, dupa jucariile Mosului de acasa!!Ca sa prezint rezumativ, zic doar gretos, si atat!!!
Jucaria care ma-nteresa si n-am putut-o lua sambata de dincolo, aci era cu mai de 100 ron mai scumpa!
Hai ca nu mai imi fac sange rau, nu mai zic nimic!!
De azi sunt in concediu, sper eu!!
si tot azi, avem serbare!!!
O zi faina, faina!!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Gabi_K spune:
Cristina, nici la mine n-a mers aseara netul, mai tot timpul s-a inrerupt:(
Daria felicitari printesei sexi-pexi!!! vazut pozicile, se pare ca avem de-a face cu o maaare actrita:)
Marius, baftaaaa!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Multumim pt vizionari si complimente. Baietoasa lu` mama s-a descurcat. Cert e ca toti parintii o stiu pe Giulia din povestirile copiilor ... mai de bine, mai de rau ... 
Cris - concediu placut ! Muuulti 
la voi ! Cum se mai simte Andrei ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
Vizionat pozele giuliei, d-soara ce mai vreti
cristina22- bafta la serbare ! ce jucarii vroiai?
Hai sa ti dau idei daca mai mergi la cora cumva
I am luat lui cristi o masinuta cu teleconmanda si in acelasi pachet si un submarin care l poate folosi in vana.Vreau sa ti spun ca a fost deja probat chit ca e de craciun si merge fain, a fost aprox 5.500 de ft.
adela???
gabi_K ce faceti gata cu serbarile ... daca nu bafta va doresc si voua.
marius- succes!
Despre noi
Bia e fetita mare vas spun poate nu stiati
a scapat ieri de ultimu vaccin pana la scoala. A fost primul vaccin la care a plans, schiopateaza un picut dar umbla pe picioare deci e ok am scapat.
Cristi abia asteapta sa vina vacanta
Eu caut un ecograf acum, apropo stiti pe undeva unde m as putea duce cu bil. de trimitere unde ar mai avea si fonduri azi?
szivarvany spune:
Mercedes, eu am facut sambata la eurorad , eco mamara, m-a costat ca m-am dus direct, 480 mii lei vechi.
Datile trecute, cu trimitere, gratis. E vis-a-vis de posta mare pe ciorogariu.
Pupam Bia fetita-mare ! Si pe Cristi 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)