FIV152

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Luni fac iar estradiol si progesteron si ecografie la clinica.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by medamaya1

Zouzou draga , ar fii super fain sa fie asa.
Boo

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

si totusi din fericire e asa...acum ramane de vazut cu pretul...asta voi afla maine...am deschis un subiect nou despre IVM..si acolo voi scrie toate noutatile...am mai pus acum,acolo un site...numai ca vorbesc cam singura pe acolo...macar este vizionat si mai afla lumea tehnici noi...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca orice ar fi nu abandona!Crezi in sansa ta!
Cristal

Boo sa stii ca si eu am avut la prima eco endometrul mic de 2 si ceva,inca mai sangeram,adica nu trecuse de tot cm ( eu am inceput tratamentul min zi 2 de cm),iar la ultima eco endometrul a fost 7,dar poate dupa aceea a mai crescut,iar pe perioada de dupa ET am luat cycloprogynova ,pastilele albe cate 3/zi.Bafta in continuare!

Ela72,Ela28

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, va sciu iar in numele Laurei...a sunat-o in seara asta dr si a zis ca nu i-au iesit bine analizele, ca sangele se coaguleaza f repede si e pe cale sa faca tromboflebita. A chemat-o in seara aceasta la spital sa o interneze. Am inteles ca ii va face clexane, pt fluidizarea circulatiei. M-a rugat sa va intreb daca stiti ceva despre asta, daca ati trecut vreuna prin asa ceva, orice ar putea sa o ajute... Era foarte speriata, ma rog sa scape odata de cosmarul asta...
Ancuta

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anca, imi pare rau ca te-au daramat vestile, dar nu-ti pierde increderea! mergi maine, te rog, la ET si fii optimista! ai atatea exemple de fete care au reusit cand se asteptau mai putin, o sa fii si tu printre ele! iti tin pumnii strans si Doamne-ajuta!

Felicia, poate daca intrebi la Odisee; sunt gravidutze care au aceasta problema si fac Clexane, sigur veti primi lamuriri acolo! multa sanatata si numai bine Laurei!

Zouzou, Moni, Kora, Anto,Cristinici, Meda,

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

eu am o cunostinta care a ramas gravi si avea exact aceeasi problema cu a Laurei...stiu doar ca medicii i-au dat sa faca zilnic pina la nastere niste injectii in burtica ...asa a facut...cu ajutorul acelor injectii singele a devenit mai fluid si a dus sarcina pina la capat... a nascut si pe cale naturala(facuse fiv de 6 ori..a reusit pe natural..si si-a dat seama doar inainte de stimulare),iar acum are o mindrete de baietel...bine ca s-a diagnosticat acum si nu mai tirziu...va fi bine...sintem cu pumnii strinsi pt. Laura

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

fetelor din Bucuresti...am sa fiu off topic,dar voi stiati ce minune aveti la voi in oras? stiati de bisericuta Sfantului Spiridon si de minunile care se intimpla acolo???cite femei care nu reuseau sa faca copii au fost acolo si au ramas???si mai este si parintele acela care ajuta extraordinar de mult...priviti si cititi acest articol...sint sigura ca va ajuta pe multe dintre voi...va pup si Doamne Ajuta!

www.formula-as.ro/2007/777/spiritualitate-39/sfantul-spiridon-vechi-8139" target="_blank">Moartea si Invierea unei biserici: Sfantul Spiridon Vechi.

www.atac-online.ro/dezv%C4%83luiri_29/biserica-sfantul-spiridon-vechi_19212#" target="_blank">icoana facatoare de minuni

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

pt Laura, eu am facut clexane dupa operatie timp de 2 saptamani. nu prea are ce sa-i faca mai mult decat atat sau nu stiu eu, adica mie nu mi s-a facut. mie nu puteau nici sa-mi ia sange din vena atat de gros ajunsese, nu curgea nimic. ea intrerupsese albumina? poate de-asta s-au agravat iarasi simptomele :(. off, imi pare extrem de rau, speram sa nu mai treaca nimeni prin asta.
a, cred ca e diferita problema de cea a gravidutelor cu sindrom antifosfolipidic. eu nu am sindromul de exemplu dar de la hiperstimulare am avut reactiile astea.
a, am uitat, mi-au facut si transfuzii de sange. sper ca nu are rh negativ si sa pateasca ce am patit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

E Bogdan Marinescu pe Antena 2 in direct despre cazul Laurei. Nu stiu de cand a inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, m-ai speriat! Credeam ca e vorba de LauraVoinicu si ma miram de ce discuta el despre asta, si cum a a juns la Tv. Am inteles ca a fost vorba despre tregedia de la Giulesti de acum 2 luni ...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput