FIV152
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
am intrat sa va spun ca va tin in suflet pe toate sa reusiti..si mai ales pe cele acum care sunt in asteptare...pupici multi pe burtici si aveti incredere, fiti optimiste...
anca, auzi???
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KoraPop spune:
Buna dimineta fetelor!
felicia_ transmite-i te rog si din partea mea Laurei ca ma rog sa fie bine,sa treaca peste acest necaz.Eu crezusem ca totul s-a terminat,ca e bine,Nu ma pricep la hiperstimulare si la legatura dintre asta si tromboflebita,Stiu doar ca inainte de fiv 1 am facut si eu hemograma si imi iesisera vreo doua analize cu putin sub limita sau peste valoarea maxima si am luat zilnic cate o aspirina,am facut si vreo 10 feluri de anticorpi,dar au iesit bine,daca nu iesea nu stiu ce bine ar fi trebuit sa fac clexane,dar nu a fost cazul.
Ancuta si Ela 72 bafta multa azi la ET!
P.S. L-am vazut si eu pe dr. Marinescu ieri la TV.il lua f tare moderatoarea emosiunii,dar el isi pastra cumpatul si raspundea la toate intrebarile insa cred ca e nervos foc pentru ce s-a intamplat in Giulesti.Totusi se asteapta concluzia examenului histopatologic si atunci vor stii mai multe.....Oare dr. Cezara Bucur de ce nu apare la emisiuni sa povesteasca dansa ce s-a intamplat?
Am tras cu ochiul la "Gravidute prin FIV" si am vazut ca avem o noua graviduta : LARA 76 FELICITARI,sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Fetelor ce parere aveti cine e mai buna dr. Cocei sau dr. Dascalescu ca embriolog?Eu din cate am vazut pe lista sunt mai multe reusite la dr. Dascalescu,nu ca asta ar fi neaparat statistica reala ca multa lume nu scrie pe forum....Dar oare d-na Dascalescu mai lucreaza si la Giuly cu big M sau numai la Gynera cu dr. Dracea?Stie cineva?
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Kora - miki a urmarit foarte atent la FIV si a si abordat din fetele de pe forum si concluzia ar fi ca Dascalescu
De altfel, si pe medici cand ii intrebi (mai ales cand e caz de targa cu biopsie, ICSI, etc) desi se codesc pana la urma tot pe dascalescu o recomanda
iana_mari spune:
Kora nu vreau sa creez polemici,dar eu le-am cunoscut pe amandoua
Asa cum ti-am mai zis am cunoscut-o prima data la cabinet pe Cocei unde era f. amabila ,la spital (poate nu era ziua ei cea mai buna)nu mi-a placut de ea.Te expedia imediat.
M-am rugat sa pic cu Dascalescu care este o dulce,cand vorbeste te unge la suflet.Mi-a dat nr. dansei ,am sunat in timpul ei liber si mi-a vorbit f. frumos.Mi-a placut .
Asta e doar parerea mea.
s.m.
KoraPop spune:
Pisix,Iana_mari multumesc fetelor,din cate am citit de-a lungul timpului si eu as vota cu Dascalescu.Dar nu putem noi pacientele sa alegem embriologul?Cine e de servici in saptamana punctiei,aceea se ocupa?Mie mi s-ar parea normal sa stim dinainte,sa discutam in prealabil si cu embriologul etc.Eu dupa cum se vede tot studiez "terenul"...Luni daca am noroc imi fac o programare la Marinescovici.
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
Ancutza sunt aci si tin pumnii stransii!!
va pup pe toatee si va tin pumnii..
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
dream1971 spune:
Neata Fetelor,
I-am mai scris Laurei la pg 3 sau 4 a acesui capitol. Eu am facut clexan vreo 6 saptamani. Si dupa externare imi faceam singura acasa. Sunt si niste ciorapi speciali care trebuie purtati obligatoriu zi si noapte ca sa forteze circulatia sanguina. Si la mine a fost la fel dar pe deasupra eram gravida si asta accelera. Am avut ovarele foarte foarte marite. Imi facusem un grafic in care notam zilnic greutatea (la acceasi ora), circumferinta taliei si cantitatea de liquid in si out. Doctorii cereau zilnic datele astea + testele de sange. Nu ai ce face mai mult. Bafta multa si curaj!
Anca nu uita ca se poate! BAFTA!
Cristal, Boo, si toate fetele care sunteti acum "in focuri" mult succes!
Va
pe toate fara nici o exceptie.
Dream
KITTA spune:
Fetelor, cum se numeste exact analiza aceea a sangelui pentru coagulare de se vorbeste acuma?
iana_mari spune:
Kora eu cred ca e cum se nimereste,cel putin la mine asa fost.
Ma preluat Cocei si am ajuns la Dascalescu.
Dupa cum vad ti-a placut Marinescu?
s.m.