FIV152

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

cris, cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sincer nu m-am gandit sa fac ceva anume .. Ca de asta va intrebam si pe voi. Sa fac ceva ? Sa astept pana luni cand ma duc la clinica sa vad ce zic si ei, poate mai creste intre timp ?
Eu nu cred ca e masurat prost totusi, sau nici nu stiu ce sa zic. Pentru ca si joia trecuta (pe 29 de fapt) cand am fost la clinica mi-au zis tot asa parca, ca am endometru tot in jur de 2 si un pic. Ma rog, intre timp mi-a venit si ciclul.. Oricum ecografiile au fost facute de persoane diferite cu ecografe diferite.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Medamayaeu costul l-am vazut citind de pe un forum grecesc...si pe un site pe care l-am publicat aici..scrie ca (punct si virgula)costul este cu 90% mai mic decit la fiv...pretul a fost la inceputul anului 2007...acum stau si ma gindesc ca daca un FET costa 600 de euro,nu cred ca ar costa mai mult de 1000 in cel mai rau caz...eu am sa sun la clinica si am sa intreb...si am sa va spun ...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Medamayaeu costul l-am vazut citind de pe un forum grecesc...si pe un site pe care l-am publicat aici..scrie ca (punct si virgula)costul este cu 90% mai mic decit la fiv...pretul a fost la inceputul anului 2007...acum stau si ma gindesc ca daca un FET costa 600 de euro,nu cred ca ar costa mai mult de 1000 in cel mai rau caz...eu am sa sun la clinica si am sa intreb...si am sa va spun ...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

am sunat exact inainte cu 2 minute la clinica...ivm-ul este foarte solicitat...de pret am sa stiu maine dimineata,pt ca secretara nu era acolo,doar asistenta medicala...deci maine am sa va spun exact pretul...

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ancuta, nici sa nu te gandesti sa nu-ti iei puiutii acasa. E sansa ta si a lor si e bine ca exista. Profita de ea.
Boo, mie mi se pare mic si estradiolul. Dr. te-a pus sa faci analizele?
Zouzou, ce bine ca mai exista si alte metode fara atatia hormoni.
Anto, ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Zouzou draga , ar fii super fain sa fie asa.
Boo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Moni, da, la clinica mi le-am facut. Si pentru ca era mic estradiolul mi-au marit doza de Menogon, de ieri am inceput sa fac 4 fiole, nu 3 cum faceam inainte.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Boo, sper sa creasca. Cu cat e mai mare cu atat e mai bine. Cand il repeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Ancuta linistestete sa fi maine linistita si roagate i mpreuna cu sotul tau la Dumnezeu si puiuti tai o sa fie bine nu trebuie sa te superi si sa ai o stare proasta maine trebuie sa fii increzatoare in Dumnezeu ma pentru tine si pentru puiuti tai mult succes maine fii optimista .
va pup pe taote

Mergi la inceput