FIV152

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc frumos, fetelor! Dupa ore de plans, eu si sotul meu ne-am obisnuit cu ideea. Ce mai putem face? In prima faza, vroiam nici sa nu ma mai prezint maine la ET si mi-am promis ca nu voi mai lua nicio pastila si nu voi mai face nicio injectie. Dar ma voi duce si voi continua tratamentul.

Acum 2 ani, sotul meu avea astenospermie, iar acum nu s-a gasit nici macar 1 cu forme normale. Cel putin asa mi-a zis embriologul.
Asta a fost motivul, Kora.

E greu. Pana acum, faceam pe grozava. Faceam un fel de terapie si ziceam "Ei, daca nu va iesi, voi adopta si va fi bine".
Da, asta zic si acum, dar mi-au taiat aripile inca inainte sa-mi creasca complet. Voi putea eu oare sa ma bucur maine ca am 3,4 embrioni in burtica???

Ieri glumeam cu sotul meu si ziceam ca ar fi trebuit sa mergem la Giulesti sa le ducem bebeilor ceva de Mos Nicolae, si acum...sunt tare trista, amarata, fara speranta...

Flory, Kora, zouzou, dream, Teli, Ladyxe, multumesc inca o data!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii ...
Stiu ca e greu dar poate totusi vei reusi. Ai vazut Dream ?? Nimeni nu i-a dat sanse outului ei si totusi l-a pus si uite ca acum e gravidutza. Fii tare pentru bebeii tai! Trebuie !!
Sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii strinsi tare !

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Anca,speranta moare ultima,poate se prinde macar 1,Bafta multa
BOO,Eu cred ca nu a masurat bine endometru pt.ca eu una pana acum nu am mai auzit de un endometru de 2 si ceva.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor care ati facut FET...in jur de cit ati platit?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu parca am intrebat la MNL si mi s-a spus ca se plateste doar ET care e 600 euro ... Asta daca tin minte bine, sper sa nu spun prostii.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by iubu77

Buna fetelor si viitoare mamici

Am o amica care se pregateste sa faca Fiv la Medlife.. A facut careva dintre voi acolo sau urmeaza sa faca?
Daca da la cine ati fost.Ea merge la Predoi si pare super ok pana acum.
Merci

Eu am fost la Predoi la o consultatie tot pentru FIv dar m-a cam dezamagit. Ii doresc succes prietenei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

anca eu la primul fiv am avut 2 embrioni de cea mai buna calitate 9 celule respectiv 6 fara fragmentari...perfecti si endometrul 12 ....si nu a fost sa fie si am stat numai in pat si am facut progesteron injectabil o gramada.....si totusi
faci foarte bine daca le dai o sansa....eu iti tin pumnii
azi dupa o alta tura de perfuzii am facut ET ul,aveam endometrul 15....spre bucuria doctorului,sunt in continuare sub observatie si voi continua cu perfuziile si cu multe multe lichide
boo si eu cred ca nu a fost bine masurat endometrul tau,nu are cum sa fie asa mic
va pup

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Din pacate, eu nu am vesti bune. M-au sunat de la Giulesti. Embrionii mei au 4 celule, dar fragmentatii majore. Se pare ca nu avem sanse. Cocei mi-a zis sa apelez, data viitoare la un donator (si nu voi face asta) sau sa ma indrept catre adoptie.

Mi-a zis sa vin maine la ET, totusi. Voi merge si voi astepta cuminte sa-mi vina ciclu.

Bafta tuturor!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Trebuie sa crezi in sansa embrionasilor tai. Eu iti tin pumnii din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anca draga, ma rog ptr tine si ptr puiutii tai, au fost fete care au reusit cu tot cu fragmentatii.
Zouzou, e foarte interesant ce ne spui despre clinica respectiva, pe mine una ma intereseaza tare mult cum deja am 3 fiv-uri la activ mi-e deja cam frica sa nu patesc cev ade la atitia hormoni bagati cu forta in org. Daca mai aflii ceva despre asta, IVM, cost( mie una nu-mi vine a crede ca numai 214 euro sa coste toata treaba, mi se pare prea putin), te rugam sa ne spui si noua.
Va pup pe toate
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

si totusi e destul de scump...asta e...Boote-ai gindit sa iei Macca pt.endometru?eu am sa incep din nou o cura cu macca...ma gindeam sa apelez pt.endometru la un naturist cum este Fulga..dar citesc tot felul si nu ma prea incumet...parca tot mai buna e macca,desi n-am gasit nicaieri pe prospect sa scrie ceva de endometru...mie nu-mi creste endometrul mai mult de 8,5 sau 9 in cazurile fericite...am avut odata de 10,5 dar bineinteles cu ajutorul estopaus-ului...pe mine ma mai macina un gind...desi mi-au spus medicii si de sarcini pe endometre f mici...oare dupa ET,nereusita poate fi din cauza ca endometrul nu mai creste?asta in cazul celor cu endometru mic...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput