Cand unul inseala, celalat poate ierta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Moira, deci ai inteles: asa sunt ei, draga, ce e cu pretentiile astea absurde la tine, ca sotul tau sa nu umble si cu altele?

Asa sunt ei, au doua capete, le trebuie multi fluturasi in burtica pentru a se simti tineri si armasari, sunt "sclavii instinctelor" (ca doar abia am iesit din paleolitic, iar barbatul - cand vede un fund mai bombat si i se mai face si cu ochiul - gata, trebuie sa-si infiga 'sulita' peste tot ).

Asa sunt ei, draga, ce sa mai dramatizam atata, ei au creierul scurtcircuitat, iar noi trebe sa-i intelegem, sa-i mangaiem pe cap (care din ele oare?), sa continuam sa le coasem chilotii si sa le facem masaje la monturi, sa-i asteptam cu zambetul pe buze si ciorbita aburinda pe masa, cu ciocul mic si fara pretentii de reciprocitate, ca altfel abia asteapta pustoaicele sa ni-i rapeasca.

Acum serios, eu as simti nevoia sa ma spanzur sau sa-mi trag un glonte in cap daca as gandi asa. Si eu am fost inselata, dar inca nu am ajuns atat de acrita sau resemnata incat sa-mi pierd increderea in integritatea tuturor oamenilor. E trist de tot.

Moira, eu bag mana in foc pentru sotul meu, fiindca intre noi exista iubire autentica, neconditionata. Iti doresc din suflet sa poti gasi si tu un astfel de barbat. Si sa nu-ti pierzi speranta ca ei inca mai exista. Iar intre timp, nu accepta un rahat putrezit care ti se prezinta cu eticheta de cupa de argint, ok?

Felicia 10+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Miss Parker, din cate stiu eu iubirea neconditionata este o iubire pura; la fel cum parintii ar trebui sa-si iubeasca copiii neconditionat, chiar daca nu accepta ceea ce fac, indiferent de trasaturile de caracter, indiferent de comportamentul lor, de capacitati si reactii.
E fain ca tu si sotul tau va iubiti foarte mult, dar nu inteleg de ce folosesti expresii de genul "rahat putrezit" atat timp cat victima (Moira) nu a facut uz de un asemenea limbaj cand si-a expus problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Moira, e mai bine asa .
Cel putin din punctul meu de vedere.

Referitor la barbati si bagatul mainii in foc
Sa fim seriosi si serioase.
In general , daca intrebi femei si barbati despre inselat majoritatea femeilor spun ca da , daca ar insela vreodata ar ace-o c un barbat frumos , destept , manierat , cu acel ceva , dupa care sa intoarca lumea capul pe strada , imbraact frumos , ingrijit , cu bun simt , cu simtul umorului , cult , etc .
daca intrebi niste barbati majoritatea spun ca daca ar insela ar face-o cu o femeie disponibila. Punct. Nu trebuie sa fie frumoasa si cu toate calitatile , trebuie sa fie acolo , atunci cand au ei chef.
Pt. barbati inselatul acesta sportiv este ca o masturbare , doar ca in loc de mana e un vagin . Pt. femei , sexul acesta este sex, te gandesti sa te simti tu bine , el bine , sa arati bine , samd.
Pe barbati nu-i intereseaza asta .
Multi barbati daca sunt intrebati "ai inselat-o vreodata pe xuleasca?" raspund cu o intrebare "ce inseamna inselat?" .
Pt. ei nu e o notiune bine definita.
Multe femei cand sunt intrebate raspund da sau nu pt. ca au imagine clara despre limita dintre flirt nevinovat si inselat.

Am crescut doar printre baieti , am prieteni baieti ...credeti-ma , aura aceea de inger poate fi purtata cu zambetul sfant pe buze si dupa ce a inchis usa de la "cealalta".

Si niste explicatii:
-nu vorbesc despre toti barbatii , ci despre o parte
-nu toti inseala , evident
-ideea este ca nu poti sa bagi mana in foc decat pt. tine

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Diablette,

tie ti se pare Ok ca prietenul iubitului tau sa mearga la bordel de 2 ori pe saptamana?

Si cand te intalnesti cu nevasta te faci ca nu stii nimic? Iubitului tau i se pare in regula? Tie ti se pare suficieta explicatia cu "nu-l satiface o femeie" ca mie mi se increteste pielea pe mine.

Si nu stiu ce alte lucruri mai rele pot fi intr-o relatie. Dar stii ce, nici nu vreu sa stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Moira,imi pare rau ca treci prin asa ceva.Eu nu am intrat sa-ti dau vreun sfat.In schimb iti pot spune ce as face eu .Desi am un copil cu dizabilitati n-as sta la discutii dupa ce ar recunoaste(bine'nteles).L-as parasi!Eu n-as putea ierta si sigur nici uita.
Multa putere sa-ti dea dD-zeu sa poti hotara ce e mai bine pt tie.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by cristiama

Diablette,

tie ti se pare Ok ca prietenul iubitului tau sa mearga la bordel de 2 ori pe saptamana?

Si cand te intalnesti cu nevasta te faci ca nu stii nimic? Iubitului tau i se pare in regula? Tie ti se pare suficieta explicatia cu "nu-l satiface o femeie" ca mie mi se increteste pielea pe mine.

Si nu stiu ce alte lucruri mai rele pot fi intr-o relatie. Dar stii ce, nici nu vreu sa stiu!

cristiama

Nu mi se pare deloc ok sa mearga la bordel, dar nu am eu niciun drept sa-i spun sa nu mearga, si nici iubitul meu nu are niciun drept. E viata lui personala si face ce vrea. Si sincer cand am aflat eram cu o falca in cer si una in pamant, ca o sa-i spun sotiei, ca o sa fac, o sa dreg.... si ce rezolvam???????? Poate deschideam cutia Pandorei? Stricam o casnicie, de altfel fericita?? Sa fim seriosi...
Cand ma intalnesc cu sotia lui nici macar nu ma gandesc la asta, avem alte subiecte de discutie, crede-ma.
Si poate si iubitul meu are scaparile lui, poate nu, atata timp cat nu-mi da de banuit cu absolut nimic (sau stie sa se ascunda bine) care e problema? Eu nu cred ca o face, pentru ca suntem impreuna 90% din timp, si lucram impreuna, dar nu garantez decat pentru mine. Si garantez pentru mine in aceasta relatie, pentru ca in relatia anterioara (tot de lunga durata, ca actuala) am inselat de cate ori am avut ocazia, ba de multe ori mi-am cautat ocazia... Dar iubitul meu de atunci nu a stiut niciodata, nici macar nu a banuit.
- ce alte lucruri mai rele pot fi intr-o relatie?? pai, sa vedem: sa te bata (eventual sa te omoare in bataie), sa te injure incontinuu, sa te faca de ras in fata altora, sa iti cheltuie banii si el sa stea acasa ca un trantor, cu vodca in fata, sa stearga cu tine pe jos.... sa lipseasca orice urma de respect.... suficient? Sau poate prefera vreo femeie toate astea, dar sa nu fie inselata?

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Diablette

Nu mi se pare deloc ok sa mearga la bordel, dar nu am eu niciun drept sa-i spun sa nu mearga, si nici iubitul meu nu are niciun drept. E viata lui personala si face ce vrea. Si sincer cand am aflat eram cu o falca in cer si una in pamant, ca o sa-i spun sotiei, ca o sa fac, o sa dreg.... si ce rezolvam???????? Poate deschideam cutia Pandorei? Stricam o casnicie, de altfel fericita?? Sa fim seriosi...
Cand ma intalnesc cu sotia lui nici macar nu ma gandesc la asta, avem alte subiecte de discutie, crede-ma.
Si poate si iubitul meu are scaparile lui, poate nu, atata timp cat nu-mi da de banuit cu absolut nimic (sau stie sa se ascunda bine) care e problema? Eu nu cred ca o face, pentru ca suntem impreuna 90% din timp, si lucram impreuna, dar nu garantez decat pentru mine.SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Diablette, sa inteleg ca tu vorbesti din pozitia unei iubite a unui iubit casatorit cu alta ( te rog intelege, e doar o intrebare, pur si simplu nu am priceput bine si te rog sa-mi explici, nu caut sa te pun intr-o pozitie...sa-i spunem nefavorabila)?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Si poate si iubitul meu are scaparile lui, poate nu, atata timp cat nu-mi da de banuit cu absolut nimic (sau stie sa se ascunda bine) care e problema? Eu nu cred ca o face, pentru ca suntem impreuna 90% din timp, si lucram impreuna, dar nu garantez decat pentru mine.SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Diablette, sa inteleg ca tu vorbesti din pozitia unei iubite a unui iubit casatorit cu alta ( te rog intelege, e doar o intrebare, pur si simplu nu am priceput bine si te rog sa-mi explici, nu caut sa te pun intr-o pozitie...sa-i spunem nefavorabila)?

www.helpsonia.com

dana, era vorba de sa-i spunem X, cel mai bun prieten al iubitului meu. X este casatorit, iubitul meu este ... ei bine, doar iubitul meu, nu e in mod sigur casatorit (macar de atat lucru sunt sigura )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:

- ce alte lucruri mai rele pot fi intr-o relatie?? pai, sa vedem: sa te bata (eventual sa te omoare in bataie), sa te injure incontinuu, sa te faca de ras in fata altora, sa iti cheltuie banii si el sa stea acasa ca un trantor, cu vodca in fata, sa stearga cu tine pe jos.... sa lipseasca orice urma de respect.... suficient? Sau poate prefera vreo femeie toate astea, dar sa nu fie inselata?

Stiu pe cineva care desi era batuta din cand in cand, doar cand a aflat de o aventura de-a sotului l-a amenintat cu divortul.
Personal nu cred ca e cazul sa facem ierarhii, care e mai rea decat cealalta, le consider pe ambele josnice : a avea aventuri cu alte femei constituie in primul rand nerespectarea unei porunci biblice (sa nu preacurvesti), iar bataia, nu reprezinta doar o suferinta fizica, ci si o umilinta morala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

dana, era vorba de sa-i spunem X, cel mai bun prieten al iubitului meu. X este casatorit, iubitul meu este ... ei bine, doar iubitul meu, nu e in mod sigur casatorit (macar de atat lucru sunt sigura )

ok, am inteles acum...scuza-ma te rog pentru lipsa mea de atentie, m-am incurcat putin cind am citit...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Oliv75, scuze daca te-am oripilat cu limbajul meu prea direct.

Ma infurie sa tot vad cum se face apologia inselarii sub masca "tolerantei" si a "flexibilitatii" si a altor scuze nevolnice...

Daca unii pot foarte bine sa nu insele, de ce sa ii tot iertam si scuzam pe aceia care sunt niste labutze triste, fara coloana vertebrala, fara respect fata de ei insisi si fata de femeile cu care traiesc?

Ce e asa greu sa admiti ca nu mai esti fericit intr-o relatie, sa ai bunul simt de a o incheia, si abia apoi sa mergi sa-ti distribui peste tot?

Sotul meu mi-a spus aseara (dupa ce a rasfoit putin subiectul asta): "Nu credeam ca o sa ma bucur vreodata sa fiu considerat fatalau"

Felicia 10+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput