Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ce mai fac fetele, cum mai merg treburile? Noi am inceput aseara "programul artistic", dar iar simt ca nu mai rezist. Sunt sigura ca nici luna asta nu vom avea rezultate, parca- mi vine sa o las mai usor si cu . Ne-am gandit sa mergem undeva dupa sarbatori sa ne relaxam, sa mai scapam de stres, si dupa aceea incepem inseminarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasica spune:

Buna fetele! Eu sunt mai noua pe aici si nu am scris nicio data la acest subiec cu toate ca citesc in fiecare zii discutiile voste.Sper ca mai este loc in clubul vostru pentru inca o aspiranta la titlul de mamica. Am inceput si eu luna asta stimularea ovariana cu ova-mit din ziua a treia pana in ziua a zecea cu doaua pastilute pe zii.Rezultatul a fost : ziua a 14-a :endometrul 9,1mm ;ovarul stang:folicul 24mm; ovarul drept folicul 18mm. Am facut doua doze de pregnil de 5000ui si acum asteptam sa vedem rezultatul. Eu ma gandeam sa nu mai pied timpul si sa trec direct la inseminari dar dl dr mi-a recomandat sa incerc cu stimulare ovariana cateva luni deoarece spermograma sotului a iesit buna.Vreau sa va spun ca de cand am inceput sa iau ova-mit ma dor ovarele groaznic, dar cred ca este o reactie normala.Va pup pe toate si va doresc sa va aduc Mos Craciun la fiecare cate un bebe!!!

Mergi la inceput

nasica e normal sa ai dureri de overe in timpul stimularii. De obicei dr. recomanda cateva luni de incercari cu stimulare si apoi trec la inseminari. Probabil ai dureri atat de puternice din cauza ca ovulezi, de obicei ovulatia apare prin Z14 (in functie de lungimea CM). Spor la treburi si poate nu mai e cazul sa ajungi la inseminari!

Mergi la inceput

Mersi de incurajari RalMar!Eu normal aveam ciclul la 28 de zile dar in luna octombrie am facut laparoscopie si s-a mai dereglat putin. Acum i-mi vine la 30 de zile.Sincera sa fiu, nu mai sunt asa optimista pentru ca au trecut prea multi ani de cand asteptam sa se intample o minune, dar, speranta moare ultima!O sa revin cu vesti! Multa bafta tie si celorlalte fete si multumesc de primire!Multi pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

nasica daca totul e in regula, inseamna ca ar trebui sa se intample minunea foarte curand! Tu ai facut laparo in Ploiesti sau in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,ma apuca disperarea...Nu am nicio veste noua...Sunt in a sasea zi de intarziere si testul de alaltaieri a fost negativ.As mai face unul maine dar nu stiu daca nu cumva e prea devreme.Aseara am avut din nou o pata bej-maroniu.Nu e o scurgere,a fost doar o pata...Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

RalMar, am facut laparoscopia in Bucuresti la Giulesticu Dl Dr Albu. Dansul e dr care ma monitorizeaza.Acolo am facut toate analizele.Pupici

Mergi la inceput

aerlilian eu stiam ca testele se pozitiveaza cam din Z8 de la data conceptiei. E posibil sa fie intarzierea de la stimulare, dar ar trebui totusi sa mai faci un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Tocmai am vorbit cu dr mea si mi-a zis cam acelasi lucru,ca testele de sarcina sunt relevante cam la 10 zile de la fecundare,deci ar fi trebuit sa iasa...Pe de alta parte mi-a zis sa nu mai fac teste deocamdata -de parca as putea - sa nu fac bai fierbinti si sa iau in continuare acid folic.Atat.Si a mai zis ca in cazul in care imi vine,luna asta facem pauza la stimulari si pt ca e perioada cu sarbatorile dar ea zice si ca nu e bine sa stimulam des.Si incepem iar in ianuarie.Dar poate nu va mai fi cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare
ce fac dragele mele?, cum va pregatiti ptr. sarbatori?..ca eu is disperata dupa Craciun, abia il astept, chiar daca suntem numai in 2, mi-am propus sa ma bucur cat de mult pot de aceste sarbatori.
sa raportez si eu, azi is z15 si am prestat in z 12, z13 si z14 sa vad daca mai avem puteri si astazi:)), stimulare nu am facut, dar tare ma bate gandul sa ma apuc din z16 de duphaston, dar ma mai gandesc eu....
pupici si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput