Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Cristina eu cred ca o sa fac injectia maine ... mai mult de frica sa nu ramana din cei 7 vreunu nespart ... si sa se transforme in chist.

Iti tin pumnii sa nu se sfarseasca numaratoarea decat pe la 270 de zile ... cconditia e sa nu fie inversa

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

buna,
sunt noua,dar va citesc de multe luni.si eu fac stimulare dar pentru a face inseminare .deja am facut una insa nu a reusit si joi urmeaza sa o fac din nou.sper sa fie bine si sa am cel mai frumos cadou de mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

ariana nu stiu daca-ti mai face pregnyl maine, daca tu deja ai avut teste pozitive. Mie luna trecuta mi-a zis ca deja e prea tarziu, cred ca plecase un folicul. Cand un test e pozitiv, inseamna ca ovulatia se va produce in urmatoarele 24 - 36 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenita spune:

buna fetelor,sint noua si sint disperata.
incerc de mult timp sa fiu mama si degeaba.fac stimulare de 4 luni cu clomifin.am asa intrebare: poate avea loc ovulatia cu tmperatura bazala 37? 14 zile ale ciclului e 36,6 si dupa a 14-a zi creste nu mai mare de 37.care e temperatura minima in timpul ovulatiei.
va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Sunt foarte trista...sunt in a 13-a zi de la ovulatie si deja am o scurgere maronie...Probabil nici luna asta nu am ramas insarcinata. Si mi-am pus asa mari sperante in tratament....:(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

morenita, sigur ca poate avea loc ovulatia cu temp aia! si eu mai stiu ca detectezi daca a fost sau nu ovulatie, daca temp se mentine ridicata cel putin 3 zile consecutiv.

arucs, bine ai venit printre noi si bafta multa!!

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
pofticiosii sa nu se ulte!! - primii cozonaci din viata mea
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Dupa cum am mai scris in post-ul meu anterior Vineri si Sambata am avut niste mici pete maro dar mai serios a venit CM Duminica.
Acum e Z3 (dimineata).
deci prima stimulare nu a avut succes.

Luna asta nu pot face din nou tratament cu clostilbegyt pt ca perioada ovulatie se nimereste in saptamana de craciun ...si nu lucreaza cei de la spital unde mergeam si nici la clinica unde era doctorul meu. Deci fara monitorizare nu pot face tratament luna asta..mi-a zis sa o lasam pe ianuarie..luna asta e all natural (o sa incerc un tratament naturist)...

poate e cu noroc asa ...

http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

z29,test de sarcina negativ...Nici nu stiu ce sa mai zic...E oare prea devreme pentru test?Dar intarzierea este deja de 4 zile...Ieri am avut o usoara scurgere bejulie.Acum,vad ca nu e nimic...Sa intarzie asa mult de la closty si utrogestan sau sa mai sper ca in urmatoarele zile testul ar putea iesi pozitiv???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

aerlilian pana cand ai luat utrogestan?ca eu stiu ca vine in 3-4 zile de la intreruperea lui.asa ca daca au trecut 4 zile, poate e bebe si e mai rusinos , inca nu vrea sa se arate.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am intrerupt utrogestanul de 6 zile...

Mergi la inceput