Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Buna fetelor,

Mai este loc pt o aspiranta la prin stimulare ovariana? Prima serie de stimulare, a 5-a zi cu ova-mit 1 tb/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

claudinna si eu am facut luna asta stimulare si cred ca prin Z12-13 am observat o secrteie mai abundenta.mie dr-ul mi-a dat sa fac pregnyl in Z14 si mi-a zis sa am raport sexual in Z15.dupa testele de ovulatie cred ca am ovulat in Z14, deci albusul a aparut la mine doar cu o zi inainte de ovulatie, maxim 2.azi sunt Z18 si vad ca de ieri mi-a aparut iara o secretie abundenta, putin mai opaca decat cea de la ovulatie.se poate sa ovulezi de 2 ori intr-o luna?ma gandeam ca o fi insemnand ca s-a prins bebe, dar totusi e cam devreme la 4 zile de la conceptie, dar eu visez.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Apropo de secretiile lunare asemanatoare cu albusul de ou...la mine nu as putea spune ca este o regula. Vreau sa va spun ca eu cam de 16-18 luni imi fac teste de ovulatie...si sunt f atenta si la scurgerile lunare. Nu pot spune ca de fiecare data cand iesea testul de ovulatie pozitiv coincidea cu scurgerea premergatoare ovulatiei. Uneori era cu cateva zile inainte..alteori exact in ziua cand testul iesea pozitiv...alteori nu aparea deloc si totusi testul iesea pozitiv. Poate ca depinde de fiecare organism. Insa ce am observat eu dupa stimulare este ca..mi-a intarziat ovulatia cu trei zile decat de obicei, desi ma asteptam ca ovulatia sa aiba loc mai devreme. Deja intrasem in panica ca nu mai am ovulatie cand am vazut ca am depasit z19 cand imi ieseau testele de obicei pozitive. Pana la urma a iesit pozitiv in z22.
O zi buna la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

merci mcrissa de raspuns. inseamna ca mai am shanse luna asta, daca ar fi asha.
eu nu stiu daca se poate sa ovulezi de doua ori in aceeasi luna, insa cu stimularea asta..nu se stie niciodata.
4 zile de la conceptie cred ca ar fi cam devreme sa se prinda deja, insa s-ar putea sa fie pe drum. probabil ca secretia asha tr sa fie in aceasta faza a ciclului menstrual.
daca ai rabdare citeste pe www.ferility.com
gasesti acolo informatii legate de consistenta lichidului cervical in diferite momente ale ciclului.

bafta!!

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
pofticiosii sa nu se ulte!! - primii cozonaci din viata mea
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ce mai fac fetele? Nu a aparut inca nici o la capitolul asta?
Eu sunt in Z12 si din seara asta ma apuc de treburi, sper sa fie si cu folos, mai ales ca e ultima luna cand mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

eu am avut un superalbush fain sambata pe la pranz, ptiu! nu fi de deochi! desigur ca am bagat imediat un program ...ieri au inceput niste intepaturi pe la ovare, dar am facut pauza....poate azi mai prind oleaca de , sa vedem daca e obosit sau nu sotiorul scump....

poop mult fetili dragi! bafta multa luna asta!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ups!!!!
uitai sa scot tickerul, era total neactualizat....si nici nu mai pun altu...las asa ne calculata luna asta...fac test de mo' cracila!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare fetili,
se pare ca iar incepem numaratoarea, eu raportey z13, aseara a venit sotiorul si chiar si dupa un drum lung am bagat o prestatie de dor:)) si acum nu stiu daca sa bag si diseara sau sa las pe maine, albus inca nu am vazut sa apara, insa simt o usoara durere la ovarul stang...
cam atat de raportat pe azi

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Fetele ma alatur si eu voua

Sunt Z13 ... dupa stimulare cu closti (prima)

Schema mea a fost cam asa:
- zilele 2,4,6,8,10 - 2 tablete/zi de closti
- zilele 5-11 - o jumatate de racleta oestrogel pe antebrat

In Z9 am fost la eco ... si pentru ca aveam deja 7 foliculi maricei (5 pe drepta si 2 pe stanga), medicul mi-a zis sa nu mai iau si pastilele din Z10.

Din Z10 am inceput si testele de ovulatie si ieri am avut unul pozitiv, iar azi surpriza: am vazut o liniutza super MEGA roz. Depaseste foarte mult in intensitate liniuta de control.

Asa ca azi si maine bag program.
Poate fac 7 deodata

Doctorul mi-a zis si de injectiile cu Pregnyl.
Nu stiu insa daca sa mai fac maine injectia daca am avut azi asa test super pozitiv.
Lamuriti-ma si pe mine din experienta voastra.

Va pup si va doresc implinirea dorintei acum, in luna cadourilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ariana1005 tare as vrea sa-ti pot raspunde, dar nici eu nu stiu ce indica testele de ovulatie, adica daca intr-adevar s-a spart foliculul sau urmeaza sa se sparga.si eu am facut luna asta teste de ovulatie si au iesit pozitive in Z14 si Z15.in ziua 16 a iesit negativ si nu am mai prestat.acum am inceput numaratoarea inversa pana la testare.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput