Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Elaa, si eu credeam ca daca am deja un copil, nu o sa mai sufar asa de mult daca va intarzia al doilea, dar m-am inselat.Sufar la fel de mult mai ales ca puitul meu isi doreste foarte mult un fratior sau o surioara si tot mereu ma intraba: "mami noua cand ne creste un bebe?" Mi se rupe sufletul. Va doresc sa vi se implineasca dorinta la tote se in 2008 sa fiti la odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Hai, fetele, capul sus! Noi nu ne putem permite sa fim prea mult timp in butoi! Trebuie sa ne ridicam si sa o luam de la capat ca avem de dus o lupta grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

neata dragele mele,
ia afara din butoi sa intru eu, ca a am vazut ca inceput sa apara mucusul si nu am sot acasa , aveti idee cu cate zile inainte se instaleaza?, ca eu is z10 si mi se pare cam devreme...si oricat am spus eu ca luna asta ma las in voia sortii, vad ca ma scurma si tot fac calcule peste calcule.
pupici si sa aveti o zi buna....ca eu abia astept sa vina seara, am programare la coafor, vreau sa fac o schimbare de look, am zis ca poate asa imi indepartez gandurile de la perioada fertila, sper insa sa aiba ce sa-mi faca coafeza si a fiu si eu multumita (ca-s cam ciufuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
Ieri am avut foarte multa teaba la serviciu si nu am putut intra pe forum...dar azi dimineata am recuperat tot.
RAlMAr sa-ti traiasac porcusorul...
Fetelor si eu sunt un pic nelinistita....azi dimineata m-am trezit fara nici un simptom...bine nici pana acum nu am avut cine stie ce simptome,dar acum parca nimic,nimic....Sunt stresata ,nu stiu de ce...abia astept sa merg la control pe 19 dec. La odisee v-am spus, azi dimineata am intrat sa citesc si tocmai scrisese o fata ca sarcina a fost s-a oprit din evoluitie si a fost nevoita sa faca avort. Ma deprima toate chestiile astea....Vreau sa nu ma mai gandesc...as vrea sa merg la medic,dar pana pe 19 zic eu ca e prea devreme...acum sunt in 7 saptamani.
VA pup si va doresc sa va fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

bobitamica stai linistita, nu te agita, ca stresul nu face bine la bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

RalMar se pare ca de maine se anunta "cutremure"in Romania, ca suntem o gasca buna de fete care incep de maine.
Ce minunat ar fi sa fie si cu urmari pozitive!
Poate va fi cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

elaa multumesc pentru urare. Iti doresc si tie mult noroc luna asta si nu dispera ca sotul tau lipseste 3 zile.Recoperi tu cand vine....si poate se prinde. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi sunt z26,de obicei am cm la 24-25 zile.Nu a venit inca si asa cum va spuneam,am vrut sa fac test de sarcina,care este negativ.Banuiesc ca nu are rost sa mai sper luna aceasta si ma gandesc ca luna urmatoare voi fi exact in situatia in care este Elaa ,adica cu sot plecat in zilele fertile.Deja ma apuca disperarea...Pot spera oare ca e prea devreme pentru testul de sarcina si de aceea a iesit negativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna fetelor,

dupa prima luna de stimulare cu closilbegyt, am o veste proasta. cred ca imi vine CM (acum vine putin si are culoare maro). Nici nu mi-am mai facut test. Luni merg la doctor sa vedem cum facem luna asta. A zis ca-mi schimba tratament.

Bafta pt restul fetelor ce-si fac test zilele astea.

http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

buna fetelor!

voua la cate zile dupa ce ati terminat tratamentul cu lcosti...adica Z9, v-a aparut albusul?

mie nu mi-a explicat nimic medicul, eu sunt in Z11 si abia in z13 ma pot apuca de treaba. sa mai sper pentru luna asta?

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput