Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

aerlilian nu esti paranoica. Asa am patit si eu luna trecuta, dar din pacate la mine a fost ceva reactie de dupa stimulare. Cred ca ar trebui sa-ti faci un test pentru linistea ta. In cazul tau poate nu e de la stimulare ci de la bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare dragele mele , La multi ani de mos Nicolae si sper ca a venit mosul la voi, ca la mine a fost si am mai avut parte de o surpriza, dimineata am iesit repede din camera si m-am uitat direct pe hol la incaltari , fiind intuneric nu am distingeam decat o umbra, vedeam rezemat de perete o papusa cu caciula cu mot, m-am frecat la oki si am zis ca am luat-o razna, ca eu papusi nu am primit nici cand eram mica ..dar mai ales acum, apoi ma gandeam ca de.... i-am cerut lu doamne doamne o bebelina si el imi da o pausa:)) si era un pm de yapada mare si frumos foc si avea caciulita si fular, plus ca mosu mi+a adus multe dulciuri si toate in dublu exemplar, un exemplar mai mic si unul mai mare...si am zis eu gata la anul vine bebele.
ideea e ca mi-am inceput ziua f fericita.
va pup si va doresc si voua o zi la fel de fericita si la anul sa vina mos nicolae si la bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IndyGo spune:

Dupa stiumularea cu closty este asolut obligatorie administrarea de pregnyl? Pentru ca mie nu mi s-a prescris si eram curioasa.

Mergi la inceput

indyGo nu toti dr. recomanda pregnyl. De cate ori am facut stimulare nu am facut niciodata pregnyl.
LA MULLTI ANI sarbatoritelor de azi! La mine a venit mosul si mi-a inseninat ziua, am primit ceva ce-mi doream de mult timp. Chiar ma gandeam ca daca tot nu reusim sa avem un bb, ar trebui sa ne luam un animalut, ceva micut, care sa stea singur in casa pana venim de la servici si sa nu-mi lase par prin toata casa. Asa ca mosul s-a gandit la dorinta mea si am gasit langa cizmulite un porcusor de guineea!
Sunt foarte incantata, acum sunt mamaica (chiar daca doar de porcusor pentru moment)

Mergi la inceput

ohoo, ai fost tare cuminte daca ai primit cadoul mult dorit, sa-ti traiasca animalutul si sa te bucure.....si, pot sa-ti fac o vizita insotita de animalutul meu?:)) care e un motan persan , care din pacate lasa mult par si ma supar pe el, dar cand ii vad fata aia haioasa...imi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Fetelor, mie ieri mi-a venit cm-ul!!!Oricum nici nu am sperat sa fie ceva. Cred ca reincep stimularile doar in februarie pt. ca atunci poate medicul sa ma monitorizeze si nu mai vreau sa fac stimulare fara monitorizare.Pana atunci o sa-mi umplu timpul cu baietelul meu, ca sincer de multe ori sunt asa de prinsa cu dorinta de a mai avea un bebe, ca uit sa ma bucur de copilul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor !
RalMar sa-ti traiasca porcusorul de guineea! Si vorba Elei, pot sa vin cu pisica mea in vizita? Si eu am o pisica persana gri si la fel cam lasa par. In rest....iau closti ( mai am si pe maine ) iar duminica prima injectie cu pregnyl si apoi marti a doua. Sper sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

speranta trebuie sa-ti pastrezi optimismul in continuare! Stiu ce dezamagita trebuie sa fii, am trecut de multe ori prin asta dar trebuie sa continuam si sa nu neglijam persoanele apropiate (aici ma refer in primul rand la mine, ca am devenit atat de obsedata de tot circul cu infertilitatea).
elaa te asteptam in vizita! Si mie- mi plac pisoii si cateii dar la programul nostru cred ca am fi chinuit orice alt animalut. Asa ca, m-am ales cu porcusorul care chiar seamana cu noi! (Noi suntem amandoi bruneti, si porcusorul e negru)

Mergi la inceput

Ralule mai facut sa rad la faza cu porcusorul ca seamana cu voi:))
carmenliza iti tin si tie pumnii luna asta, sper sa fie cu noroc.
speranta iti doresc sa se indeplineasca visul tau cat mai repede, dar in acelasi timp indraznesc sa-ti dau un sfat, bucurate de copilul pe care-l ai, tu nu ai motiv sa suferi ca si noi, ai un bebel care te face fericita si pe care sa-l faci fericit si ai sa vezi ca o sa apara si surioara sau fratiorul lui.

mai fetelor tristete mare pe mine, sotul meu a plecat azi si vide ticmai duminica sau luni si nu-mi place deloc sa stau singura si nu mai pun ca azi is ziua 9......, dar eu tot am sa sper la bebel si luna asta:)))

Mergi la inceput

carmenliza si eu tot maine iau ultima pastiluta! Se pare ca luna asta facem in grup!

Mergi la inceput