Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 4
RalMar spune:
Eu nu simteam nimic atunci cu citomegalovirusul. M-am dus la analize ca facuse o prietena hepatita si am crezut ca e posibil sa fac si eu. Mi-am facut analizele, au iesit proaste si asta a fost. Initial dr. care mi-a vazut analizele a zis ca e posibil sa fie hepatita si stateam toata ziua si-mi urmaream urina, ca nu mai aveam cum sa ajung la spital. Anul asta am inceput sa fac analizele pentru sarcina si mi-a iesit ca am avut citomegalovirusul, si si-a amintit si dr. de faza cu analizele proaste si a zis ca atunci il aveam. Nu sunt probleme de la citomegalovirus decat daca esti insarcinata. Eu nu am facut nici un fel de tratament si mi-a trecut.
sunshine4ever spune:
Fetelor in legatura cu analizele virale : citomegalovirus, rubeolas, toxoplasma , nu sunt probleme daca IgM-ul este negativ, iar daca IgG-ul este pozitiv si IgM-ul negativ inseamna ca ati avut deja contact cu acel virus si deja sunteti imuni. Iar daca amindoi is negativi terbuie daor avut grija ca in sarcina sa nu o contactati ca atit citomegalovirusul cit si rubeola da marformatii grave la fat.
pe toate
in asteptarea unui ingeras
RalMar spune:
Cat despre timp, eu am timp, am 27 de ani. La noi problema e la sot, ca are 40, si dr. ne-a spus ca ar trebui sa ne grabim daca vrem ceva, sa nu ne trezim ca e prea tarziu.
bobitamica spune:
RalMAr si Magduta..va multumesc pentru informatii...
maine merg si eu la medic si o sa cer sa mi se faca toate analizele astea.
RalMar spune:
bobitamica ma bucur ca te-ai hotarat sa-ti faci analizele. Stiu ca o sa te coste o multime de bani, dar eu cred ca pentru binele
trebuie facut orice depinde de noi!![]()
Fetele care va apropiati de perioada testarii, v-ati lustruit ghetutele?
Poate primiti cadoul!
leonardo2007 spune:
salut fetele,
la mine e Z 26 (din CM de 28). dar avand in vedere ca luna trecuta, de la utrogestan mi-a intarziat destul de mult ...nu o sa ma ambalez prea tare ..daca in cateva zile nu-mi vine CM.
acum iau 3 utrogestan pe zi.
dar va anunt ...
bafta celor care fac test zilele astea ..sa fie II
http://tt.lilypie.com/M6TUp2.png
utica spune:
Salutare din nou!
mcrissa multa bafta examen...si ar fi cel mai frumos cadou pe care l-am putea primi..fara nici o exagerare.
Eu nu am luat decat clostilbegyt din z5 pana in z9 fara nimic altceva. Nu stiu de ce am primit tratamentul asta. Tot ce stiu este ca eu am pierdut o sarcina (sarcina oprita in evolutie) in luna ianuarie..anul acesta si de atunci incerc mereu sa raman din nou insarcinata si deocamdata nimic. Am fost la mai multi medici...si toti au spus ca sunt ok...insa nu am rezultate. Nu stiu voi de cat timp incercati sa ramaneti insarcinate..dar eu dupa aproape un an de cand am pierdut sarcina si inca aproape un an dinaintea ei...mi se pare ca incerc de o vesnicie. Asta este prima luna cand mi s-a dat un tratament (in afara de vit E, elevit si acid folic). Am mari emotii si astept cu sufletul la gura sa vad rezultatele...
Sa speram ca vom primi in sarbatorile astea f multe dintre noi cadoul mult dorit...
mcrissa spune:
utica eu am pierdut o sarcina la 4 luni anul trecut in noiembrie.din martie anul asta incerc sa raman insarcinata si nimic.data trecuta am ramas din prima luna.dr-ul a zis ca ceva nu e in regula daca data trecuta am ramas din prima luna si acum nu mai raman dupa 9 luni de incercari.mie mi-a dat clostilbegyt Z5-Z9, pregnyl Z14, contact sexual obligatoriu la 36 de ore dupa pregnyl (adica in seara asta-poate imi pune si mie Mos Nicolae o bobita mica in burtica) si apoi din Z18 in z25 utrogestan.pe mine ma dor tare rau ovarele acum.sa fie asta un semn bun?sau se fac chisturi?ca sunt cam speriata ca nu am facut monitorizare si sa nu se faca chisturi
leonardo2007 te asteptam cu testul pozitiv.eu cred ca mosul are un cadou pentru tine.
RalMar eu le tot lustruiesc, ca sa stie ca il astept
.
Cristina in asteptarea mormolocului
aerlilian spune:
Cred ca am devenit paranoica...In dimineata aceasta,la cafea,am fumat o tigare...
.Si nu mi-a placut deloc...Mi-a fost greata...Astazi este z24 si de obicei e ziua mea de cm.Mai astept pana sambata si daca nu vad rosu in fata ochilor pana atunci,fac test de sarcina.