Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

eu luna trecuta nu am facut monitorizare,dar luna asta m-am dus cu de la mine putere,sa stiu si eu ce se petrece..eu am facut 2 stimulari pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

tushi asa am avut si eu analizele cand am avut citomegalovirusul. Atunci mi-am facut analizele, am avut rezultate ca ale tale, dar nu am mai avut timp sa vad exact unde e problema. La ceva vreme cand mi-am repetat analizele mi-a zis dr. ca atunci a fost citomegalovirusul.

Mergi la inceput

Mai am de luat trei pastilute si gata cu incercarile pe anul asta. Daca nu iese nici acum nimic, voi lua si eu o pauza pana in primavara sa ma mai odihnesc putin si sa mai uit de stres. Luna asta nu ma mai duc nici macar la monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare dragele mele,
nu-i nimeni la testare zilele astea?, nu vine la nimeni mod nicolae cu un test pozitiv?
ral tu zici de pauza, cati ani ai mama de-ti permiti asa pauze?:)...ca eu fac in vara 32 si is cam panicata, ca doream pana in 35 de ani 2 bebei si vad ca ma apropii de 35 si nu am nici un bebe:(
pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Pai as lua o pauza pana in martie, sa am timp sa-mi revin ca vreau sa incep sa fac inseminari, ca nu mai cred ca putem natural, oricate stimulari as face. M-am cam saturat sa fiu stresata si obosita (de ganduri negre) tot timpul, sa treaca viata pe langa mine si eu sa calculez: ciclu - ovulatie - ciclu, sotul sa ia pastile tot timpul, eu sa pap hormonei la greu dar degeaba (nu chiar degeaba: greata, cazut par, ingrasat,stiti si voi cum e), sa-mi fac sute de analize dar sa nu aflu nimic, sa merg la ginecolog saptamanal. Chiar cred ca am nevoie de o pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf,RalMar ,iar ma intristez cand te citesc.Ai dreptate...e asa de frustrant sa te chinui atata si la sfarsitul lunii sa vezi rosu in fata ochilor...Iti doresc ca sfarsitul acestui an sa fie inceputul unei noi vieti.Pentru noi toate imi doresc asta.Eu sunt in z3,astept pana la sfarsitul saptamanii si probabil sambata fac un test.Eu am cm de 24-25 zile.Poate am noroc,desi...nu sunt optimista...

Mergi la inceput

Tin pumnii sa fie II la test! Acum la capitolul nou asteptam sa apara si gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

ralule te inteleg perfect prin ce treci, stiu cat este de greu si pe mine ma bate gabdul sa ma indrept spre inseminare ,dar sotul tot spune ca noi nu facem amor cum trebuie si de aia nu ies bebei, ca facem stresati si la comanda si de aia, e posibil sa aiba dreptate...dar ce pot face?...sa ma apuc de bautura in perioada aia?....ca daca-s treaza tot acolo ma gandesc si tot stresata is

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

fetelor ziceam ca nu mai intru....da nu pot sa nu vb cu voi,sunteti singurele care imi mai dau sperante prin atitudinea voastra pozitiva..
Ralmar zici ca si tie ti-au iesit asa analizele? poti te rog sa-mi spui mai multe de virusul asta,care sunt consecintele sau cum se trateaza? mie mi-au spus ca poate fi lipsa vitaminelor si ca am problema asta de cativa ani....aa si stimularea ai facut-o fara sa tratezi virusul? ca astia nu-mi fac nimic pana nu se rezolva tot..
scuze pt atatea intrebari, da am o stare asa un pic
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

Ralmar...vreau sa te intreb si eu daca ai avut simptome legate de citomegalovirusul ala,sau pur si simplu nu simteai ca ar fi ceva rau cu tine?
Si te cred ca vrei sa fac pauza,e bine daca iti poti permite,vb Elei...depinde cati ani ai. Eu am impinit in vara 32 si la fel ca si tine Elaa pana la 35 as vrea sa am 2 bebi. Sa ne ajute DD sa reusim.

Mergi la inceput