Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

speranta, nu vreau sa te dezamagesc, dar de obicei, dupa stimulare intarzie CM. Dar poti face un test sa fii sigura. Mie mi-a spus si dr. ca nu trebuie sa-mi fac sperante daca vad ca intarzie, si tot mi-am facut teste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

bobita, eu sunt de parere sa faci analizele, oricat ar costa ele , sa stii ca sunt ptr. sanatatea bebelului tau si asta cred ca e un motiv destul de bun ca sa le faci. mie mi le-a dat medicul sa le fac si acum cand imi face investigatii ptr. bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

buna fetele...ce mai faceti?un nou capitol deja?....
eu scriu mai rar...da va citesc...
eu sunt in asteptarea unui semn...de oricare ar fi el...
ori cm ori gravi...sa vdm..
semne ...de pe 3.12 au inceput sa se cam revolte ovarele..
de azi ma cam umezesc...nu stiu clar ce o fi...
ca te umezesti si dc vine cm...
cam pe 6-7 tre sa se intample ceva...astept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna fetelor!
Cand citesc ce ati scris pe forum ma apuca si pe mine optimismul. Parca astept cu nerabdare sa treaca perioada CM si sa ma apuc de treaba. Cine stie,poate suntem norocoase luna asta( mai ales ca e luna cadourilor) si ne aduce mosul cate unin burtica.Oricum speranta moare ultima....
Va pup si sa speram ca vor fi multe burtici luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

cam incet scrieti pe aici...sau nu sunteti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

VA multumesc mult pentru sfat...chiar o sa fac testele...sa fie pentru linistea mea...exact ca si pana acum...tot ce tine de mine sa fie facut..
Speranta...poate cine stie...si mie mi s-a intampalta la fel...tb sa imi vina cam in ziua 25-26,si cand am vazut ca nici in ziua 28 nu a venit,le-am intrebat pe fete. Pana la urma Ioanara m-a convins si am facut test in ziua 30 deci a doua i practic de intarziere. Sa stii ca are mana buna....Ioanara.
Asa ca ...mult succes,sa dea Dumnezeu sa fie bb.
Oricum intru sa va citesc si o sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Salutare tuturor!
Ma alatur si eu voua. Am facut si eu tratament cu clostilbegyt si astept rezultatul in jurul datei de 13-14.12. Din pacate pe mine nu ma monitorizeaza medicul. Abia aici pe site am citit ca este indicata monitorizarea. Totusi eu sunt optimista..
Va doresc multa bafta..tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Salutare fetelor!!!! Eu sunt nou nouta pe aici si imi pare atat de rau ca abia acum m am inscris pe forum cu toate ca tot citeam ce scriati pe aici si de cele mai multe ori ma ajuta enorm emotional.
Eu am pierdut o sarcina anul trecut si de atunci am facut stimulari cu closti, pregnil, gonal si........nimic. Intre timp, colac peste pupaza mi s a dereglat si ciclul si.......nu stiu ce sa mai fac. Poate ma mai ajutati si pe mine cu vreun sfat ceva. Pupici si poate, vorba voastra e o luna norocoasa si vine bebeu .

abcdef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

buna fetelor! in primul rand bun venit noilor aspirantesi sa nu stati mult pe la noi ca e mai mult loc la odisee....
fetelor ...defapt vreau sa-mi iau la revedere de la voi pt un timp(o sa va cites zilnic dar nu o sa scriu)va explic: pe data de 3 trebuia sa incep stimularea care s-a amanat din cauza rezultatelor la analizele mele(la sange:globule rosii marite - cauza nu se stie deocamdata si tranzaminazele marite - cauza necunoscuta deocamdata) - deci se amana totul pana imi dau astia de cap - aram asa iluzionata si emotionata si intr-o clipa...sa ales prafu de tot
Fetelor va doresc multa sanatate si sa dea DD sa aveti cel mai fericit Craciun, sa va aduca Mosul si numai impliniri!!!
toate fetele si sa citesc numai de bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Eu vineri am un examen, dar as face orice numai sa nu invatasa ca mai trag si eu cu coada ochiului pe la voi.
tushi imi pare rau ca va trebui sa stai pe bara o vreme, dar poate se rezolva repede.vezi ce spun doctorii.insanatosire grabnica!
utica tinem pumnii.suntem al acteva zile diferenta.eu astept rezultatul in jurul datei de 19 decembrie.speram ca va veni Mosul.
bobitamica si eu sunt de parere ca ar fi bine sa faci toate analizele.o sa fii mai linistita asa.

Cred ca la mine a inceput pregnylul sa-si faca efectul.simt din cand in cand niste cutite in ovarul stang si am facut un test de ovulatie unde linia de test e mai aprinsa decat linia de control.pe test scrie ca atunci cand iese asa e posibil sa aiba loc ovulatia in urmatoarele 24-36 de ore.acum astept cu nerabdare ziua de maine ca sa

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput