Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 10
nasica spune:
Aerlilian, iti urez si eu multa bafta si sa dea DD ca luna asta sa fie cu ochisorii!!! 
RalMar spune:
elaa foarte bine ca ai
. Fara munca nu iese nimic, nu? Si noi ar trebui sa muncim putin si in seara asta, noi face o zi da si una ba. Chestia e ca nu simt nici o durere de ovare, nu stiu cand ar trebui sa ovulez, dar cred ca se apropie perioada.
elaa spune:
spor la prestat Ralule, noi am bagat in fiecare seara, ca sa compenseze cu lipsa sotului:), iar legat de simtome...nesimtita rau am fost luna asta, nu am simtit nici jena la ovare nici nimic, tot ce stiu e ca in perioada ovulatiei incep sa-mi apara cateva cosuri in frunte...si astea le-am observat si am tras concluzia ca ovulez si luna asta, sau cel putin asa sper
RalMar spune:
noua din cauza spermogramei ne-a zis o data la 2 zile, sa aiba timp
sa se refaca. Si spor nu prea am; chiar nu am chef luna asta. Cred ca mi-a intrat in cap ideaa ca nici luna asta nu vom avea rezultate si a disparut tot cheful.
aerlilian spune:
RalMar ,tocmai tu care ai un gand bun si un sfat pentru toata lumea,tocmai tu esti asa negativista?Tu nu stii cat de mult conteaza gandirea pozitiva?Hai,te rog,fii un pic mai optimista,poate tocmai perioada asta este optima pentru tine.Poate Craciunul iti va aduce vestea ce buna,nu?Doar e sarbatoarea mamei si a copilului...
carmenliza spune:
salutare fetelor...
Ce mai prestati? Eu, ieri am facut ultima injectie cu pregnyl si in seara asta iar
, ca de poate iese ceva pana la urma...
RalMar ce e cu pesimismul asta la tine? Eu incerc sa gandesc optimist ( cat mai pot ). Nu dispera si pune-te pe treaba luna asta ca cine stie poate iese ceva....atunci cand nu te astepti se poate prinde si fara tratament.Asa ca ....."la munca".
O intrebare : dupa injectiile cu pregnyl simtiti ceva ( dureri la ovare sau scurgeri) ca eu deocamdata nu am nici un simptom si nu stiu daca isi fac efectul.
Elaa, spor la
si tine-o tot asa ( bine nu pana la epuizare, cu mici pauze pentru refacerea
).
RalMar spune:
Multumesc pentru incurajari, fetele! Din pacate, din cand in cand mai cad si eu in butoi
dar, daca tot am facut si luna asta stimularea, trebuie sa "muncesc" ca sa nu zic ca m-am indopat cu hormoni degeaba. Deja am inceput sa trag cu ochiul si pe la inseminare, sa gasesc un dr. care sa ma primeasca cu analizele mele, sa nu mai trebuiasca sa le repet si prin Bucuresti, ca nu pot lipsi prea mult timp de la serv.
elaa spune:
ralule, ai dreptate e pacat sa bagi hormoni aiurea,zici tu de chef...tu crezi ca eu am chef in perioada asta a lunii....dar am nu am, facem fichi-fichi, ca acum cat incerc eu sa ma detasez, incepe sotul, dar azi nu facem si noi fichi-fichi?..si uite asa imi aminteste si se duce cheful.....dar sa speram la tetse din alea cu II de Craciun.
bobitamica spune:
Buna fetelor,
Am promis ca mai intru la voi sa vad ce mai faceti.MA bucur sa vad ca sunteti tot atat de hotarate si optimiste. RAlMAr,vb.fetelor,tu care ne impulsionai pe toate ai cazut in butoi? capul sus ca sunt sigura ca o sa fie bine si ca de Craciun o sa fiti mai multe dintre voi
.
La mine au inceput de ieri greturile,pana acum nu am avut nimic,azi am intrat in 8 saptamani si vad ca incep sa isi faca aparitia.
Si am avut si o perioada destul de depresiva,sper sa nu ii fi facut rau lui bb,dar sotiei colegului de birou i s-a oprit sarcina din evolutie si a fost eliminata. Isi facusera atatea planuri,si ei incercau de ceva timp. Sincer va spun ,m-a cam daramat.
DAr la mine e totul in regula,simt eu asta...desi abia miercurea viitoare merg la control,cu toate ca medicul mi-a spus ca pot veni linistita pe 7 ian. DAr nu am stare pana atunci. MA duc sa vad ce face si ca e totul in regula.
VA pup si va astept cu II liniute.
Bobitamica
+8
utica spune:
Salutare!
Raportez si eu rezultatul primei luni de stimulare:
z36...a venit CM.
Va doresc din tot sufletul voua mai mult succes luna aceasta. Cu cat sunt mai multe
cu atat prind si eu curaj..asa ca...va tin pumnii.