Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Grozav Claudinna, se mai intampla si minuni!

Z30, test de sarcina negativ, CM lipsa, probabil intarzie de la stimulare...........

Un an nou cu multe impliniri, tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

felicitari claudina!in sfarsit o mamica!sa fie cu noroc si pentru noi si sa mai auzim asemenea vesti!sa ai grija de tine si de bebe!

mara80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va multumesc mult fetelor si nu va pierdeti speranta!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, urmaresc ce scrieti de o jumatate de an. Acum m-am hotarit sa ma alatur si eu voua. Sint si eu o aspiranta la titlul de mamica, sint din Constanta, am 40 de ani si in ianuarie incep stimularea cu clomifen. Am deja 4 chiuretqje la cerere si datorita voua am inteles care e problema mea. De 2 ani n-am mai ramas insarcinata si cu ajutorul vostru am constatat ca nu mai am mucusul cervical, desi ciclul este foarte regulat, la 28 de zile. Am luat de capul meu in luna august closti, o tableta pe zi din ziua a 5-a pina in ziua a 9-a a ciclului. In septembrie nu am mai luat, dar a aparut un pic de mucus. in octombrie am luat clostilbegyt la fel, in noiembrie n-am mai luat. Mi-a fost frica de chisturi, de-asta am luat o luna da si una nu. Intre timp, mi-am facut programare la dr. Lutescu. Pe 27 nov. m-am prezentat la cabinet. Mi-a facut echo endo-vaginal si e toul ok. Ovarele sint in regula, uterul si endometrul arata foarte bine. Mi-a dat sa fac analize hormonale si rezultatul este: estradiol 252 si fsh 9,15. M-am prezentat cu rezultatul la d-na dr. si mi-a prescris clomifen, 2 tablete seara la culcare. Va rog sa-mi tineti pumnii si astept mesaje de la voi. LA MILTI ANI !dUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE SI SA ADUCA FIECAREIA CE-SI DORESTE MAI MULT1

Mergi la inceput

mari, multa bafta si sigur se va intampla minunea!

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Claudina, te pup si felicitari ! Inteleg ca esti insarcinata. Sa-ti ajute D-zeu sa fie bine.

Mergi la inceput

multumesc mult, mari!

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Fetelor, nici nu va imaginati ce surprinsa a fost dr. cind a vazut ca valoarea fsh-ului meu e de 9,15. IN mod sigur se astepta la o valoare caracteristica menopauzei. La virsta mea !! Sincera sa fiu, si eu ma asteptam sa fie valoarea mai mare. Pina a iesit rezultatul, n-am mincat si n-am dormit (2 zile). Astept c.m. pe 5 ianuarie si din a 5-a zi a ciclului incep stimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Felicitari claudinna ! Stiam eu ca trebuie sa apara o graviduta inainte de a trece la urmatorul capitol! O sa fac si pe prima pagina modificarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Felicitari claudinna!!!
Ma bucur tare mult cand mai reuseste cate o fata.stateam asa si ma gandeam de unde vine aceasta bucurie pentru fetele care reusesc.eu cred ca reusind ele ne dau si noua sperante.
RalMar daca editezi listuta, trece si la mine ca sunt a doua luna de stimulare cu clostilbegyt.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput