Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt bulversata total!!!Dupa intarzierea aceea lunga (CM in z34) de luna trecuta,dupa tratamentul cu closty,astazi,fiind z12,mi-a venit din nou.Nu stiu ce inseamna asta,tocmai acum cand asteptam ovulatia...A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Buna fetele,

Imi pare rau Claudinna, sincer speram sa aflu si vesti bune de pe aici. Este posibil ca intarzierea sa fie de la stimulare, cel putin asta am citit pe acest forum, depinde de fiecare organism in parte.

Aerlilian este oare o dereglare? Nu-ti poti suna dr sa-l intrebi? Tu parca ti-ai facut teste de sarcina la intarzierea CM-ului?

Eu inca pastrez speranta, n-am facut testul de sarcina desi am avut un moment de "slabiciune" si mi-am intrebat sotul ce sa fac, m-a convins sa mai astept. Inca fug de dezamagire...sper sa fug degeaba, sper din tot sufletul sa fiu insarcinata pentru ca altfel ma voi resemna pt un timp si imi voi cauta consolarea in munca....macar sa fiu implinita pe un plan!!!

Pupici,
Morene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

aerlilian boboitamica a mai patit ca tine, a avut sangerari cand astepta ovulatia, si a si ramas insarcinata in acea luna.

Mergi la inceput

Inca nu mi-a venit, desi intepaturi de ovare am. Ma gandeam sa-mi mai iau un test sa-l fac astazi, dar mi-am amintit ca la seria trecuta de stimulari in a doua luna mi-a intarziat foarte mult, cam 8 zile, si m-am linistit cu testul, astept resemnata sa-mi vina. Singura problema ar fi ca trebuie sa-mi mut iar consultatia si sa-mi aman HSG, dar sper sa nu-mi mai intarzie mult, ca nu as vrea sa-mi mai schimb planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ralmar, cate zile ai de la ultimul cm?
deci ziceti ca ati patit si voi intarzieri din astea dupa stimulare...ce ma enerveaza este ca am luat si utrogestan, este a treia luna si ar fi trebuit ca dupa el sa vina...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

RalMar ,asta da incurajare!Esti o draguta!Ce bine ar fi sa patesc precum bobitamica...Sper sa nu fie de rau,mai ales daca nu sunt singura care a patit asta...
Morene,mi-am facut teste de sarcina din trei in trei zile intre z27 si z35 cand mi-a venit.Eu aveam cm de 24-25 zile.Sigur ca toate au iesit negative...Dar dr. mea zice ca testele astea moderne,gen Shure Check sunt foarte sigure chiar la 10 zile de la fecundare.Deci...ai putea incerca.Cat despre partea cu amanarea momentului pt ca vrei sa speri...te intelegem toate,cred ca toate simtim la fel...Dar dezamagirea e mai mare cand vezi rosu in fata ochilor...Asa ca mai bine incerci.Eu iti tin pumnii.Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum doresti!

Mergi la inceput

Am scapat de un stres, mi-a venit aseara, deci nu trebuie sa-mi mai aman programarile pentru luna viitoare. Dr. mi-a zis ca e normal sa apara intarzieri dupa stimulare ca se regleaza menstruatia. La mine chiar cred ca trebuia sa se regleze, ca venea la 24 de zile si dupa prima luna de stimulare mi-a venit la 28 de zile iar luna a doua la 30 de zile.

Mergi la inceput

ralmar, imi pare rau!
eu am facut azi test si e pozitiv!! uitati-va la ff important!!
nu-mi vine sa cred!!
e dupa prima luna de stimulare!!

fff important!!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morene spune:

FELICITARI CLAUDINNA!!!

"Ai scapat turma" Ma bucur pentru aceasta veste minunata, sper ca am inteles bine, esti!!!! chiar daca primul test ti-a iesit negativ!? Ma bucur enorm pentru tine, avem nevoie de vesti din acestea din cand in cand, pentru a ne da si noua curajul de-a merge mai departe.

FELICITARI!

Mergi la inceput

multumesc mult morene!! si ma bucur ca va dau speranta!
sa stii ca azi am cautat testul ala, pe care l-am aruncat prea devreme. l-am pus la poze, era slab pozitiv. avea si a doua liniuta, ff pala, dar era acolo. eu eram prea obisnuita cu testele negative si l-am aruncat dupa primul minut...

fff important!!
totul pentru bebe
4+

Mergi la inceput