Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
ralmar, sanatate maxima si tie si multa rabdare!!
si eu mai fac crize de pans, insa acum m-a pus sotul sa promit ca nu ma mai jelesc, pt ca si eu l-am speriat. uneori durerea e sfasietoare si incertitudinea ne face sa urlam, sa fugim...parca pentru a vrea sa treaca mai repede perioada de durere. oricum ar fi, adica natural, cu stimulare, prin inseminare sau adoptie, cert este ca intr-o zi ne vom tine si noi copilul in bratze, ca prea ne-o dorim.
stiu ca intr-o zi vom plange de fericire!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
carmenliza spune:
Buna fetelor!
Sunt foarte nefericita. Aseara, mosu' a venit cu CM
. Iar trebuie sa o iau de la capat cu tratamentul.
. Sunt foarte suparata, mi-am facut sperante ca poate,poate.... dar nimic
.
Astazi cand m-am intalnit ca fratele meu care are un baietel de 6 luni m-a apucat melancolia
.
mara80 spune:
stesul este factorul cel mai nociv intr-o incercare de a ramane insarcinata!si eu ma alatur tuturor aspirantelor si va doresc totodata un an nou cu multe burtici
si multi bebei

.craciun fericit la toata lumea!speranta moare ultima!
mara80
morene spune:
Multa pace in suflet sa va aduca Dumnezeu in aceasta perioada a Sfintelor Sarbatori!
Am citit tot ce ati postat in ultimele zile...imi pare rau fetelor!
Oare toate fetele care asteptau sa-si faca testul de Craciun si-au aflat verdictul?
Spunea cineva ca poate Dumnezeu stie ca nu este cazul acum, poate ca asa-i, poate ca mai avem ceva de facut inainte de-a fi mame. Eu incerc sa ma gandesc la asta zilnic, El stie cand, cum si de ce. De multe ori imi spun ca poate exista pe lumea asta un copilas care are nevoie de mine, de-o mama, si de aceea nu pot avea propriul copil. Sper sa ajung cat mai repede la acel copil care are atat nevoie de mine!!!
Eu mai am de asteptat ca sa aflu verdictul, as putea face un test asa cum mi-a spus dr meu dar parca inca mai vreau sa pastrez aceasta speranta in suflet pana la sfarsitul anului sau macar pana dupa craciun, asa ca nu-l voi face. Anul urmator nu voi mai forta nota cu absolut nici un tratament cu efecte adverse, voi avea grija sa-mi tratez ovarul cu probleme(chisturi) si voi face o cura la Sovata, atat!
Nu fiti triste, totul se intampla cu un scop in viata asta, poate ca vom afla si noi curand care este acesta.
Va urez mult curaj in continuare, Sarbatori asa cum va doriti si sansa de-a fi impacate si fericte.
Va pup si raman alaturi de voi cu intreg sufletul.
Morene
claudinna spune:
buna, morene!
uneori ma gandesc si eu ca poate undeva exista un sens pentru ceea ce traim noi acum. asta ca sa ma consolez...dar consolarea e de scurta durata...eu inca nu am primit de al mosu Cm, dar nici vreo certitudine ca e bebe, inca mai astept. astept sa vina Cm...ca sa nu fiu dezamagita. deci nu voi face test, decat tot asha, dupa revelion, daca m-o tine pana atunci...
sper ca Dumnezeu sa-mi dea puterea de a adopta un copil, daca al meu nu voi putea avea...sper! chiar si in dimineata asta m-am gandit...de fapt, in fiecare moment al zilei, gandul meu este tot la bebe, incerc insa sa nu ma stresez. este greu, atata timp cat nu nintelegi de ce ti se intampla asta...probabil ca trebuie SA ACCEPTI...mai am ceva cale pana la a accepta!
mergem inainte!
totul pentru bebe
morene spune:
Buna Claudinna,
Iti urez multa bafta, sper sa fi si tu una din acele

care ne dau speranta de-a merge mai departe.
CE TREBUIE SA SE INTAMPLE, SE VA INTAMPLA, SA SPERAM CA VA FI ASA CUM NE SI DORIM.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
RalMar spune:
Se pare ca luna asta CM s-a hotarat sa intarzie mai mult. Inca nu mi-a venit, dar ieri am facut un test ca sa fiu sigura, si a iesit negativ.
elaa spune:
salutareeeee,
La Multi Ani!!!!!!!!!!! fetele si sa dea Domnul ca anul care vine sa fie plin de bebei, se pare ca mosul nu a vrut sa ne aduca bebei anul asta:(...la mine cel putin a fost un Craciun tristut din punctul asta de vedere, ptr. ca de pe 23 se tot chinui cm sa apara, mai exact de atunci am durerile de burta, dar de venit inca nu a venit, ieri trebuia sa vina mai exact, dar se pare ca o sa se instaleze astazi, asta e, am fost si un pic rautacioasa si am zis ce mi-a venit la gura despre mos craciun, am zis ca nu vreau sa-mi aduca nimic daca tot nu-mi aduce un bebe, am reusit sa il necajesc si pe sot, el care mititelul s-a straduit sa am un mos f bogat ca sa nu fiu trista, dar sper eu sa ma inteleaga si sa ma ierte......
acum sper ca de revelion sa fiu resemnata si sa o iau de la capat cu mai multa putere pe 2008.
Va pup si-mi cer iertare ca v-am necajit si pe voi ,dar voi ma intelegeti 100%
Sa ne aduca domnul puterea de a merge mai departe
claudinna spune:
fetelor, sunt si eu in aceeasi situatie ca si voi...adica etst negativ ieri si cm tot nu a venit, desi sunt in Z30...sa fie de la stimulare?? eu n-am facut nici monitorizare...in fine, sa speram ca la anul o sa fim si noi fericite si mos craciun ne va prinde langa bebeii nostri!
totul pentru bebe