Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 17
tushi spune:

la toate fetele, mult succes in continuare, sanatate si numai impliniri!! 

!!!
SARBATORI FEREICIT
Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
tushi spune:
fetele e ceva in neregula in mesajul meu anterior, nicidecum nu am vrut sa pun ala cu voma - miiiiiiiiii de scuze, nu stiu cum a aparut in mesaj....
claudinna spune:
tushi, poti sa-l scoti de acolo, daca vrei
mergi pe editeaza raspuns, in bara de sus a mesajului, stergi ce vrei si apoi trimiti din nou:)
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
leonardo2007 spune:
Sarbatori Fericite tuturor ! Sa va aduca Mosul tot ce vreti ... sa fie cel mai darnic anul asta ..mai ales cu fetele ce-si fac test zilele astea ...
La mine testul e mai incolo, dupa Revelion ..dar cine stie...poate am noroc luna asta cand e pauza de stimulare.
Avand in vedere ca acest Clostilbegyt nu m-a ajutat doctorul a zis sa trecem la alt tratament in ianuarie ... gonadotrofine ... puteti sa-mi dati link sa citesc despre asta ?
http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png
florex spune:
Buna fetele!!
Chiar daca dupa o pauza de cateva luni, revin cu ceva detalii despre ce am mai facut intre timp, asta nu inseamna ca nu v-am citit zi de zi!
Dupa o prima stimulare in iulie, am ramas cu un chist, asa ca au urmat 3 luni de AC, spre norocul meu, am fost la control in noiembrie si acel chist a fost eliminat complet. Daca tot am reactionat asa bine DR meu s-a gandit ca n-are rost sa ma lase sa respir, asa ca am facut a doua stimulare cu closty+pregnyl. Am fost la monitoriza in Z13 si aveam 5 foliculi pe OS. Mi-a facut el un pregnyl, am mai facut unul in Z14 si in Z 13, 14, 15 am avut de prestat. Din Z16 mi-a dat Duphaston, eu am lispa mare de progesteron, asta pt cazul in care s-a prins ceva. Mentionez ca daca nu-l iau incep sa ma doara ovarele. Acum sunt in ceata, in sensul ca nu am absolut nici un simptom, chiar daca la prima stimulare am avut destule tot nu a fost nimic, in schimb atunci in ziua cand trebuia sa-mi vina CM am avut ceva pete maronii, acum absolut nimic. In Z 15 DPO am facut un test Sure check, care a iesit negativ. Am facut pauza de 1 zi de la Duphaston si tot nimic, nici simptome , nici CM. Credeti ca m-am dereglat asa tare, ca dupa acel test negativ eu nu mai sper sa fiu gravi??
Sper ca nu v-am plictisit cu cat am scris, va doresc SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!!!!, daca vor fi si cu II si mai bine.
claudinna spune:
buna, florex!
poate ca totusi esti gravi. sunt unele persoane la care testele se pozitiveaza mai greu, desi au bebe la purtator. pana nu vezi rosu...
eu iti tin pumnii stransi!!
totul pentru bebe
florex spune:
Multumesc pt incurajari claudinna. Problema e ca eu cred ca daca nu sunt garvi , tot nu vad rosu pt ca iau duphaston. Asa este sau zic vreo prostie?
claudinna spune:
mai, eu stiu ca dupa asta ar trebui sa-ti vina...daca nu e sarcina
dar cine mai stie? stai linistita, ca se vor lamuri lucrurile cumva. adica vine craciunul si ar fi bine sa nu te mai gandesti...mai ales daca te simti bine
totul pentru bebe
elaa spune:
salutare fetilii,
se pare ca eu nu am fost cuminte anul asta, ptr. ca mosul nu mi-a adus cadoul mult dorit, speram sa am un test cu II dar astanoapte a inceput sa ma doara burta si dimineata cand am mers la baie deja se instalase un firicel mic de sange, se pare ca nu numai ca ma invadeaza armata rosie, dar vine si cu 2 zile mai devreme, asta asa ca sa nu ma pot apuca de stimulare luna asta, ptr. ca pica sa fac prima monitorizare undeva pe 2 ianuarie, si sigur gasesc la cabinet pe papa pius....asa ca nu am sa mai fortez nimic, am ajuns sa cred ca doamne doamne nu vrea deocamdata ...asa ca nu stiu incotro o iau de la anul.
Is f rau in butoi astazi, nu a reusit sa ma inveseleasca nici macar cand am vazut bradul frumos impodobit, nimic, dar sper pana diseara sa-mi mai revin, asta in cazul in care nu adun mai multi nervi si de la servici (ca de, seful nostru a binevoit sa ne cheme astazi, de ce..nu stim nici noi)
hai ca va pup, ca v-am dat destul din starea mea de tot rahatul si ma rog sa va aduca mosul bucuria de a vedea II pe test.
Sa aveti un Craciun de basm , cu multa sanatate, intelegere si fericire
Va pup
RalMar spune:
Si eu care credeam ca toata lumea e in vacanta la munte de Craciun, si numai noi lucram! Dar asta este; abia nu ma mai gandesc ca deja am dureri de ovare si sigur vine CM. Deja am plans, dar din pacate nu am mai apucat sa ajung la baie, si dimineata, la cafea, am facut o criza de toata frumusetea, ca mi-am speriat sotul, nu stia ce se intamplase de plangeam atat de tare. Din pacate asta este, trebuie sa mergem mai departe, acum stim cu siguranta ca nu avem nici o sansa natural si ne pregatim de inseminari.
Bafta multa fetelor care mai au de asteptat rezultatele, sigur veti reusi; pana acum, aveam la fiecare capitol cate o graviduta, dar la cap. asta, pana acum nu avem nimic, deci trebuie sa se intample ceva!