Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

mcrissa crede-ma ca stiu prea bine cum este! Din pacate, mie CM trebuie sa vina exact pe 25 si deja am fost avertizata de sot ca nu vrea sa ma vada bocind si de Craciun si sa i-l stric, sa incercam sa ne petrecem zilele astea cat mai calm cu putinta. Acum chiar nu stiu ce voi face, ca sunt convinsa ca iar ma va termina Z1, deja fac planuri sa ma inchid in baie si sa plang acolo, sa nu-l mai intristez si pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

elaa si eu am vazut si aseara la TV copilasi foarte bolnavi si mi se rupe sufletul.de cate ori imi aduc aminte de copilasul pierdut imi spun ca poate era un bebe foarte bolnav, si Dumnezeu a ales sa nu il mai am.
maine merg la eco si daca doctora vrea sa-mi faca intravaginala ar fi bine.daca nu sa-mi faca abdominala numai sa-mi faca ca sa pot sa mai fac si luna asta stimulare ca eu nu am facut nicio eco in timpul stimularii si mi-e frica de chisturi.iti tin pumnii ca durerile de ovare sa fie de la bebe

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

RalMar si al meu m-a intrebat azi daca o sa-i plang in fiecare luna.ca de cateva luni plang mereu in ziua in care imi vine.imi tot spune sa am rabdare, ca o sa vina si bebe, dar eu simt ca sunt la capatul puterilor.cred ca daca nu apare bebe mai repede o sa ajung la balamuc.
poate pe 25 nu mai vine deloc, sau poate va fi ziua ultimei menstruatii pentru un viitor bebe norocos!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

waaaaaaawwwww!! SI MIE TOT PE 25 TRE SA/MI VINA CM/UL!

deci pe 25...ori o sa topaim de bucurie...ori o sa fie jale mare prin bai!!!!

ioana

Mergi la inceput

mcrissa sincera sa fiu, nu mai sper de mult timp sa se intample minunea in mod natural dar chiar daca sunt constienta ca nu are cum sa fie, in fiecare luna sunt daramata de durere. Sper sa reusim cu inseminarile, sa nu fie cazul de FIV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Salutare la toata lumea de pe aici!!!!!!Ma alatur si eu celor care am facut genul asta de stimulari. Eu am inceput cu clostybegit in prima luna, insa fara rezultat, iar in cea de a doua luna am facut si injectii cu pregnyl care iar n au dat rezultate iar luna trecuta am trecut pe gonal insa dupa 2 injectii s a format un chist pe ovarul drept asa ca a trebuit sa renunt la stimulari deocamdata. Poate da Domnul si de Craciun se intampla minunea fara stimulente. Va pupic si va doresc din toata inima ceea ce imi doresc si mie

abcdef

Mergi la inceput

arianutza multumim de urari, dar sa stii ca eu as prefera un carucior roz (mai am si pretentii acum)
ioanara eu incerc sa ma conving ca si luna asta a fost un esec, poate daca nu mai am asteptari atat de mari, nu mai sunt distrusa cand vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

hehe, ce de-a vesti bune o sa fie luna asta, la voi trebuie sa vina cm pe 25, la mine pe 26, dar am zis ca-mi pregatesc un test si poate il stric de pe 25, ca daca tot vine mosul , macar sa vina cu cadoul din prima zi a craciunului si am sa-mi pun testul sa atarne frumos in brad;)...vedeti ce frumos visez? si nu mai pun, ca dupa ce ca nu se intampla, eu in nesimtirea mea mai vreau si carut roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare fete dulci!!
si mie tot pe 25 ar trebui sa-mi vina, daca ar fi sa-mi vina la 28 de zile, dar cum nu prea se stie....

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Din cate citesc eu pe aici, chiar e posibil sa ne aduca Mos Craciun un bb! Chiar ma intreba cineva astazi ce i-am zis Mosului ca vreau si eu am raspuns ca mi-as dori un test cu II sub bradut.

Mergi la inceput