Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 15
aerlilian spune:
RalMar ,cu treaba asta cu schimbatul doctorilor te inteleg perfect,exact ca tine gandesc si eu.Am gasit in sfarsit o dr care imi inspira mare incredere si voi merge cu ea pana in panzele albe.Ceea ce incercam eu sa-ti spun si probabil si Leonardo incerca sa-ti spuna acelasi lucru,este ca stimularile repetate pot avea reactii adverse in timp.Nici macar nu vreau sa ma gandesc.Nu stiu daca ai urmarit ultima editie "Dansez pentru tine".Era acolo o tanara care venise sa danseze pt fetita ei,pt a-i asigura un viitor in cazul in care ea,mama,ar muri.Facuse nenumarate tratamente de fertilizare,stimulari,inseminari si FIV-uri si suferea de cancer ovarian...Intelegi ce spun?Asa ca daca tot faci ceva care oricum este invaziv pt organism,macar sa o faci sub supraveghere,adica cu monitorizare...Oricum vorbim degeaba acum,in primul rand pt ca ai spus ca e ultima luna de Ova-mit si in al doilea rand pt ca probabil luna aceasta a fost cu succes si ne vei da minunata veste!!!

morene spune:
Hey
V-am intrebat sapt trecuta daca stiti un cabinet particular in zona Crangasi, nu mi-ati raspuns...Am gasit singurica, culmea la acel cabinet am gasit pe dr Mohamed de la Giulesti. Tot de la Giulesti este si dr rezident care m-a indemnat pe mine la stimulare. Vestea prosta este ca in situatia mea era interzisa stimularea...si s-ar putea sa exista complicatii, eu sper sa nu! Ideea este ca nu stiu ce sa fac in continuare?! Dr meu se preocupa de mine, imi da explicatii, ma incurajeaza, ma simt confortabil in prezenta lui dar se pare ca nu este suficient de experimentat; dr Mohamed mi-a sugerat sa merg la el dupa sarbatori, la spital...eu am avut ocazia sa-l vad si pe la spital si nu mi-a placut cum trateaza pacientele dar se pare ca are experienta...asa ca sunt in ceata, astept si parerea voastra.
Nu s-a putut vedea daca am ovulat sau nu, formatiunea multichistica de 70/52, cu aspect endometriozic(sper ca am scris corect) acopera intreaga suprafata a ovarului drept, cel care a avut si foliculul,
Sper macar sa existe sarcina...
pupici
morene spune:
rectific, OS este cu probleme conf ecografiei de azi...pe 12 la monitorizare s-a vazut OD cu chist...
RalMar spune:
morene stiu ca pentru chisturi se recomanda tratamentul cu AC si daca e cazul so o laparoscopie ca sa curete pe acolo. Sa speram ca nu va fi nevoie, si luna asta vei reusi!
Eu ma pregatesc de HSG in ianuarie, am programari peste tot, trebuie sa-mi refac toate analizele si nu mai suport. Ultima oara era sa lesin cand mi-a luat sange.
mcrissa spune:
La mine Z30 s-a transformat in Z1.prima luna de stimulare a esuat![]()
voi incepe a doua luna de stimulare, dar inainte de asta maine merg sa fac o eco ca sa vad cum stau pe jos, sa nu am chisturi.credeti ca la eco abdominala se vede, ca nu cred sa-mi faca eco intravaginala acum cand sunt pe stop?
Cristina in asteptarea mormolocului
RalMar spune:
Se vad chisturile si la eco normala. Si-mi pare foarte rau de Z1 stiu prea bine ce durere poate fi in fiecare luna cand vine CM si vezi ca iar nu ai reusit!
ioanara23 spune:

mi/a fost tare dor de voi! oricat am incercat sa ma tin departe de forum...nu/mi iese si pace!
intrebare: dac am avut un albush superfain in Z9...cand am ovulat? in Z9 (pe 08.12) sau la o zi/doua dupa????
ioana
elaa spune:
Buna fetilii
cum stati cu pregatirile de Craciun?, ca eu is tare agitata in perioada asta, am mult de lucru la servici, acasa avem obiceiul de a face curatenie de craciun, cu spalat de perfele si alte treburi si uite asa stau noaptea pana la 1 sa fac treaba, dar macar vad partea buna a lucrurilor, ca nu ma plictisesc sa-mi stea mintea la perioada in care sunt, adica mai am 6 zile si ar trebui sa vina cm, insa cat as ignora nu stiu daca-i normal sa ma doara ovarele in perioada asta, as fi ziua 23 insa de aseara ma doare rau ovarul stang, voua vi s-a intamplat sa va doara din senin, sau sa ma gandesc si eu la chisturi?
mcrissa imi pare rau ca nu a fost sa fie, dar acum trebuie sa incercam sa nu ne mai gandim la probleme si sa ne bucuram de sarbatori, eu una ma tot uit la tv in ultimul timp si vad cum o multime de copii mici se nasc cu probleme si am ajuns sa nu mai fiu asa disperata dupa un bebe, am inceput sa ma rog sa-mi dea doamne doamne un bebe cand considera el ca e timpul, dar sa fie sanatos.
legat de echo endovaginala pe cm, eu am facut de cel putin 2 ori in acea perioada, si mi-au spus ca nu-i problema, asa ca mergi si tu ca la aia se vede mult mai bine
va pup si spor la treburi si sa fim cele mai cuminte fetite ca sa ne poata aduce mosul la anul bebei mult doriti
mcrissa spune:
RalMar am plans o ora de dimneata, am ajuns la munca cu ochii umflati ca de broasca.acum incerc sa-mi revin si sa o iau de la capat.
ioana nu stiu exact cand ar trebui sa fie ovulatia in functie de albus, dar cred ca albusul ala e dat de la mama natura ca sa inlesneasca actul si sa ajute gigeii sa ajunga la destinatie.probabil ca ovulatia va avea loc imediat dupa aparitia albusului.
Cristina in asteptarea mormolocului