Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Morene si mie mi-a spus dr.mea ca la 10 zile de la fecundare testele de sarcina sunt concludente.Deci,daca doi medici o spun,inseamna ca asa este.Sa faci Shure Chek pentru ca mie mi se par cele mai bune.Si nu numai mie...Bafta multa si sa vezi dublu cand faci testul.
RalMar...off!!!Nu stiu cat e de bine sa faci stimulare fara monitorizare...Stii ca nu poti face mai mult de trei stimulari.Si daca tot faci,macar sa stii ca ai facut asa cum trebuie pt a nu-ti rata sansa si luna aceasta...Suntem asa de disperate in dorinta noastra de a avea un bebe incat nu ne mai gandim la consecinte...Ti-am povestit de prietena mea care la sfarsitul celor trei luni de stimulare a fost operata pt un ditamai chistul,nu?De-aia spun ca trebuie sa avem grija.Pana la urma,nu stiu daca ar trebui sa vrem copil cu orice pret.Pentru ca daca Dumnezeu va vrea sa-l avem,va trebui sa fim si sanatoase pt a-l putea creste.Ma intelegi,nu-i asa?Sa ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa iasa de data aceasta asa cum trebuie,sa nu mai fie nevoie sa faci o alta stimulare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Fetele, stiu foarte bine care sunt riscurile stimularii, si nu cred ca am facut ceva riscant pana acum. Prima serie de stimulari am facut-o in ianuarie anul acesta (doar 2 luni) si a doua serie de stimulari am inceput-o in octombrie, tot 2 luni. Nu as face stimulare mai mult de 2 luni, pentru ca stiu ca poate fi periculos si in martie chiar vreau sa incep inseminarile si nu vreau sa ma mai intarzie nimic. Monitorizari am facut chiar si cand nu faceam stimulari, si faceam in paralel si testele de ovulatie ca sa vad daca functioneaza, si luna asta m-am gandit sa nu mai fac nici monitorizar nici teste ca eu simt cand se sparge foliculul.

Mergi la inceput

Oricum, va multumesc ca aveti grija de mine dar din pacate de cand am aceste probleme sunt foarte informata,chiar la fel de informata ca si dr. mea. De obicei de cand intru in cabinetul ei incep sa pun tot felul de intrebari, si o intreb daca mai putem face aia, sau mai bine facem cealalta, cred ca am socat-o cat de multe stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

E cam riscant ce faci RalMar, chiar daca esti mai informata ... si zici ca simti cand se sparge folicul ...

eu am renuntat la stimulare luna asta tocmai ca in perioada ovulatiei nu era doctorul sa ma monitorizeze ..si nu vreau sa fac de capul meu ..

O sa reiau luna viitoare.

http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png

Mergi la inceput

Chiar nu inteleg ce poate fi atat de riscant! Am facut un tratament recomandat de doctor si sub supravegherea doctorului. Ce e atat de riscant, ca o luna nu am facut monitorizare, cand de un an intreg merg in fiecare luna la monitorizare, controale, etc fie ca fac stimulare, fie ca nu. Cat despre durerile de ovare din timpul ovulatiei, sunt absolut normale. E adevarat ca nu toata lumea le are, dar sunt normale! Si daca dr. observa ca nu sunt probleme cu ovulatia, e posibil sa te cheme la finalul stimularii sa vada daca nu s-au format chisturi; nu e obligatoriu sa mergi in fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ralmar, multa bafta in continuare!!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Buna seara fetele,

Aerlilian asa voi face, multumescDaca Dumnezeu vrea, vor fi doua....eu cu siguranta vreau.

Fetelor am reusit sa o suparam pe RalMar, desi nu asta ne-a fost intentia, nu?

Stim foarte bine de ce scriem pe acest forum, nu? Avem nevoie unele de celalate, suntem in aceeasi situatie si ne este mult mai usor sa impartasim starile prin care trecem, de aceea uneori, poate, ne grabim cu sfaturile, doar din dorinta de-a ajuta ca la randul nostru sa fim ajutate....hai nu fi supi pe noi RalmMar, eu stiu cata nevoie am de voi fetelor...
Asadar, raportul pe ziua de azi....nu mai simt dureri in zona ovarelor, nici macar disconfort, am reusit sa-l "lesin" pe sotul meu in ultima saptamana cu zilnic, fara nici un farmec special...si seara asta si gata, ii dau un ragaz pt urmatoarea perioada:D Aseara se plangea ca trebuie sa prestam la "comanda" si-mi spunea ca un copil ar trebui sa vina din dragoste, nu fortat. Eh ii trece lui...:P

Oare exagerez? Eu consider ca o familie nu poate fi completa fara
Astept vesti bune de la voi fetelor, le accept si pe cele rele;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Nu vad de ce s-ar supara RalMar ...

Ce am scris ca e periculos sa faci stimulare fara monitorizare (chiar si o luna) nu e inventat de mine, ci 2 doctori mi-au spus acelasi lucru.

Bafta totusi, sa fie cu noroc luna asta !

http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png

Mergi la inceput

fetele, si chiar nu m-am suparat. Dar m-am cam saturat sa tot schimb dr. si sunt hotarata sa am incredere totala in dr. meu de data asta, ca daca tot schimb dr. si-mi dau cate un miliona de analize de facut fiecare si tot nu ajung sa faca ceva, mai trec 10 ani pana reusesc eu sa fac bb. Oricum, asta a fost ultima luna de ova-mit din viata mea (sper), ca am inteles ca la inseminari se face alt fel de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenliza spune:

Buna seara fetelor!
De abia saptamana viitoare vad daca am cu rezultat.
Saracul meu sot mi-a spus ca se simte ca un tonomat, in care bagi fisa si......gata. Si ca sa-l fac sa-i treaca supararea i-am spus ca daca tot se simte ca un tonomat sa imi si cante in timp ce .Si i-a trecut supararea, sper.
Adevarul ca suntem ca niste robotei, am ajuns sa facem la comanda.
Mai rau e ca am racit si am inceput sa iau rovamycine ,mi-a fost recomandata de medicul de familie, dar am citit si prospectul si nu era contraindicat pentru gravide ( in cazul in care s-a prins ceva ).
M-am hotarat ca sa mai fac tratamente de stimulare pana in mai 2008, daca nu am rezultate ma indrept si eu catre alte metode de a face un bebe.
Va doresc sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si realizari!

Mergi la inceput