Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 13
aerlilian spune:
RalMar,nu mai este cazul unui test de sange.Am semnele clare ale unui nou CM si niste dureri ingrozitoare...Maine va fi z1...Asta este,n-am avut noroc...poate luna viitoare.
Stii ca eu la aceasta prima stimulare cu closty am avut 5 foliculi(la prima monitorizare)iar la a doua mai erau 3?Dr mea era foarte incantata de cum am raspuns la tratament...Ma rog,asa cum incercam sa te indemn si pe tine,vreau sa gandesc pozitiv,sa nu ma mai stresez,sa traiesc din plin magia sarbatorilor si poate miracolul va veni...
RalMar spune:
vdrag din cate am mai citit pe la inseminari, au fost cazuri cand menstruatia s-a dereglat. Fetele de acolo spuneau ca 2 zile aveau ceva scurgeri maronii si abia dupa aceea venea menstruatia de obicei mai abundenta.
aerlilian stiu ca nu trebuie sa ne lasam descurajate, si sa speram ca pana la urma vom fi si noi mamici! Si eu aveam mai multi foliculi, dar nu cresteau toti, o singura data s-au spart 2 foliculi.
Si stiu ca mai intreba cineva pe aici, dupa stimulare, ovulezi mai tarziu. Eu de obicei ovulam in Z11, dar cu stimulare ovulez in Z13. Deci nu e obligatoriu sa faci pregnyl dr. stabilesc daca e nevoie sau nu.
vdrag spune:
Multumesc RalMar pentru raspuns, eu am facut stimulare cu clomid timp de 5 zile dupa care ecografia, testul de sange si injectia cu pregnyl. Nu stiu cati foliculi am avut pentru ca doctorul nu mi-a spus dar nici eu nu am intrebat. Organismul meu a raspuns cred destul de bine la stimulare pentru ca desi eram programata a doua zi dupa-amiaza la inseminare, m-au sunat si chemat la prima ora dimineata si asta sa datorat cred rezultatului testului de sange. Din pacate inseminarea nu a reusit si testul de sange a iesit negativ dar tot ce ma pune pe ganduri este aceasta scurgere maronie! Sper ca totul va reintra in normal pana la urmatoarea inseminare!
morene spune:
Curaj!!!!
Sunt convinsa ca acelora care nu ne va aduce mosu'
, ne va aduce anul 2008...nu ne lasam noi cu una cu doua, doar de aceea am ajuns pana aici
Eu sunt z16 si mi-au aparut II pe testul de ovulatie....asta inseamna ca sa spart foliculul, nu? Perioada oprima de
este in seara asta, maine si poimaine? Oricum n-o sa astept pana imi raspundeti voi...hi hi...parca ma simt urmarita de...
.
Va urez multe bafta celor care au ramas in curse pt cadoul de craciun...iar celorlalte noul an sa vina cu implinirea
Oricum mai vorbim....
RalMar spune:
morene daca sotul nu are probleme, cred ca e indicat sa
in fiecare zi! Spor la treburi!![]()
bobitamica spune:
Buna fetelor,
RAlMAr..multumesc pentru incurajari..Asa cred si eu ca starile astea sunt din cauza hormonilor. Intr-adevar am scris la un moment dat ca vreau sa fac o pauza ,sa nu ma mai gandesc si uite ca s-a intamplat. Stii, ciudat este faptul ca inainte spuneam..."Doamne,macar sa raman eu insarcinata ca dupa aceaa e floare la ureche...dar nu e chiar asa. Acum stau cu grija la fiecare ecografie la care merg...miercuri merg iar la control si am niste emotii,sper din toata inima sa fie in regula bebelusul meu. In legatura cu analizele...le-am facut pe toate si au iesit foarte bine si sincer nu au costat o avere cum ma asteptam...ci 370 lei. Mi s-a parut rezonabil.Pana la urma nici un ban nu conteaza...doar sa fie bine.
VA pup pe toate si va doresc mult succes!!!
O sa fie bine!!!
Bobitamica
8+
RalMar spune:
bobitamica ma bucur sa aud ca totul e in regula cu bb, si astept cu nerabdare eco de 12 saptamani, sa spui daca e fetita sau baietel! Sper sa mai treci pe aici sa ne spui cum decurg lucrurile.
RalMar spune:
Luna asta nu am mai facut monitorizare, si cred ca abia acum aveam nevoie de eco. Azi am avut dureri foarte mari de ovare si ma gandesc ca e posibil sa fi avut 2 foliculi de data asta, si azi sa se fi spart al doilea. In cazul asta trebuie sa
si in seara asta, poate se intampla ceva.
morene spune:
buna fetele,
RalMar, cand nu faci monitorizare macar fa teste de ovulatie, asa vei stii mai precis cand se intampla...parerea mea.
Aerlilian, din pacate o mica "problema" exista si la sot, ceva cu viteza, dr. a spus ca nu ar trebui ca asta sa impiedice fecundarea...cine stie?!
Mi-am sunat dr. acum si mi-a spus ca dupa 10 zile( desi mie mi se pare cam devreme) sa-mi fac test de sarcina, asta in cazul in care nu vine CM....ramane de vazut.
Apropo de ce spuneai tu RalMar, si eu am dureri de ovare azi, daca nu stiam ca este perioada optima de fecundare nu as mai fi facut
hai, sa aud vesti bune, sa o urmam in deaproape pe Bombonica!!!
O seara placuta