Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5
Raspunsuri - Pagina 12
aerlilian spune:
RalMar,iti mai amintesti cam de cate zile a fost intarzierea la tine dupa closty?La mine ar fi deja z8 de intarziere si mi se pare cam mult.Pe de alta parte am citit de utica ca i-a venit cm in z36 dupa stimulare.La mine z32...In conditiile in care testele de sarcina au iesit numai negative,este posibil sa fie SEU?O iau razna...
morene spune:
Buna fetele,
M-am ambalat degeaba, ziua 14 si testul de ovulatie negativ, insa am dureri f mari de ovare, ceea ce ma face sa cred ca mai exista o sansa. In legatura cu prestarile de 2 ori pe zi, era recomandarea dr. putin probabil sa si reusesc(oboseala, stres, doar e sf de an:D)
Intrebarea mea, pt voi fetelor, este de ce s-a facut un singur folicul? si este posibil ca si acesta sa ramana nespart? Tot aici am vazut ca spunea cineva de 7 foliculi...
Bafta fetele si weekend placut!!!
Morene
utica spune:
Buna fetelor!
aerlilian eu am avut luna asta o intarziere de ciclu de doar 2 zile. Chiar daca durata ciclului a fost de 36 de zile. Si in alea doua zile am avut o usoara scurgere maronie. Ce vreau eu sa zic este ca, valabil si pt morene, perioada ciclului este variabila in functie de fiecare organism. Insa este aproximativ constanta perioada intre ovulatie si urmatorul ciclu. Aceasta perioada variaza f putin de la un organism la altul si este intre 14-16 zile. De aceea eu intotdeauna (si am o experienta de 18 luni) stabilesc ziua de ovulatia dupa care calculez 15 zile. Doar daca perioada care iese din calcule este depasita abia atunci pot sa consider ca mi-a intarziat CM.
aerlilian eu zic ca mai poti spera ca testul sa iasa pozitiv...daca ai depasit cu 8 zile perioada de 15 zile de la ovulatie.
morene eu am ovulatie intre z19 si z20. Dar luna asta am avut o intarziere de 2 zile la ovulatie. Asa ca poate fi si la tine o intarziere a ovulatiei. Eu m-as bucura sa am ovulatie asa de repede (la 14 zile)..asa as avea si ar fi si la mine sansele mai dese de a avea un bb..:(
vdrag spune:
Fetelor, dupa prima inseminare nereusita a avut cineva modificari ale menstruatiei? Sincer, am cam intrat la idei! Dupa rezultatul testului de sange negativ, asteptam menstruatia dar tot ce a aparut este un lichid inchis la culoare, nu foarte mult ca si cantitate dar nici foarte putin! Nu am dureri si acest lichid a aparut la data la care ar fi trebuit ca menstruatia sa apara. De obicei am avut intotdeauna inaintea menstruatiei o secretie de culoare inchisa mica cantitativ, dar dupa aceea aparea intotdeauna menstruatia fara probleme! Nu stiu ce sa mai cred! Sa inteleg ca dupa nereusita inseminare, aceasta este de fapt menstruatia?
morene spune:
Buna,
Multumesc pt raspuns utica, in cazul acesta continui cu testele de ovulatie, cine stie, poate ovulez intr-un final
.
Aerililian daca era sarcina extrauterina, testul de sarcina iesea pozitiv.
Multa bafta!!!!!!
morene spune:
:(
Am atatea intrebari si nu-i nimeni sa-mi raspunda...
hm..voi adresa una oricum :d Stie careva un cabinet ginecologic in zona Crangasi?
Ma uitam pe analizele ginecologice, ca mi-ati facut pofta de o recapitulare a experientelor din ultimii 2 ani de incercari...si am observat ca am un chist plimbaret... de anul trecut din august si pana anul asta in septembrie a stationat pe OS, acum la monitorizarea din z12 a fost vazut (in vizita probabil) pe OD. Ma intreb oare e posibil sa ajunga si pe creier? 
Vreau sa fac o noua ecografie ca sa ma lamuresc ce si cum....dr. meu mi-a spus ca treb sa facem si laparoscopie....daca luna acesta nu iese nimic cu stimulare poate o voi face luna viitoare, si totusi n-as vrea sa intrerup ciclul de 3 luni cu stimulare...offf.
Unde sunteti fetelor?
raportul este in felul urmator...z15 test de ovulatie negativ, durere in zona ovarelor..sperante cat vilelel din primaveri si satul francez la un loc....si nimeni cu care sa schimb o vb despre...doar sotul care ma"bate" daca afla ca ma confesez on-line....
Noapte buna!!!!
aerlilian spune:
Morene ,treaba cu trei luni de stimulare este relativa..Tocmai am aflat de cineva care dupa trei luni a facut un ditamai chistul si a trebuit sa se opereze.Asa ca poate e mai bine sa mai faci pauza la stimulari si sa mai incerci natural.Treaba cu laparo este foarte buna!Multe minuni s-au intamplat imediat dupa...Doar la mine nu.Cat despre ovulatie...Pregnyl ai facut?
morene spune:
Aerlilian nu, n-am facut pregnyl, nu mi-a fost recomandat de dr., probabil data viitoare am sa-l intreb eu. Oare acesta sa fie motivul pt care n-am ovulat? Imi poti spune, te rog, in ce consta laparo si cat trebuie asteptat dupa, pt a incerca iar sa fac bb?
Multumesc
RalMar spune:
aerlilian trebuie sa-ti faci un test de sange. La mine, dupa closti cel mai mult a intarziat 5 zile.
morene treaba cu stimularea si cei 7 foliculi e relativa. Depinde foarte mult cu ce faci stimularea. Dupa ova-mit, closti, cate 1 pe zi, mai mult de 2 foliculi nu cred ca poti avea acestea sunt pastile slabe in comparatie cu altele, dar alte tratamente de stimulare se dau la inseminari sau fiv. Eu am facut 2 serii de stimulari, si in 4 luni o singura data am avut 2 foliculi. Se spune ca stimularile se fac in serii de cate 3 luni, dar de obicei nu prea se face asa ceva, se fac serii de cate 2 luni.
Mai citesc din urma sa ma pun la curent, si daca mai vad ceva intrebari la care stiu sa raspund, mai scriu.