Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Buna fetelor,
desi nu am mai scris (pentru ca am luat pauza o luna de la stimularea cu clostilbegyt) am urmarit ce ati mai facut.

Am incercat o luna tratament naturist ... se pare ca n-a mers pt ca azi e prima zi de CM. Nici macar nu mai sunt asa deprimata.

Urmeaza o noua luna de stimulare...nu stiu exact cu ce medicament luna asta...urma ca doctorul sa-mi dea altceva decat closty (la mine a avut ca efect crestere foliculi dar endometru a scazut) ... dar se pare ca vine mai tarziu din vacanta asa ca merg la alt doctor (Dr. Silviu Predoi - m-am uitat si pe topicul dedicat lui si erau pareri de bine). Am programare in cateva zile.

Urez tuturor fetelor ce fac tratament luna asta succes.

http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

SAlutare fetelor, va doresc Un An Nou Fericit plin de realizari!
Felicitari claudinna ma bucur pentru tine...Ne prinde bine cate un rezultat pozitiv...
leonardo2007 spuneai ceva de tratamente naturiste..esti buna sa-mi spui si mie care ar fi acel tratament naturist. Dupa cum am mai scris despre mine sunt in a doua luna de stimulare cu closti, prima fara rezultat, iar la a doua luna astept rezultatul in jurul datei de 12.01.2008. Am facut stimulare fara monitorizare...si daca nu iese nimic nici luna asta..va trebui sa fac o pauza..insa ma gandeam sa fac un tratament naturist..zic eu ca nu ar avea ce sa-mi faca rau...insa nu stiu ce fel de tratament...
Va pup pe toate si sa speram ca anul acesta va fi un an mai bun cu noi..decat cel trecut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

La Multi Ani !!!! dragele mele, sa dea DD sa avem un an bun, sa facem bebei, sanatosi si frumosi si noi sa fim sanatoase sa avem grija de ei, sotii nostri la fel sa fie sanatosi sa aiba grija de noi, sa fim fericite si iubite si productive(sa producem bani, lapte...vedem noi))
Eu am inceput cam rau anul, adica cu o raceala urata sau gripa sau ce o fi, ca acum is pe terminate, si am inceput si a doua luana de stimulare, din pacate nu am gasit liber la medic pana pe 8, sa ca monitoriyare am sa fac cred ca numai in Ziua 13, dar yic eu ca tot am prins bine, ...si sa speram ca e ultima luna de stimulari.

va pup si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, va multumesc mult si vreau sa va spun sa nu va pierdeti speranta, sa va faceti toate investigatiile medicale care va sunt recomandate si bebe va veni!
un an plin de vesti bune sa fie la acest subiect!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Mi-a venit aseara c.m. si pe 9 ia. incep stimularea cu 2 clomifen. Avind in vedere ca totul e in regula, sper sa ramin din prima. Voi toate sinteti mai tinere, dar eu simt ca timpul nu ma mai asteapta. Va doresc la toate sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta. Succes fetelor si sa auzim de cit mai multe mamici din rindul nostru si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

utica, vad ca nu-ti pot da Private Message...da-mi un mail sa-ti trimit ce tratament naturist am luat.

http://tt.lilypie.com/3N44p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Multumesc leonardo2007. Adresa mea de email este: negoi_utica@yahoo.com.

Mergi la inceput

Neata fetiliii, dar ce se intampla anul asta, chiar toate ne-am suparat de nu mai vrem sa scriem?, stiu ca sunteti suparici ca nu va adus mosul cadoul pe care l-ati cerut, si eu sunt, dar traiesc cu speranta ca poate il primesc cadou de ziua mea, asa ca ....la treaba
Eu raportez, azi ziua 13, am luat clostz, azi merg la monitorizare si banuiesc ca diseara sau maine o sa-mi spuna sa fac pregnzl si din z16 sa iau duphaston, asta in cazul bun in care o sa vada foliculi.
In rest nu am nici un chef de prestat stiind ca-i la comanda :(

va pup si cine deschide un nou capitol?? (ca eu nu ma pricep)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

elaa parca-mi amintesc ca te-ai oferit luna trecuta sa ma ajuti cu un dr. din Galati care face HSG; poti, te rog, sa-mi dai detalii?

Mergi la inceput

Ralule oricand te ajut, am sa-ti dau pe pm sau daca ai yahoo instalat putem vrb acolo

Mergi la inceput