FIV in Ungaria 28
Raspunsuri - Pagina 17
tanyuta spune:
internet si eu am observat nasucul copiilor nostri eu cred ca ei sunt niste copii cu nasucu in sus adica increzuti si scumpi din toate punctele de vedere doar vin dintr-o tara straina sunt diferiti de cei care se nasc la noi in tara s-au plimbat de la noi din burtica .au vazut o tara straina inainte sa se nasca
.eu la toate cumostintele mele le zic ca este un scup bebeu ca numai noi si voi toate fetele cred ca imi dati dreptate .
va pup si
bafta celor care asteapta bebei frumosi ca ai nostri .
mamibria spune:
Cris,ce mai faci?Esti ok?
Bria este racita de 2 saptamani si parca nici un tratament nu ne ajuta sa scapam de o afurisita de tuse.
Eu iau AC de o saptamana si maine mergem la doctoru' la eco.
Poze cu printesina nu ma pricep eu sa pun dar promit ca special pt tine o sa-l rugam pe tati sa ne ajute.
Maine ajungem la Unguri,asa ca ,cine are nevoie de ceva de acolo sau de o programare,sa i-mi spuna.
O zi buna va doresc!
andicu spune:
Hello si de la noi.
Daniela, ai o scumpa de fetita!
o sa-i zic lui Filip ca i-am gasit gagica!
prin ce parc te plimbi de obicei? ca poate chiar ne intalnim.
Mamibria, Micky, Leny, bine-ati venit si din partea mea si sa dea Domnul sa deveniti mamici de Szeged! 

Cat despre nasucul bebeilor nostri, e tare, m-am uitat si eu mai bine!
trebuie sa verificam si Tustele lui Pussi..
Noroc ca Filip e blond cu ochii albastri/verzi, ca altfel intra al meu sot la idei
!
Cornelia, tin pumnii in continuare! sa vii cu vesti bune maine! 
Cris,
!
tuturor fetelor si succes cu tratamentele si analizele!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

leny2007 spune:
ALOOO FETELE,TRUPA UNDE SUNTETI???FACETI
nu ne mai inviti la
ADACA-naso,mai maine e la mijloc si vine RARES

vin cu varzaCRISS-voi ce faceti,gata cu supararea,hai la 

LIANA,MI-KA si restul fetelor va 

raluna spune:
Va salut pe toate...eu iar am tras chiulul...am fost in weekend la munte...am "ovulat in tihna"
, oricum sperante mari avem abia in luna februarie, cand mergem la szeged. In legatura cu fumatul
: felicitari Simo, succes Leny...eu le-am redus la jumate. Am facut comanda de pastile antifumat la farmacie, dupa-amiaza intru in posesia lor...de maine sper sa renunt de tot la tigari. Ptr fetele interesate, pastile antifumat champix...sunt destul de scumpe, dar din cate m-am interesat sunt cele mai bune.
cris...ma bucur ca esti bine.
cornelia...succes in continuare, asteptam vesti.
Pupici dulcici la toate.
dariaioanaxx spune:
Adaca- a avut dr. ei si totusi nu s a putut face nimic, nu avut dilatatie decat 1 cm, colul era rigid si ca sa i faca perfuzii pt. dilatatie ii trebuiau 2 cm, oricum nu se dilata deloc si de ieri de la 14 i au rupt si membranele crezand ca o sa inceapa sa se dilate dar nimic; in dimineata asta dr. a obtinut aprobarea de la Marinescu sa i faca cezariana; era programata pt. ora 1 - 1, 30, inca nu stiu nimic de ea, dar sper din tot sufletul sa fie bine amandoua !
Nastere usoara iti doresc si eu tie si un bebel sanatos !
va pup pe toate !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
miha2004 spune:
Buna fetele, ce mai faceti voi?
Adaca eu eram, as fi vrut sa ma opresti sa-mi spui, sa stii ca si eu ma tot uit dupa gravidute de cand stiu de tine dar ieri nu te-am vazut, mi-ar fi facut placere 
internet azi nu am trecut pe acolo dar maine sigur 
va
pe toate.
adaca spune:

- fetelor toti bebici au cate ceva de la nenea Zadori

Nu ati vazut ce frumos este?
Cred ca ne-am mirat toate de el.
CORNELIANELI multumesc pentru galerie. Tu?ce vesti ne dai? ![]()
![]()
![]()
DARIA imi pare rau de verisoara ta, sotul meu cred ca intra cu tirul peste doctori, dar ei nu au de unde sa stie, ca doar nu au nascut vreodata. Nu ca ma laud, dar am un dr. sa mi-l tina Dumnezeu (Tia poate confirma).![]()
![]()
![]()
MAMIBRIA ma
ca Bunul Dumnezeu sa te ajute.
TIA ce mai astepti ? Ai vazut ce a zis CRISIS - Tesco-Szeged 

CRISIS, ANDICU, PUSSI, BORZASIMO, LIANA, MIHA2004 

LENY zici ca ma astepti ? ![]()
![]()
![]()
LIANA pe unde umbli ? ![]()
![]()
![]()
Ade
38 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
cornelianeli spune:
buna fetelor
ce sa va spun...prea bine nu sunt,alte perfuzii,eco,cavitate abdominala plina de lichid.....acum ma cantaresc si imi masor burta de 2 ori pe zi si fac grafic.. urmeaza albumina
stie cineva are efecte adverse albumina asta?
va multumesc la toate si va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
internet spune:

V-am pus pe toate pe ganduri cu nasucul ungurilor 

Taniuta ai dreptate sunt niste scumpi din toate punctele de vedere
Andicu eu speram ca il agatam noi pe Filip la vara cand venim la mare, dar vad ca tu ti-ai ales deja nora
. 

Adela sunt eu nebuna dar nici chiar asa, sa plec pana la Tesco
, e m-ai simplu sa-i fac la comanda costumul , sau si mai simplu il imprumut pe al tau 

. De Dr ce sa spun, sti parerea mea, daca nu era el nu o duceam pa Daria la sfarsit.

Mi-ka nasucul la fetita ta cum e?? tot ca a lui Zadori? 
Cris multumesc de informatie, poate gasesc pe cineva care merge. 
Cornelia nu stiu ce sa-ti zic de albumina, imi pare rau ca ai probleme. 

Miha poate ne vedem maine 
Va pupam pe toate 

Tia si Daria 
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze