FIV in Ungaria 28
Raspunsuri - Pagina 18
andicu spune:
Cornelia, oof,saraca, prin ce treci! sanatate multa si sa dea DD sa treaca odata!
Tia, eu nu zic nu, sa aiba Filip de unde alege, ca pana la urma e hotararea lui!
da' pune si soacra o conditie : sa se mute fata la malul marii , ca altfel nu-l dau! ![]()

Ade, eu incep galeria pt tine, ca cine stie cum mai apuc sa intru :

Nastere usoara , refacere usoara si un Rares sanatos si grasanel! abia astept sa te vad "soacra cu 3 nurori" sau cum isi zice o mamica de la noi de la Scutece :"capra cu 3 iezi"! ![]()
Noi avem poze proaspete la semnatura, sa-l vedeti pe Filip cum sta in fundulet..
Andicu mami de
Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

adaca spune:
pe aici astazi, ca de maine va va tine la curent LENY si TIA.
MIHA2004 - m-am gandit ca poate te superi daca te abordez asa pe strada. Data viitoare te trag de maneca 

![]()
![]()
![]()
CORNELIANELI imi pare rau ca ai probleme, dar de albumina nu stiu ce sa-ti zic. Eu iti tin pumnii sa fie bine si ma
pentru tine. ![]()
![]()
![]()
ANDICU multumesc frumos de galerie, ai un bebe foarte frumos, am vazut ce fericiti sunteti toti cand il tineti in brate. O sa fiu soacra cu trei nuroi, dar schimb finalul povestii (il bag pe socru la inaintare)

Nu stiu daca Tia ti-o da pe DARIA la malul marii deaorece banatenii nu isi prea dau copii de langa ei, mai de graba vine FILIP la poalele muntelui.![]()
![]()
![]()

LIANA unde esti fata ? fugisi? oltenii sau ungurii nu te lasa sa ne scrii? ![]()
![]()
![]()
PUSSI chiar asa nu vrei sa ne mai spui nimic?![]()
![]()
![]()
LENY ce faci ? o astepti pe nasa ? te pregatesti ?![]()
![]()
tot te-ai plans ca nu ne vedem, acum o sa te saturi de mine.![]()

![]()
CRISIS, BORZASIMO - nu mai ziceti nimic? 

Ade
38 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
dariaioanaxx spune:
Adaca- nastere usoara iti doresc ! a nascut si Nico ieri prin cezariana, are o fetita de 3200g si 53 cm, am vorbit cu ea ieri dar era cam ametita doar repeta doar," sa vezi ce frumoasa e ! " sper sa fie bine amandoua !
va pup pe toate si succes tuturor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
ioana_p76 spune:
Daria, felicitari pentru Nico, verisoara ta, ma bucur ca a dus sarcina la bun sfarsit si acum este o mamica fericita! 

Adaca incep si eu cu galeria 

Iti doresc nastere usoara si micul Rares sa fie sanatos si mancacios! Multi 
pentru voi toti!
Andicu super pozele, baietelul tau e foarte scump!

Cornelia te
si sper ca esti mai bine azi!
Cris
Va
pe toate!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!

Animalutele de Craciun

daniela76 spune:
Adaca facem si noi galerie 

parca mai ieri anuntai minunea , ce repede trece timpul, nastere usoara si un bebel sanatos si mancacios
Andicu eu prin tabacarie ma plimb , dar zilele astea am scos-o mai mult prin curte, pentru ca a fost urat afara, sambata mai ajungem in parc, am inteles ca va ninge.Spune-mi si mie de unde ii cumperi costumasele alea asa de frumoase, imi plac la nebunie si as vrea si eu pentru Ala.
Cornelia te pupum dulce sa treaca burtica, sper sa nu fie ceva grav...

poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
leny2007 spune:
NEATA FETELEADACA-nasa incepem galeria mai cata si vine RARES 

maine sunt prezenta cu VARZA

RARES MAINE VIN SA TE VAD
pussi spune:
adela nastere usoara si un Rares sanatos
noi suntem acasa toate 3... nu am timp nici sa respir
! va pup

pe toate si o sa citesc din spate cand apuc........
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
miha2004 spune:
Buna fetelor, hai sa va spun eu ce face iubita iubita noastra Adaca azi.eu am sunat-o sa-i urez nastere usoara, ma gandeam ca este deja la Timisoara, ca maine naste si sa fie acolo aproape de spital si ea plimba copii pe bulevard, niste frumuseti de copii, am baut si o cafea impreuna si e super calma, cred ca mai agitate suntem noi decat ea. Multi
si tin pumnii sa decurga totul super bine.
Pussi sa stii ca azi am vroiam sa o sun pe Claudia sa o intreb ce faci, eram un pic ingrijorata ca nu mai zici nimic, acum am citit mesajul tau si m-am linistit si sa stii ca intelegem cat esti de ocupata sper sa fim si noi la fel ca tine peste putin timp 

pentru toate 3.
Liana 30 sper ca esti bine draga mea, da-ne un semn 
Va
pe toate.
adaca spune:
MULTUMESC FETELOR !!!
MIHA2004 ai vazut ce 
am. Mai vrei copii ???

DARIA multa sanatate pentru verisoara ta si bebe ![]()
![]()
![]()
PUSSI cred ca ai sughitat de ai scris, am vorbit cu MIHA 2004 de tine, nici nu stii cat ma bucur ca sunteti bine tu si tustele tale 

Va 

pe toate fetele
Ade
38 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
ADELA NASTERE USOARA IUBITA!!!!!!!!!!!!!
REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE PENTRU BEBE RARES!!!!

TE ASTEPTAM CU BINE ACASA !!!
PUSSI ma bucur ca sunteti acasa. Sanatate multa si rabdare!!!
Cornelia imi pare rau ca treci prin asta. Dar sa nu iti faci griji. Nu esti nici prima gravidutza nici ultima care trece prin asa ceva. Pe bebe nu-l deranjaza deloc problemele lu mami. 
dariaioanaxx felicitari pentru verisoara ta!
Tushi maine astept niste vesti bune de la tine!
Mamibria sanatate multa printesei!
Andicu, Ioana, Leny, Borzasimo, Tia, Daniela si restul fetelor multi pupici!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...