FIV in Ungaria 28
Raspunsuri - Pagina 16
crisis81 spune:
Andicu multumesc pentru cuvintele frumoase. Esti o dulce!
Pussi vesti mai noi aveti????
daniela76 e minunata printesa ta. Va
pe amandoua!
Micky2007 eu le-am facut totusi la Synevo si au fost bune si data viitoare cica tot acolo sa le fac, zise doctoru.
Tia aveau costume la unguri la Tesco de Mos Craciun, incepand de la nou nascut. Erau superbe. Daca ai drum sau are cineva.....
mamibria inca o data bine ai venit si sa ne scri mai des. Si inca insist cu pozele cu printesa.
Cornelia bafta maine! Sa vi numai cu vesti bune!
leny2007 eu ma simt bine. Lasa tigarea aia o data. Nu trebuie neaparat de la 1 ianuarie. Nu se supara nimeni dc le lasi mai devreme.
Adela 

tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara si fara nici un fel de probleme. Stai linistita ca nu plec nicaieri. Dar zic de pe acum ca pana la Craciun sa ma auda toata lumea.
borzasimo incerc sa nu mai fiu
. Fac tot posibilul. Promit!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Micky2007 spune:
mamibria iti urez bun venit la noi, aici vei gasi multa caldura si intelegere. Iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai repede visul.
criss merci mult de raspuns, dar nu stiu unde este acest cabinet. Am sa caut pe net. Te pup.
Micky
Micky2007 spune:
criss imi poti spune si mie cat costa analizele cerute de Zadori, banuiesc ca sunt la fel la toate. Mie mi-a dat asa: HIV, Hepatita B si C, test de hormoni in Z2, FSH, LH, prolactina, TSH, papanicolau.
Te pup
Micky
leny2007 spune:
MICKY 2007 scuze ca-ti raspund eu dar le-am facut recent,aceleasi analize mia cerut si mie plus a sotului,pentru amandoi a costat 900 RON.
si bafta
Micky2007 spune:
Acum am vazut ca esti din Timisoara. Ce bine este de tine ca esti aproape de Ungaria. Ai fost la vre-o intalnire cu Zadori, iarta-ma ca te intreb, dar nu am citit tot din urma. Te pup
Micky
leny2007 spune:
Da am fost pe 6 decembrie la prima consultatie iar a doua va fi pe 3 ianuarie probabil imi va da si tratamentul.daca mai ai nelamuriri cu cea mai mare placere iti raspund la ce stiu.
Micky2007 spune:
Multumesc mult pentru ajutor, stiu ca toate sunteti super dragute si saritoare. Am sa cer ajutorul ori de cate ori o sa am nevoie. Abia astept si eu sa am prima intalnire cu Dr. Zadori. Nici nu stiu cum sa ajung la clinica, dar am sa intreb la momentul respectiv. Te pup
Micky
leny2007 spune:
Stai linistita asa emotionata am fost si eu,nu ai de ce,tot personalul de acolo este ok inclusiv doctorul,sunt atenti si au un comportament cum la noi nu este.
pupici

poate ne vedem la clinica in Ungaria.