FIV in Ungaria 28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara si de la noi, va pupam pe fuga ca de obicei, din motive de bebe rasfatat....vreau doar sa arat cateve poze de la botez, cum mai primesc, le si postez sa vedeti un ingeras frumos si cuminte...
vizionare placuta si va pupam pe toate fara nici o exceptie...
Andicu ce bebe frumos ai, poate ne intalnim odata in parc se le facem cunostita bebelusilor szegedisti si cine stie... poate devin prieteni de joaca mai tarziu...
eu voi pregati de azi bradul sa ne bucuram cat mai mult de el....

poze cu noi
http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/

DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

am uitat sa pun adresa:http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/2100204961/
Liana pe puam cu drag si asteptam vesti
Cornelia iti tin pumnii si poate ne faci un cadou frumos de craciun cu , ce zici?
Pussi mai vrem cateva poze, daca ai timp, imi imaginez ce estye pe tine acum...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

am venit, este bine, a mai pus in greutate 3.400gr, dar nenea a spus ca marele eveniment va fi joi. Mai avem putin de stat in burtica.
DANIELA chiar ca ai o printesa, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea
MIHA2004 cred ca azi am trecut pe langa tine. Nu ai un Jeep, cu numere de Bucuresti?
DARIA nu inteleg de ce au lasat-o pe verisoara ta sa se chinuie atat.
CRISIS unde vrei sa pleci de ne urezi de pe acum Craciun minunat ?
BORZASIMO ma bucur ca nu mai fumezi, ajut-o si pe Leny.
TANYUTA se vad pozele, sunt super.
LENY in sfarsit ai aparut. Vezi joi daca nu esti cu cu varza la spital, e bai mare
ANDICU,PUSSI, LIANA, TIA si toate fetele

Ade38 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

ADACA-am aparut,ooooooo deci joi e ziua cea mare vin cu VARZA naso promit.

CRISIS-nu am cuvinte........cum te mai simti?ai grija de tine
SIMOOOOOOO-ai trecut la
LIANA-am promis ca las tigarile de la 1 ianuarie si nu stiu daca o sa pot
PENTRU TOATE FETELE CATE UN DULCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor as vrea sa va intreb voi unde va faceti analizele pentru FIV. Eu sunt Z1 si maine trebuie sa imi fac analizele pentru Z2. Va multumesc pentru eventuale sugestii.
Criss nu am cuvinte, imi pare atat de rau. Sunt alaturi de tine.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

daniela scumpica foc printesa,imi place tare mult mai ales in sarafanul roz-mov ma pregatesc de cadou....abia astept
adaca pot sa incep sa fac galerie?? hai rares
a mai trecut o zi,maine mergem la nenea doctorul sa ma vada....i sa-a facut deja dor de mine
va pup pe toate

miki eu am facut analizele hormonale aici in szeged,in constanta nu mai am incredere in nici un laborator....

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Buna,fetelor!Sa facem cunostinta "oficial":ma numesc Laura,am 31 de ani si sunt si eu paciennta dr.Zadori.
Povestea mea pe scurt:2 sarcini oprite in evolutie,2 avorturi spontane,2 sarcini extrauterine si 2 fiv-uri nereusite in Ungaria.Toate acestea s-au derulat in perioada 2002-2007si intre atatea intamplari neplacute, in anul 2004 ne-a suras si noua norocul, si in viata noastra a aparut o minune:Briana,un ingeras pe care l-am adoptat cand avea 4 luni si care are acum 3 anisori.Ea ne-a luminat viata si ne-a ajutat sa infruntam mai usor necazurile.Acum ea i-a comandat dr-ului o surioara care,desi am incercat de 2 ori,nu ''s-a lipit de burtica lui mami''.Sa speram ca a treia oara e cu noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela am vazut si eu rochitele, ma faci sa rad, atata o vezi tu de mare pe Daria sa o pot imbraca in alea???? poate sunt bune peste vre-o 3-4 ani , le-am vazut si la Real si la Metro. Am intrebat daca mai au costume de mos ceva mai micute dar nu au. Maine te sun. Ceau
Miha eu cand intru in magazin il intreb pe fratele tau de tine, poate te gasesc maine. Ceau
Daniela, Taniuta sunt super BB-ii vostri, sa va traiasca. Trebuie sa-l intrebam pe nenea Zadori ce face ca au nasul toti copii la fel ( asa este si a lu Daria)
Va pupam pe toate

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cornelia multumesc mult, dar eu trebuie sa le fac maine. Te cred ca numai ai incredere in laboratoarele noastre, multe fete se plang.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

tia am observat si eu, prima data la Filip al lui Andicu,Alexandra seamana cu el cand era micut, la o luna, doua,tati a spus ca trebuie sa-l ia la intrebari pe Zadori...

poze cu noi

Mergi la inceput