Durerea unei pierderi de sarcina (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Ninia81 spune:
Alra,
, nu te voi consola, pt ca stiu ca nu iti doresti si poate ca ai si tu dreptate...Despre chiuretaj pot sa iti zic ca nu e asa de rau...pt mine nu a fost rau deloc. Am simtit f. putin durere. Mie mi-a facut o injectie in vena si m-a ametitit putin...nu stiu daca a insemnat anestezie generala, pt k de am dormit, am fost doar ametita. Fizic a fost chiar f. ok. Cred ca la CM am avut dureri mult mai mari decat la chiuretaj sau dupa el. parerea mea este ca nu trebuie sa stai pana se elimina ca poti face alte complicatii si nu cred ca este de dorit asa ceva. So de cele mai multe ori tot la chiuretaj ajungi, chiar daca se elimina sarcina singura, trebuie sa te curete si medicii ca sa nu ramana resturi.
Indiferent de ec decizie vei lua iti doresc multa bafta si sa iti ajute Dumnezeu sa fie bine! Asteptam sa vii cu vesti!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by alra
Buna la toata lumea
Stiam ca sunt insarcinata in 11 saptamani insa ieri la ecografie mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie la 7 saptamani si nu a reusit sa gaseasca nici un puls.
Psihic sunt f bine (am fost un pic zapacita ieri) - eu am deja o fetita de 1 an si 10 luni si raman foarte usor insarcinata, insa ma ingrijoreaza foarte mult aspectul "fizic" al problemei. Cuvantul "chiuretaj" ma sperie groaznic, pe mine orice interventie medicala ma sperie rau - am nascut natural.
Puteti sa imi spuneti in ce consta chiuretajul si ce fel de anestezie se face in general?
Doctora mi-a propus sa mai astept 2 saptamani, sa vedem ce se intampla. O fi mai bine sa astept ca natura sa isi faca treaba sau sa aleg sa curete ei?
Si eu am pierdut 2 sarcini, si mi-a fost frica de chiuretaj, asa ca prima data mi s-a recomandat sa lasam corpul sa-si faca singur treaba, am sangerat si m-am curatat f. bine, si nu am avut nevoie de chiuretaj. A doua oara sarcina a avut 9-10 sapt. si am cerut sa mi se dea ceva , pt. ca nu sangeram. Asa ca dr. mi-a dat cytotec, care provoaca avortul. Am avut dureri in prima zi ,apoi am inceput sa sangerez si sa elimin sarcina si nu am mai avut asa dureri. Corpul s-a curata f. bine si de data asta fara a ma chiureta.
Nu stiu daca si acolo unde stai tu e la fel, dar aici nu prea se practica chiuretajul decat daca e in pericol viata mamei.
Oricum iti doresc multa sanatate.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
35+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 30 zile !!! 
alra spune:
Super - se pare ca nu e dracul tot atat de negru pe cat pare, Ninia si Irlandeza, mersi de raspuns.
Aici doctorii sunt undeva intre natura si interventie, lasa natura sa isi faca treaba insa daca considera ca nu si-o face suficient de bine intervin.
Problema mea e ca sunt foarte sensibila la durere: la nastere am reusit performanta sa obtin epidurala la 1cm dilatatie
si sunt si groaznic de sclifosita, daca ma doare ceva e tragedie.
Ma bucur insa ca psihic sunt ok acum. Azi mi-am luat o zi de concediu si am stat acasa ca sa diger problema, am dat insa mail sa nu ma acopere cu pareri de rau si priviri de alea miloasele ca mai rau imi fac.
Tot asa am fost si cand s-a nascut fetita mea: a avut o infectie la nastere si a avut perfuzie 2 saptamani (nascuta la 2.5kg), innebuneam daca venea cineva si o jelea - parca imi arata ca situatia e mai disperata decat era de fapt. Acuma e ditamai elefantu si afara de mucisorii aferenti iernii pocneste de sanatate ![]()
Multa bafta la toata lumea, ca nu sunteti pe forumul asta de distractie, si sa auzim numai de bine!
Revin cu detalii daca vad vreo schimbare.
PS: Pe mine ma ajuta foarte mult sa nu personalizez sarcina intr-un copil. Eu ii zic "embrion". Copil e ceva cu maini si picioare, care se misca si care are o inima care bate. Ce am vazut eu ieri la eco ea ceva diform, fara puls.
L5845 spune:
Buna seara la toata lumea
!
mcrissa bafta multa la examen si spor la
. Sunt sigura ca DD iti va asculta
si o sa va trimita
mult dorit. Totul e sa ai rabdare.
Teo cum ai reusit sa "conversezi" cu doamnele educatoare? Sper ca esti bine si nu te mai necajesti sau stresezi, ca sa stii ca si eu vin cu
, daca e nevoie
...sper sa nu fie.
Michelle asa e draga mea, nu conteaza varsta, durerea are aceeasi intensitate si impact asupra vietilor noastre. Spor la pregatirile pentru Sarbatori si tinem pumnii ca
sa vina si cu alte vesti bune
.
Flavia am primit abia azi bancurile, merci mult. Cum e, ati gasit brad? Ce fac nazdravanii tai?
Laurici Tizo yeee, curand incepem galeria
. Auzi, dar tu pana la urma nici acum nu vrei sa stii ce surpriza ai in burtica?
si sarcina usurica si acum, pe ultimele sutici de metri.
miha 74 in cazul asta, tin pumnii sa fie ultima data cand au venit uratii si sa nu vina chiar si doi ani, asa cum ziceai tu
.
Ninia sunt aici, chiar daca putin din umbra, sper sa nu mai fiu asa de ocupata si sa pot sta mai mult timp aici, cu voi. Oricum, nu scapati voi de mine asa usor
. Cum stai cu pregatirile? Am uitat sa-ti spun ca ma bucur mult ca papagalutzul tau e bine, sanatate pe viitor, sa va bucure viata cat mai mult de acum inainte.
musette 

.
danangie ce ma bucur ca bebe e bine, cred ca incepi sa te mai linistesti,nu? Tin pumnii, ca sa fie bine totul si de aici in colo.
alinush_77 sunt sigura ca pana la urma, o sa-ti tii
fericita in brate. Asa ca....nu ceda si mergi mai departe.
andreea16 felicitari pentru
, sa stea cumintel acolo, sa creasca ca uite, ce repede trece timpul, deja esti la jumatatea drumului.
alra desi nu e placut prin ce treci, te felicit pentru starea ta de spirit. Trebuie sa fii puternica si in continuare, optimista, o sa treci cu bine si de experienta asta si tin pumnii sa te refaci repede si sa fii pregatita din nou pentru bb. Stiam ca exista un medicament,METHOTREXAT, care ajuta organismul sa elimine sarcina daca nu mai e viabila si poate nu e nevoie de chiuretaj. Oricum, intreaba medicul inainte, e cel mai bine.
irlandeza acusi incepem galeria si pentru tineee
. Sarcina usoara sa ai si cat a mai ramas.

ca nu am scris de cateva zile bune, dar am fost mai ocupata, dar cu toate astea, am apucat sa citesc asa, printre randuri. Inca nu am primit rezultatul la analiza, mi-au spus sa revin cu un telefon pe saptamana viitoare, asta daca intre timp nu o sa-mi trimita ei rezultatul pe mail. Sunt tare nerabdatoare, dar mult a fost si putin a ramas.Doamne Ajuta!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...
Lau-Meli
si 
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
L5845 spune:
LARA76 imi pare tare rau ca te alaturi si tu fetelor de aici, care au experiente triste. Sper sa reusesti sa te linistesti, sa nu-ti pierzi speranta ca de data asta va fii bine pana la termen.
irinabobe va tin la curent cu rezultatul analizei, ca si eu sunt tare curioasa cum va iesi. Daca ai nevoie de informatii despre asta, iti stau la dispozitie cu multa placere. Nu dispera, o sa fie bine, chiar daca mai trebuie sa rezolvi chestiunea cu ovarele. Tin pumnii.
Irene sper ca nu mai esti asa trista si ca ti-a mai revenit zambetul pe buze.
JulyMorning
imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta si ca mai ai putin de asteptat pana se rezolva chestiunea ca sa poti sa o iei de la capat cu "munca" pentru bebic. Sanatate multa, rabdare si sa nu-ti pierzi speranta.
blueeyes cum e, au venit uratii? Eu sper sa te rateze cel putin un an de acum in colo
.
monysorescu lasa mama, ca scapi tu si de "bucuriile" astea ale sarcinii, important e sa fie bebe bine, ca stiu ca astea sunt semnele. Ai fost azi la medic, ce ti-a zis? 
Liana bafta in continuare la tot ce faci. Te
si eu.
Speranta moare ultima...
Lau-Meli
si 
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
L5845 spune:
consi cred ca esti ocupata cu pregatirile, sau deja a avut loc fericitul eveniment? ca eu nu mai tin minte cand ai zis ca e data, a uitat baba 
.
baby pe unde te-ai ascuns dragutza? Te-ai suparat pe noi de nu mai scrii?
mav imi pare rau ca nu ti-e bine, sper sa se rezolve repede si sa fie totul asa cum iti doresti. Sanatate multa sa ai ! Am vazut pozele cu nazdravanul tau, taare figura e.
si inca o data, insanatosire cat mai rapida si lasa gandurile triste, da? Ca vin repede cu
...
.
slimatei tin pumnii si ma alatur fetelor, la galerie 

. Sa nu-ti fie frica de nimic, gandeste-te ca e un moment important si emotionant. Te apropii de marea intalnire cu frumoasa ta
.
catty FELICITARI! mamico, in sfarsit ti-ai vazut visul cu ochii.
c.myry ma bucur ca ti-aiesit bine triplul.
sa fie bine si de aici inainte.
alinushca ma bucur ca te-ai hotarat sa reintri in "munca" pentru "proiectul" magic:
. Bravo! Sa ramai tot asa de optimista si sa nu-ti pierzi speranta si cu siguranta, cand te vei astepta mai putin, o sa apara si minunea. Tin pumnii sa ai rabdare si totul sa fie bine.
oana_oana, Ale, Chantal, jojo_miha, cristina_ana, cristina26, kossir, violeta69, dan_ny, Idaira
daca am uitat pe cineva, e fara intentie, va
si va
pe toate, chiar daca nu aveti timp sa intrati mai des pe aici.
Speranta moare ultima...
Lau-Meli
si 
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Buna dimineata la toate minunatele
!
Ce faceti fetelor, sunteti ocupate? Haideti, am facut o
si pentru cine vrea, fac azi o exceptie si puteti trage si un
, dar doar azi e oferta
.
pe toate.
Speranta moare ultima...
Lau-Meli
si 
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
Lau,am conversat foarte bine cu educatoarele, le-am pus la punct una-doua. au realizat si ele ca au sarit calul, ieri, insa, colac peste pupaza, ma trezesc cu mesaj de la bucatareasa, efectiv ma tragea la raspundere ca am lasat una din fete sa plece mai devreme (era si cu bebele de 1.5 luni cu ea, afara era urat si asa am vrut). m-am enervat de nici nu-ti imaginezi, in viata mea n-am urlat in halul ala la cineva si am dat-o afara. daca era langa mine i se intampla ceva rau. colac peste pupaza mi-a inchis si telefonul in nas. sa innebunesc nu alta. acu' sunt ragusita de cat am putut zbiera. cred c-am luat-o razna.
saru-mana de cafea,acu' o terminai si io. te pup. pe 8 decembrie a cununia lui Consi, vazui ca esti uituca![]()
Liana, vazui ca fusesi cu
la cumnata-mea,aseara era o mielusica
. pe bune. te pup, va fi bine, anul urmator va incepe cu bine si pentru tine, tin pumnii!
Flavia, deci bebele poate face circulara de cordon daca stai in fund? ca io cand nu sunt la gradi sunt in masina, ieri am innebunit in trafic...
, promit ca sunt cumnite
Mirelus, tin pumnii!!! Doamne ajuta sa fie bine!
Michelle,stai linistita, scumpo, e normal sa stai cu familia ta, nu v-ati mai vazut de atata timp. ma rog sa primim vesti bune de la tine! cumnata-mea e cretina, se uita la mine cum dau cu aspiratorul...
cum fac mancare... imi vine sa-i torn cratita in cap.
si inca ceva: tampiti cu idei din astea in cap am intalnit si eu, si inca destul de des, din pacate... cred ca cel mai bine e sa nu-i bagi in seama.
va puuuuuuup, sunt rupta de somn,am dormit trei ore si alea perpelite si azi ne pregatim de Mos Nicolae! va fi frumos, sper, dar acu' sunt terminata. revin mai incolo
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 28+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
slimatei spune:
buna dimineata..suntem tot aici si tot asa.. am venit sa facem prezenta...
o zi buna...
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Fetelor stiti ce ma enerveza la culme:de cand am pierdut sarcinile m-am intalnit si inca ma intalnesc cu situatii in care mi se spune" aa dar ai numai 24 ani lasa ca ai tot timpul inainte si-asa erai prea tanara sa fii mama",ceva de genul acesta.Pai cum adica?Nu este suferinta la fel dupa pierderea unui copil indiferent de varsta???Cum adica prea tanara?atata timp cat am sa-i ofer copilului dragoste o viata frumoasa,am casa si tot ce trebuie,am un sot care ma iubeste ce conteaza varsta??Nu mai suport sa mi se spuna ceva de genul acesta,de parca nu m-ar durea la fel de tare sufletul ca pe alta femeie de varsta mai inaintata.Scuzati ca ma descarc voua,sper ca intelegeti ce am vrut sa spun."lasa ca aveti timp"ce replica tampita,scutati-mi vocabularul...nu mai suport sa aud asa ceva!!
Ingerasul nostru
SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM
Inca putin pana la CRACIUN
fetelor eu va citesc pe toate..ma scuzati ca nu raspund la fiecare..stiti va iubesc si va doresc numai bine la toate ...dar nu puteam sa trec peste mesajul lui michelle care mi se potriveste atat de mult...te inteleg perfect..cu lumea...si eu am fost in aceeasi situatie...nu-i mai baga in seama te rog..incerca sa-ti faci o carapace a ta si sa asculti numai ce-ti place....din pct. asta de vedere... o sa treaca si asta ...mult curaj ..o sa vina si vremea ta eu una nu ma indoiesc de asta..basta ca incetezi sa-ti faci o obsesie din asta..
ai grija de tine si mai ales de psihicul tau caci e f. important... eu sincer inca nu am trecut pragul..inca ma mai sperii la orice pas..asa cum am mai spus pana nu o vad in brate nu ma linistesc...offfmai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2