Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Teo lasa mama pe fiecare in suc propriu si cand zic asta, ma refer in primul rand la cumnata, care ce sa faci...de unde nu-i nici D-zeu nu cere...iar cu bucatareasa, trebuie pusa la punct, dar cu mult calm, ca nu merita o femeie care nu te respecta, sa tipi si sa ragusesti din cauza ei si sa-ti faci rau tie si la bebitz. Mai bine pastreaza-ti calmul, rade-i in nas si cu zambetul pe buze, arde-o de sa-i mearga fulgii, daca asta vrea. pe burticutza, somnic usor, ca tre' sa te odihnesti, nu sta asa.
slimatei imi place de tine ca intri in fiecare zi si ne spui ce mai faci, asa stim si noi cum esti si o sa fim pe faza cu galeria, da? eu incep asa, incet, incet sa-mi pregatesc glasul, sa fiu in forma .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Stefania,tin pumnii!!!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 28+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pai clipele se apropie incet incet..ma apuca toate cele..nustiu daca mi-e bine daca mi-e frica..vreau sa fiu viteaza..oare am sa pot.. am o multime de intrebari..nici un raspuns...

sunt intr-o agonie..vreau sa mi-o vad in brate mai repede...nu reusesc sa ma linistesc...cum va fi primele clipe ..sunt sigura ca vor fi cele mai fericite..sper sa fie asa..desi mai am si gargauni in cap..ma gandesc si la rau..de ce..? tb sa fie si ala..in mintea mea..acum cand mai este asa de putin...?

eu n-am nici un simptom de nascare..oare cum sunt..?

dupa cum spunea..si ma scuzati... ca va zapacesc de cap si pe voi..am o mie si o suta de intrebari....cat ma mai tine situatia asta in suspans..vreau sa treaca..parca sunt aceste zile..cele 9 luni..nu alea...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Slimatei, Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai bine totul! Poate vine mos Nicolae cu bebe...cine stie?
L58si eu sunt fericita ca e bine papagalul!Deocamdata ea este fetita noastra...si as innebuni sa pateasca ceva.
Musette, ce faci? Te pregatesti sa vina Mosul? sper sa nu iti aduk o nuielusa!
Dana, pt tine si bebe!
Michelle ce faci?
Consi, stiu ca ai cununia sambata, iti doresc sa fie o zi fericita si de care sa iti aduci aminte cu placere toata viata!
Fetelor va pup pe toate fara exceptie!
Eu azi sper sa ajung sa cumpar cateva cadouri ca nu am apucat, apoi ma duc acasa sa imi lustruiesc ghetutele sa vad daca am fost cuminte pt a veni Mosul si la mine...

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Lau,acu' mi-adusei aminte ca io nu trebuia sa fiu ragusita pt galeria Stefaniei,off. Stefania, sa stii ca am sa tastez mai apasat, promit, ca de tipat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineatza, gagics!
Ma abonez si eu la cafeaua aia, nu de alta, dar vremea asta ploioasa ma indeamna rau de tot la somn.
Multumesc blueeyes si celorlalte pentru umbarbatari/incurajari si cuvinte frumoase
In perioada cand am facut intreruperea de sarcina am stat si am tot citit si intr-adevar, in unele tari (eu am citit mult pe forumuri din anglia) se pare ca medicii prefera sa lase natura sa-si urmeze cursul, sa elimine singura sarcina sau sa o ajute un pic cu pastile. La noi... nu prea am auzit ca medicii sa foloseasca aceasta practica. Nu sunt eu doctor, dar mi s-ar parea normal sa folosesti o metoda cat mai putin invaziva acolo unde se poate, de ce sa chinui organismul cu anestezie si metode intruzive. In fine, eu recunosc, am fost cam daramata in perioada aia, desi toata familia a fost langa mine, incat nu m-am simtit in stare sa ma apuc sa port polemici cu medicul pe tema asta.
Am o intrebare, avand in vedere ca am uitat sa intreb doctorul. De la ultimul ovul din tratamentul pe care il urmez, cate zile mai trebuie sa ne protejam, ca sa nu ne reinfectam? Nu reusesc sa gasesc informatii pe tema asta...
O zi frumoasa sa aveti

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Teo2rina

Lau,acu' mi-adusei aminte ca io nu trebuia sa fiu ragusita pt galeria Stefaniei,off. Stefania, sa stii ca am sa tastez mai apasat, promit, ca de tipat....

..pastreaza energia pt. bebe si ai grija de tine....comfirm cee ce a spus lau...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Pai vezi Teo, ai uitat? Lasa , ca te iertam de data asta, ca esti si se intelege, dar data viitoare.....
Ninia merci mult de informatie, o sa tin minte, ca daca nu...trec pe lecitina .
slimatei hai mai mami, nu mai fii asa de stresata, o sa fie bine totul si o sa-ti treaca toate fricile, toate sperieturile si toate bazdaganiile la care te gandesti, cand o sa-i vezi fetishoara iubitei tale puiute. Curaj, suntem aici langa tine si deja de tinem de manutza, sa nu-ti fie frica, da?

Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Lau, poti sa treci pe lecitina ca si io iti adusei aminte de data cununiei

Mergi la inceput

Teo merci mult si ca nu mi-am adus aminte, te-am incurcat cu Ninia, m-am zapacit de tot , desi n-am baut decat o cafea si un ceai pe ziua de azi, dar in schimb, mi-e un sooomn de numa', de parca nu as fii dormit destul azi-noapte.

Revin putin mai tarziu, va las ca tre' sa fug pana la piata, desi n-am nici un chef . Va si va pe toate.

Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput