Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

toate fetele. Liana am prins din zbor pupicul de la tine
Flavia chiar ca ai trecut prin tare mult porcarii cu dr din Romanica Noroc ca ai nimerit peste doctori buni in Canada, alfel...cine stie ce experimente mai faceau astia pe tine! Ati luat bradul? Imi imaginez ca-i superb si aveti deja atmosfera de iarna, cu omat din belsug! La noi gasesti numai ragalii chele (doar stii). Primul Craciun al lui David, cred ca va fi minunat!
Mirelus abia astept sa citesc vesti bune de la tine! Doamne ajuta
Michelle si pe tine te astept la cotitura cu vestea mult asteptata! Vrei sa zici ca vei lipsi fix cand voi naste? Vei lipsi de la galerie? Te inteleg perfect! Sarbatori fericite alaturi de ai tai! Aaa, nu-i mai baga in seama pe cei care par ca stiu totul si nu-si tzin parerile tampite pt ei! Cei care nu au cunoscut durerea asta, nu au cum s-o inteleaga!
Andreea imi cer scuze ca iti spun cu asa intarziere La multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa ai o sarcina usoara ca un fulg (la Flavia a functionat urarea)!

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle nu mai baga in seama ce spune lumea!Nimeni nu este in masura sa spuna cand este sau nu, timpul sa avem un copil,numai Dumnezeu hotaraste asta!Din pacate,suntem "obligate" sa facem fata unor comentarii nelalocul lor,unele dintre ele chiar cu intentie!
Trebuie doar sa fii tare si sa mergi mai departe!

Flavia s-a facut!Te las pe tine sa vorbesti cu mos Nicolae si sa pui o vorba buna si daca nu ne ajuta el,atunci poate mos Craciun!

Liana imi pare rau ca nu a fost sa fie...nu te descuraja,sunt sigura ca DD te va rasplati pana la urma cu un ingeras pentru toata asteptarea asta,de fapt pe toate fetele care isi doresc!Trecand prin toate astea vom aprecia mult mai mult mica viata ce se dezvolta in noi.Te

Ninia cum merg pregatirile pentru cununie?Cred ca ai niste emotii!!!

Edit:Laura mersi mult pentru gandurile bune!
Eu nu am sa lipsesc pentru nimic in lume de la galerie,sunt aici prezenta! Sunt sigura ca si Michelle isi va face putin timp sa-ti fie alaturi!
Abia astept!Am mari emotii pentru tine ,ca si cand as naste eu!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Laura Ioana-am sa arunc cate o privire pe forum asa noaptea si astfel nu am sa lipsesc de la galerie.Inca nu imi vine sa cred ca mai ai atat de putin!
Ninia81

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna la toata lumea

Stiam ca sunt insarcinata in 11 saptamani insa ieri la ecografie mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie la 7 saptamani si nu a reusit sa gaseasca nici un puls.
Psihic sunt f bine (am fost un pic zapacita ieri) - eu am deja o fetita de 1 an si 10 luni si raman foarte usor insarcinata, insa ma ingrijoreaza foarte mult aspectul "fizic" al problemei. Cuvantul "chiuretaj" ma sperie groaznic, pe mine orice interventie medicala ma sperie rau - am nascut natural.
Puteti sa imi spuneti in ce consta chiuretajul si ce fel de anestezie se face in general?
Doctora mi-a propus sa mai astept 2 saptamani, sa vedem ce se intampla. O fi mai bine sa astept ca natura sa isi faca treaba sau sa aleg sa curete ei?
M-as bucura mult daca mi-ati raspunde, caci pe asta sincer nu am vazut-o venind. Am mai trecut printr-o sarcina fara nici o problema si nu am citit niciodata despre asa ceva, numai despre "scenarii de succes"

Cu multumiri

PS: nu incercati sa ma consolati. eu sunt un pic mai ciudata si cand cineva ma consoleaza imi face impresia ca problema mea e mai mare decat e de fapt, asa cum sunt acuma ma descurc foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Michelle81 cei din jur care zic cu usurinta ca nu este nimica ca ai pierdut o sarcina, ca esti tanara si ca o sa ai timp sa faci un alt bebe sunt inconstienti , poate daca ar fi trecut si ei prin experienta asta neplacuta ar gandi altfel si nu ar spune cuvinte fara rost. Asa ca nu ne ramande de facut decat sa nu ii bagam in seama .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lauricooo te pup..din nou..
mirelush toate vom reusi pana la urma.
alradaca faci cu anestezie locala cam doare al drakului..cu anestezie totala nu simti nimik..multe fete asteapta sa mai treaca o perioada ca poate se elimina..dar la 11 sapt cred ca deja e mare si sa nu cumva sa apara altceva..te pup si multa baftaa!!asta e viata!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

alra

Chiuretajul se poate face atat cu anestezie generala cat si cu anestezie locala.Interventia propriu-zisa dureaza 10-15 minute.Durerea este suportabila si se prezinta sub forma unor crampe pentru care ti se vor administra calmante.Acum depinde de receptorii tai fata de durere.

Nu stiu daca sarcina se va elimina singura tinand cont de varsta sarcinii.La mine s-a oprit in evolutie la 6s si mi s-a spus ca este nevoie de chiuretaj pt ca nu sunt sanse sa se elimine singura.

Numai bine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

Fetelor am si eu o problema care ma macina de cateva zile si nu stiu ce sa fac. Acum 3 zile am avut doar o pata maronie pe lenjerie si ma gandeam ca imi vine CM ,dar nu sa mai intamplat nimica, ieri am avut o sangerare de un rosu aprins si atat, dar astazi dimineata am sangerat mult dar un rosu aprins .Ar trebui sa fie CM(ar fi perioada) dar imi este tare frica sa nu fie altceva... nu am incercat sa raman gravida(si nici nu m-am protejat ) pt ca trebuie sa incep tratament pt a tine sarcina si nici nu sunt pregatita... Dar in schimb am luat antibiotice pt o infectie si tratament pt ca imi cadea f f tare parul si nu este indicat pt gravidanta. Se poate face test de sarcina chiar daca am aceasta sangerare? Sunt stresata rau pt ca am RH-ul negativ si in caz de un alt ,,avort spontan ,,sa nu fie asa, trebuie sa fac o injectie.
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Mersi fetelor care mi-au raspuns: sarcina s-a oprit din evolutie la 7-8 saptamani, embrionul are cam 1cm si ceva. Doctora a zis ca ar fi sanse sa se elimine, totusi de atata vreme nu s-a intamplat nimic...
Astia pe aici sunt mai naturisti, lasa natura sa isi faca treaba si nu intervin imediat. Nu stiu cu ce fel de anestezie se face chiuretajul aici, eu prin "locala" inteleg tot benelux-ul

Relativ la antibiotice si tratamente exact in perioada in care ramai insarcinata - eu am citit ca in primele 10 zile ale sarcini nu se produc malformatii din cauze chimice ci se merge pe regula totul sau nimic: daca iei ceva ce nu ii pica bine pierzi repede sarcina.

Mergi la inceput

alinush nu stiu ce sa zic...poate este doar o dereglare a CM.Poti sa faci un test sa te lamuresti!

Poate stiu fetele mai multe.
Sigur nu este nimic grav,stai linistita!

Mirela

Mergi la inceput