Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-prin cate ai mai trecut draga mea,of of dar bine ca acum esti bine,ca ai doi copilasi sanatosi si esti fericita.asa este in romania se da cu atata usurinta un astfel de diagnostic.Ce-mi place ca esti cea mai activa de aici,ai fost si esti mereu,imi aduc aminte si cand erai gravida si gripata si cu sefa ta pe capul tau tot ne scriai,esti extraordinara cum le reussesti pe toate,tot respectul meu il ai!
Teo2rina-imi pare rau ca ,cumnata ta iti face zile fripte dar ce i.a venit ,nu stie ca nu are voie sa te supere deloc?Nu stiu ce sa iti spun despre cumparatul lucrurilor pentru bebe,eu cumparasem mai tot...si din pacate nu a fost sa fie, dar cred ca a fost doar o conicidenta,nu cred sa aiba legatura.Ai grija de tine si nu te mai supara pentru nimeni,fii putin egoista si gandeste-te in primul rand la tine si la bebe!
Julymorning-inca o data vreau sa iti spun ca imi pare rau ca ai trecut si tu prin ceva atat de dureros...eu cand am pierdut prima sarcina nu descoperisem acest forum si nu am vorbit mai cu nimeni despre ceea ce simteam,pur si simplu plangeam si ma consumam si nu imi venea sa cred...iti va face bine sa vorbesti despre ceea ce simti,vor fi zile si zile,zile mai bune si mai rele sau zile mai rele si si mai rele,acum depinde de fiecare persoana in parte.aici te vei simti inteleasa pentru ca nici o fata nu vorbeste"din carti"ci vorbesc numai din propiile experinte din pacate...ai grija de tine si ai incredere ca va fii bine.nici noi nu am anuntat devreme cea de.a doua sarcina,era acea frica enorma,abia dupa ce am trecut de cele 12 saptamani critice am indraznit sa anuntam pe toti si sa ne bucuram de sarcina...din pacate bucuria nu a durat decat 24 de saptamani...Stii vreau sa iti spun ceea ce mi.-a spus mie un medic si anume la urmatoarea sarcina sa traiesti din plin fiecare zi fara sa te gandesti o clipa ca ceva rau s-ar mai putea intampla...In legatura cu nickurile naostre,cu timpul le vei retine nu iti fa probleme!
Irinabobe-nu stiu ce sa iti spun,doar ca imi pare rau ca trebuie sa astepti inca trei luni de zile.Sunt alaturi de tine.Hai ca la anul ne dai vestea cea mare!
Bluueyes-ia spune cum te simti?atat de mult m-.as bucura sa ne dai vestea cea mare,acum inainte de sarbatori,iti tin pumnii stransi tare de tot!Fugi la odisee si intinde-mi si mie mana apoi si trage-ma dupa tine!
Mcrissa-si tu ne vei da vestea cea mare in curand nu?Acum cu stimularile astea e sigur ca vei ramane!
Alinushca-timpul trece foarte repede,nici nu iti dai seama cand deja e ianuarie deci nu iti fa probleme in curand ne vei anunta si tu ca fugi la odisee nu?
IreneCam-ma bucur mult ca nu ai renuntat la incercarea de a face un bebik pentru acel proiect.ai grija de tine si hai cu vestea cea mare!
Äle-unde esti?te rog cand poti sa ne mai scrii cateva randuri despre tine!
Catty-asteptam cu toate sa ne mai spui despre bucuria ta,despre micuta pe care o adoptati,cum s.a schimbat viata ta acum.
Remaliss-cum te mai simti?Ai mare grija de tine si cand poti intra si spune-ne cum mai esti,sunt sigura ca multe fete asteapta vesti despre tine!
Liana30-tu tot ne pupi pe toate dar despre tine nu ne mai spui nimik?
L5845-cand primesti rezultatele analizelor?ce mai faci?
Alinush77-imi pare foarte rau ca ai ajuns si tu aici...incearca sa gandesti optimist,odata va fii bine cu siguranta!
Musettepink-te imbratisez cu drag!
C.myry-cat ma bucur ca e totul bine.Sarcina usoara in continuare si cand poti sa ne mai spui cum mai esti tu si bebe!
slimatei-iti doresc de pe acum o nastere cat mai usoara si un copilas sanatos si mancacios!!!
Andreea16-ce mai faci?
Cristina-ana-asteptam poze cu tine si baietelul scump!Sper ca esti bine!
Crysty74-cum mai esti?
Ninia81-ai rezolvat probleme cu windowsul?spor la pregatiri!
Mav-te rog sa nu mai fii trista si sa incerci sa te gandesti ca nu esti gravi acum cand iei atatea pastile,ai sa vezi ca totul o sa fie bine!ai o scumpete de baietel si nu cred ca vrea sa te vada asa trista!
Ileana-Marius-nu cred ca ne mai citesti,totusi as vrea sa stiu ce mai faci,ce face Mario Luca?
Cristina26-sper ca nu mai esti trista.Ce face micuta,ai pus poze noi cu ea?
Jojo-miha-ce mai faci?cum e viata cu micuta voastra comoara?
LauraIoana-te apropii si tu de marele moment!cum te simti?
Danangie-cum te mai simti?
Monysorescu-ce mai faci?te pup!
Oana-oana26-sa stii ca nu te-am uitat nici eu...sper ca ai trecut cumva peste acea zi grea...ce mai faci?mai scrie-ne despre tine te rog!
Idaira-sper din suflet ca esti mai bine!
Baby-r7-cum merge cu scoala de soferi?ce zi esti?
Dan-ny-esti bine?nu prea ai mai scris...
Carminabulina-ce mai faci?
Alina1980-nici tu nu ai mai scris.cum mai esti?
Almiona,Consis,Danad29,Irda,Nadia1976,Liduschka si restul fetelor,va pup pe toate si va doresc numai bine si aveti grija de voi!

DESPRE MINE CE SA VA SPUN;SUNT OCUPATA CU PREGATIRILE DE CRACIUN SI SPER DIN SUFLET SA VA DAU SI EU VESTEA CEA MARE IN CURAND.DIN JURUL DATEI DE 17 DECEMBRIE NU VA VOI MAI PUTEA SCRIE PANA PRIN IANUARIE(6,7) PENTRU CA VOI FI OCUPATA PANA PESTE CAP SI PENTRU CA VIN AI MEI SI VREAU FIECARE MINUT SA IL PETREC CU EI,SPER CA MA INTELEGETI.VA PUP PE TOATE!

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna,dragele mele,
Mav imi pare rau ca ai infectie urinara...iti doresc insanatosire grabnica si sa dea DD sa nu fii gravi.
Am vazut pozicile,ai un baiat minunat,sa-ti traiasca!

JulyMorning imi pare rau ca ai pierdut sarcina!Cu toate stim cata durere este in sufletul unei femei cand se intampla astfel de lucruri dar,din pacate nu depind numai de noi!Dumnezeu stie mai bine ce si cand avem nevoie,chiar daca uneori noi nu intelegem acest lucru!
Multa bafta sa reusesti sa ramai cat mai repede insarcinata si sa fie totul bine.
Suntem alaturi de tine!

Flavia esti o draguta,mersi mult,chiar ca am nevoie de cineva sa-i sperie pe uratzii astia!imi doresc mult sa nu mai vina dar nu imi fac prea mari sperante!

Mcrissa bafta la examenul pe care il ai de dat!Te asteptam cu vesti bune!

Michelle mersi mult pt gandurile bune!Sper din suflet sa fim colegute la odisee cat mai curand!
Cred ca o sa ai parte de sarbatori minunate alaturi de familia ta!Numai bine iti doresc!

C.myry felicitari pentru rezultatul bun la TT!Ai scapat de o grija!Unde l-ai facut?Iti doresc sarcina usoara in continuare!

Musettepink imi pare rau ca vestile nu sunt bune!Capul sus,va fi bine in curand,trebuie!

Slimatei abia astept sa incepem galeria!Sa dea DD sa ai parte de o nastere usoara ca fulgul!

Lau-Meli ce faci?Din nou iti face figuri net-ul?Sper sa-i vii de hac!

Irina ai incredere ca tratamentul va da roade si dupa ce trec 3 luni vei reveni in forta!Multa bafta!

Teo2rina nu te mai stresa din cauza altora!Tu trebuie sa fii linistita,sa nu te enervezi si sa te bucuri ca in curand iti vei tine in brate copilasul cel mult dorit si asteptat.Doar la asta trebuie sa te gandesti acum.Restul,nu conteaza!

Va pe toate si o sa va tin la curent!Doamne ajuta sa vin cu vesti bune!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Bluueyes-sper din suflet ca Mos Nicolae sa iti aduca cel mai minunat cadou!!!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle iti multumesc mult!

Foarte frumos ticker-ul cu ingerasul nostru!

Mirela
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Fetelor stiti ce ma enerveza la culme:de cand am pierdut sarcinile m-am intalnit si inca ma intalnesc cu situatii in care mi se spune" aa dar ai numai 24 ani lasa ca ai tot timpul inainte si-asa erai prea tanara sa fii mama",ceva de genul acesta.Pai cum adica?Nu este suferinta la fel dupa pierderea unui copil indiferent de varsta???Cum adica prea tanara?atata timp cat am sa-i ofer copilului dragoste o viata frumoasa,am casa si tot ce trebuie,am un sot care ma iubeste ce conteaza varsta??Nu mai suport sa mi se spuna ceva de genul acesta,de parca nu m-ar durea la fel de tare sufletul ca pe alta femeie de varsta mai inaintata.Scuzati ca ma descarc voua,sper ca intelegeti ce am vrut sa spun."lasa ca aveti timp"ce replica tampita,scutati-mi vocabularul...nu mai suport sa aud asa ceva!!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

INDIFERENT LA CE VARSTA NE PIEREDEM CIOPILASI DUREREA ESTE LA FEL DE INTENSA!!!

Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, ii dau io un sut in cur lui mos niculae sa faca bine sa-ti aduca cadoul, ca tot stau aproape de pol, si ca tot e o zapada enorma la noi!

lianoooooo, pai auzi ca nu pe teo tre sa caftim ca pe cumnata da repede adresa teo ca vin cu sania!

teo, acuma lasind gluma, ia sa faci tu bine sa nu te mai superi, da-i incolo si de bani si de toate pina nasti! apoi sopa cu bita la capul cumnatei si cu mina in git, dar pina atunci.....asculta la mine ca stiu ce-ti zic.david avea circulara de cordon.....cine m-a pus pe mine inainte cu 3 zile sa fac 7 ore in masina stind in fund????vezi ce faci ca sint cu ochii pe tine!

irina, decizie buna ai luat, sa ai sarbatori linistite si sa se resoarba chisturile.

michelle, asa de tare ma bucur ptr tine draga mea, ca vin ai tai, sa te relaxezi sa profiti de perioada cu ei, si sa faci bine sa ramii gravida da?!

va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa e Michelee io te inteleg..dar stai mama linistoita..nu;i mai baga in seama..sau da'le peste nas..io asa am inceput sa le fac..si m'au lasat in pace
despre mine nimik noudoar ca am mai facut si luna asta o inseminare..nu a fost sa fie..ma pregatesc pt Fiv dar la anu acu numai am timp
va pupp pe toatee!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, sunt perfect de acord cu tine. La orice varsta am avea copiii, vom sti sa ii iubim pt ca ne nastem cu sentimentul matern. Am fost create cu acest minunta dar de a da viata si asta il avem de la nastere. Nu trebuie sa imbatranim ca sa avem simtul matern dezvoltat. Este f. emotionant tickerul tau Michelle...
Mirela

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput