Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 19
ymellda spune:
Multa multa bafta, Ignatico, si spor la lucru.
Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc luna asta pentru tine si sa ai vesti mari de sarbatori.
La mine, inca nici un semn. Astazi la 11 (ora 20 a Romaniei) voi avea rezultatul de la clinica si va anunt. Tare ma tem ca e negativ ... Si asta inseamna ca am o problema, pentru ca anul trecut in iulie am patit ceva asemanator, dar fara semne - 6 luni fara CM. Cica pe fond de stress. Acuma chiar ca o sa o iau razna.
Dar mai am rabdare pana la 11.
VA pupic pe toate. Pe mai tarziu.
baby_r7 spune:
scuze ca nu mai am timp sa intru.................
am fost ieri la dr.
avem 5 saptamani..........sacul e bine situat.....colul lung si inchis......si avem ecou embrionar.............adica s-a vazut cum pulseaza embrionul.........
speram sa fie bine in continuare si pa 7 ianuarie sa vedem si inimioara......o sa avem 9 saptamani atunci.............
am intrat reppede cu vesti si fug inapoi la birou...........![]()
![]()
![]()
![]()
la treaba.....
pup toate fetele !!!!!!!!!!!!
+5
ROXANA
locca spune:
Salutare
Ymellda, iti tin pumnii! Sper sa nu fie vorba iar de vreo dereglare.
Raluca
sa stii ca si noi am cam ratat perioada buna luna asta si totusi uite II. Poate de-aia nu ramaneam lunile trecute ![]()
Tin pumnii sa iasa pozitiv peste 4 zile.
Mihaser, cum te-ai pricopsit cu varicela aia?
Ignatica, spor la treaba!
Pe mine ma doare capul. Si m-a pocnit scarba de cafea, bleah.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
baby_r7 spune:
aaaaaa si uitasem sa va rog, sa ma treceti si pe mine la gravidute.......![]()
![]()
![]()
dpn 12 august 2008.
va tin pumnii in continuare la toate sa ramaneti gravidute cat mai curand......

+5
ROXANA
ymellda spune:
locca, multam frumos de incurajari. Si multumim ca iti mai faci timp de noi...
Si eu am patit la fel cu prima sarcina si ... iubita mea cafeaua. Eu sunt cafengioaica de cand ma stiu, dar la 6 saptamani de sarcina... mi-era greata si de la miros. Nu mai puteau face fetele cafea un birou. Este autoprotectia organismului, cica.
Felicitari, baby_r7, sa fiti sanatosi amandoi si sa treceti cu bine toata perioada. Sa nu ne uiti si sa ne impartasesti din cand in cand cum te mai simti si ce face bebe, ok?
ymellda spune:
Se ocupa locca de trecut pe listute, nu iti fa grija, ca observa imediat
.
Mai, vad ca diferentele intre copii mai toate e de 2 - 3 ani. La mine o sa fie ... daca o sa fie ... de aproape 7. Of, trebuie sa ma grabesc, simt ca nu mai pot.
Va pup iarasi pe toate si nu va mai innebunesc inainte de a sti rezultatul.
locca spune:
Gata, baby, te-am trecut. Scuze 
Chiar, daca mai vedeti ca nu fac cate o schimbare va rog sa ma trageti de maneca.
Ymellda, asa si eu, mare cafegioaica. Si data trecuta tot asa am patit, cateva luni de zile mirosul ma ingretosa, nu putea sotul sa bea nici o cafea acasa. Si acum vad ca la fel patesc, ba inca ma devreme decat data trecuta. Deci se pare ca n-o sa am eu bafta sa scap de greturi de data asta. Si pe de alta parte cred ca ma doare capul de la lipsa cofeinei din organism.
locca spune:
Hai ca am mai scanat din urma, am mai facut modificari in listuta.
Dalailana, desi cu mare intarziere (cred ca erai moderata si de-aia nu ti-am vazut mesajul cand a fost postat) iti urez bun venit si sa stai cat mai putin la aspirante!
ingeras26a spune:
fetele, azi ziua 28, CM nu a venit.
de obicei - am CM regulat la 28 zile.
Am luat Utrogestan (luni a fost ultima zi) - azi e miercuri.
Test Clear Blue ieri (nu din urina de dimi) - negativ.
Teste de ovulatie (??!!) ieri si alaltaieri slab pozitive??!!
Pot fi, oare, insarcinata? si sa imi fi facut testul prea devreme? cine stie? asteptam si vom vedea...
pup iu mult.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Ignatica spune:
baby_r7 ma bucur ca aveti confirmarea ca e bebe e unde trebuie si creste frumos. Tinem pumnii pentru 7 ianuarie sa il vedeti mare si voinicel si sa auziti inimioara. O sa fie totul bine.
ingeras nu stiu ce sa zic, eu sunt in ceata totala cu testele de ovulatie. La mine e al 4-lea slab pozitiv, maine ar trebui sa ovulez, dar nu vad nici macar o schimbare in culoare, e pal tot timpul. Eu tin pumnii sa fie sarcina, poate se pozitiveaza testul de sarcina mai tarziu, nu putem stii cand a avut loc ovulatia si implantarea de fapt.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2