Mamici aspirante din nou - cap. 30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multi ani cu anticipare Mayei sa creasca mare, frumoasa, cuminte si desteapta!
Ingeras iti inteleg dezamagirea, dar hai sa ramanem optimiste ca si puii nostri vor avea un fratior sau o surioara!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sanziana, sar'na! eu sint sigura ca, prin orice mijloace, si bb meu si bb tau vor avea fratiori sau surioare! cu Dumnezeu inainte!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dimineata, fetele!
Haideti mai dragelor, fruntea sus! Ce-i cu tristetea asta de sarbatori? Eu tot incerc sa-mi gasesc motive de a zambi chiar daca nu voi fi gravida luna asta. Si iata ce am gasit:
1.pot sa beau sampanie si vin cu prietenii din Romania pe care nu i-am vazut de vreun an.
2.daca raman insarcinata in ianuarie voi naste in septembrie poate de ziua sotului meu (el e conceput in jurul lui 5 ian. si tot pe la inceputul lui ian o sa am si eu urmatoarea perioada fertila).
3.o sa mai creasca si Stefan un pic astfel incat sa inteleaga mai multe si eventual sa fie un pic mai cuminte.
4.dupa ce trec sarbatorile o sa fiu mai putin stresata si deci o sa ma pot dedica in intregime noii situatii.
5.n-o sa fiu balonata de revelion si o sa pot dansa fara sa ma doara sanii.
Stiu ca sunt putin banale motivele de bucurie dar sunt totusi motive.

Eu sunt dusa rau cu pluta in privinta capacitatii de asteptare. Azi-noapte de exemplu am visat de trei ori ca mi-am facut test de sarcina si ca a iesit pozitiv. Dupa fiecare vis ma trezeam si ma sculam sa ma duc la baie sa-mi fac un test; imi dadeam bineinteles seama ca e inutil la doar 6 zile de la ovulatie si ma bagam inapoi in pat. Adormeam si visul cu testul de sarcina o lua de la capat. Cred ca am luat-o razna. Tot astept sa simt ca mi se umfla sanii, ca ma doare/inteapa ceva prin burta... nimic. Noroc ca o sa fiu in deplasare si n-o sa am timp sa jelesc prea mult daca imi vine menstra.

Va pup pe toate si haideti, fruntea sus!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

buna fetelor!
Doamne, ce veste importanta am ratat... Locca, ma bucur mult de tot pt. tine!!!!Felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos si destept ca mama lui! Bravo! Hai, rezerva-ne locuri acolo la odisee ca venim si noi....
Eu sunt in z24 si astept cu infrigurare sfarsitul de saptamana, cu toate ca luna asta am cam prestat tot pe langa zilele bune, adica intre z10 si z14 am stat pe bara din lipsa de sot, deci cam naspa... Dar nu se stie niciodata de unde sar liniutele.
voi, ce ati mai facut?
Ymelda si Ingerasa, imi pare rau fetelor ca sunteti dezamagite.. Dar asta e, mergem inainte si speram in luna viitoare, nu?
Sanziana, mi-a trecut si mie prin cap sa sun un prieten de vreo cateva ori.
Claudia, bravo, imi place de tine!
Va pup fetelor!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am trecut pe la voi, sa vad ce mai faceti.

Irinel, Cornelia, Gina .

Ce sa va spun despre noi? Vestea cea mai mare si cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Mos Nicolae a fost faptul ca David a FACUT PRIMII PASI! Inutil sa va spun cat de mandri am fost ca baiatul nostru este mare de acum.

Duminica am impodobit bradul fara incidente majore (David si Tommy s-au certat doar pentru omul de zapada care canta si danseaza). Mos Nicolae a fost darnic si i-a adus lui Tommy, printre altele, filmul Ratatouille, pe care il vizionam acum cel putin o data pe zi.

Va doresc o zi frumoasa in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Felicitari din suflet proaspetelor gravidute maryb,baby_r si locca! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Eu nu am mai intrat pe la voi sa citesc vestile bune ca am avut probleme...Am facut varicela si doctorii (unii!!!) m-au speriat de moarte ca va trebui sa avortez ca iese copilul cu malformatii etc...In final dr mea mi-a spus sa stau calma ca nu e chiar asa de periculoasa, mai ales ca eu cred ca am mai avut si in copilarie.

Va pup si sper sa o tineti tot asa...cum intru pe aici sa felicit cate 3 proaspete mamici! Irinel, Ignatica abia astept ziua in care voi citi si despre voi, asa cum am citit azi despre baby!
Numai bine va doresc si sarbatori frumoase in familie!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Seara buna, fetelor !
Nu stiu de ce, astazi m-am cam enervat, ba cm nu vine, ba toate testele (3) sunt negative. Vreau sa stiu ce e, e cu ochi sau ba. Asa ca m-am dus la clinica si am facut un test de sange. Maine la 11 am rezultatul. Sa dea Dumnezeu sa fie pozitiv, ca altfel nu mai inteleg nimic.
Am niste sani... de dau gata conjointul. Dar ma si dor, nu foarte tare si mai ales daca port sutienul tot timpul. Apoi, ma doare inca spatele, asa cu o usoara radiere spre solduri. Mi-e foame si, astazi, pentru ca nu am avut timp sa mananc la pranz, m-a ametit oleaca de cap - zic eu. Si ma inteapa ovarele.
Si imi vine sa plang si sunt tare nervoasa.
Dar, iarasi zic, probabil ca imi joaca feste imaginatia. Nu ar fi prima data si acum incerc sa nu imi fac sperante foarte mari, pentru ca ... maine am sa bocesc o zi intreaga, parca vad.
Va pup pe toate si va urez bonne chance. Sa auzim numai vesti bune !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by Iulia P.

Ce sa va spun despre noi? Vestea cea mai mare si cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Mos Nicolae a fost faptul ca David a FACUT PRIMII PASI! Inutil sa va spun cat de mandri am fost ca baiatul nostru este mare de acum.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Bravooo David. Asa cadou frumos mai zic si eu. Chiar ca ai baieti mari.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Tin pumnii stransi pentru toate fetele care zilele astea asteapta un raspuns. Sa auzim numai vesti bune.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

ingereas26a, ymellda pana nu vin uratii mai sunt sperante.

mihaser ma bucur ca ai trecut cu bine de varicela si ca sunteti in continuare in 2.

Claudia eu sper sa fi cu okisori la tine, mai ales ca ai fost si monitorizata ecografic si ai avzut ca totul e in ordine cu ovulatia. Tinem pumnii. Ai avut dreptate cu testele de ovulatie, inca astept marea pozitivare, dar ele raman la fel de pale. Sunt curioasa ce va iesi astazi, teoretic maine ovulez ( dupa calendar), ar trebui sa fie mai intensa culoarea de test.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput