Mamici aspirante din nou - cap. 30

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mary, felicitari! ai avut un Mos Nicolae tare darnic !

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multi ani Nicoletelor!
Din pacate luna asta nu e bebe!Asa ca raportez Z1 si incep numaratoarea pentru luna decembrie, poate va fi tot un bobocel de toamna!Sunt putin confuza, trista, dar asta e....abia astept Craciunul sa vad cum va desface Dragos cadourile!
Am o presimtire ca voi ramane gravida in luna cand va merge Dragos singur, nu stiu de ce....poate pt ca mmi-e putin frica de cum am sa ma descurc si gravida si cu un copil care nu merge singur inca!
Stiti si voi cum suntem noi , femeile, ne legam de orice pt a ne explica logic ceva, cat putem fi de analitice!
O zi de Mos superba cu multe cadouri si teste de sarciza pozitive!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/eOk9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

maryb felicitari..........asta da mos

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Milioane de felicitari Maryb,! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina de vis! Nu ti-am spus eu ca iti faci griji degeaba?

Sanziana, imi pare rau pentru ziua 1. Dar lasa ca timpul nu e pierdut. Mai copilareste si Dragos o luna in plus ca apoi, dupa ce va veni si bebe2 o sa fie mai greu pentru el; asa ca va mai puteti bucura putin de timp doar voi doi, mama si baietelul mamei.

Despre mine... nic nu stiu ce sa mai zic... N-am avut nici un test de ovulatie puternic pozitiv in schimb se pare ca am ovulat ieri dupa-amiaza sau asa ceva ca in dimineata asta am fost iar la echograf si foliculul nu mai era asa ca am scapat si de injectia pentru declansarea ovulatiei. Acuma ne rugam sa se fi fecundat ovulul si sa se prinda. Mi-a dat nenea doctoru' o reteta pentru progesteron pe care tre' s-o iau de la primul test pozitiv de sarcina. Pe 15 dec. plecam spre Romania asa ca am scapat de doctor ca altfel cred ca ma punea asta sa ma duc si de Craciun la echo. Oricum cand ma intorc acasa mi-a zis ca in ziua doi tre' sa fiu la el. Cam stresant omu' asta.
De-acum incerc sa ma comport si sa ma simt ca o femeie insarcinata, cine stie poate atitudinea pozitiva, ajuta cumva.

Va pup pe toate si va urez in continuare succes la facut copii!

mamica lui Stefan din 03.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

sanziana27, imi pare rau ca nu a venit mos Nicolae cu II, dar poate vine mos Craciun cu ele si le lasa sub bradut.
Cu mersul copilului nu stiu ce sa zic, cred ca e mult mai greu daca merge ca atunci nu il poti controla. Eu ma chinui cu fiul meu deoarece e in perioada de explorari si catarat si il iau mai des in brate acum decat cand nu mergea.E mult mai obositor si mai greu, crede-ma. Am si ceva probl cu sarcina, nu stiu ce anume doar ca din cand in cand vad pe hartie niste pete maronii sau rosii...iau tratament pt sustinere a sarcinii si ar trebui sa stau la pat...dar cu juniorul nici o sansa....e argint viu si nu sta deloc langa mine asa ca trebuie sa il urmaresc incontinuu.

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ada_S, anacami, claudiaH, va multumesc pentru urari....sunt foarte fericita....

azi am vorbit cu dr. si mi-a zis ca este o sarcina foarte mica....deci asta inseamna ca am ovulat mai tarziu....

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia sa stii ca si eu la prima sarcina din prima luna cand am inceput proiectul bebe 1 m-am considerat insarcinata, eram atat de sigura ca voi ramane, cred ca mai mult prin autosugestie am ramas
Tin pumnii sa apara ceve 2 liniute mult dorite!
De data asta am avut unele indoieli! Si eu tot am impresia ca nu am avut ovulatie!
Maryb ma bucur ca esti optimista, asa sa ramai pana la termen!
Ada Doamne ajuta sa nu fie probleme cu sarcina! Te cred ca ti-e greu cu copilul, dar totusi nu mai trebuie sa-l cari in brate permanent, cum fac eu!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu dupa mai mult timp............... ca nu am mai avut timp sa scriu............si chiar daca nici acum nu am timp.....am promis ca voi intra doar daca am vesti noi.........
MOSUL A VENIT AZI DIMINEATA LA ORA 8.00.......CU UN TEST DE SARCINA POZITIV................DE FAPT DOUA....CA LUI MAMI NU II VENEA SA CREADA..........
AM FOST LA DR. SI MI-AM VAZUT BEBELUL..........SUB FORMA UNUI PUNCTULET MIC.............DAR O SA AM GRIJA SA IL FAC EU MARE SI VOINIC............
DEJA IL IUBESC ENORM SI ABIA ASTEPT SA IL SIMT............
de azi dimineata sunt .....as pupa pe toata lumea pe strada...................
va pe toate si va iubesc mult.........

+4 si 2 zile

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Va citesc din umbra de ceva timp sunt si eu aspiranta.
Felicitari Maryb si baby_r7! Vreau si eu sa fiu ca voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sanziana imi pare rau ca nu a venit bb din prima luna, dar o sa vina repede, o sa vezi.

Claudia pana la urma e bine ca ai un medic atat de atent, tinem pumnii sa se fi prins bebe.

Ada incearca sa stai cat mai mult in pat, dormi cu puiul la pranz, cand ai ocazia, odihneste-te ca sa isi faca efectul si tratamentul de sustinere.

baby_r7 felicitari din toata inima pentru ghemotocul din burtica.

Irinel ce mai faci? Ocupata, ocupata?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput