Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 10
sim spune:
Bun gasit, dragi mamici si prietene!
E drept ca intru mult mai rar pe DC, dar sa stiti ca nu v-am uitat si cand imi mai trag sufletul intre munca si familie arunc un ochi sa vad ce mai faceti. Asa si astazi, cand am vazut mesajul dragei mele prietene Ioana..FIV? Bravo voua, nici nu stii cat ma bucur ca ati luat hotararea. Tu stii foarte bine tot ce inseamna procedura asta complicata, dar asa cum te stiu eu, esti un om puternic si cu o vointa care nu poate fi infranta. Ioana draga mea, stau cu pumnii stransi pentru voi amandoi si ma rog sa va binecuvanteze Dumnezeu cu darul atat de mult asteptat! Sa fie intr-un ceas bun!
Cornelia felicitari pentru intoarcerea la munca!
Sper sa-ti intri in ritm fara probleme si sunt sigura ca toate se vor aranja.
Mami Irinel un gand bun si un
de la noi.
Cat despre prichindei, ce sa va spun...cresc si ma mandresc cu ei asa cum face orice mama.
Ruxi se pregateste de serbarea de Craciun, iar domnul Tudor vrea neaparat sa o insoteasca, asa ca s-a hotarat sa mearga!!! De ceva vreme isi cam luase inima-n dinti si a facut 2-3 pasi, insa ieri a ajuns la vreo 8-9 fara sa cada. Doar e baiat mare la 10 luni, nu?
Va pup si va doresc o zi linistita
ClaudiaH spune:
Buna ziua fetele!
Maryb, nu-ti mai face atatea probleme. Trebuie sa fii relaxata, sa gandesti pozitiv, e ok, e bebe acolo, lasa-l sa creasca linistit nu te mai stresa cu analiza liniutelor. Sunt doua si asta e tot ce-i mai important.
Apropos de teste: eu am fost azi iar la medic, iar m-a vazut la echo. Ovulatia inca nu s-a produs; foliculul e intact insa era nemultumit de faptul ca folicului e tot acolo. Zice el ca la dimensiunea pe care o are ovulatia trebuia sa fi avut loc de ieri. Mi-a zis ca testele de ovulatie nu sunt mare branza, ca sunt orientative doar, nefiind foarte sensibile si raspunzand doar la valori mari. Maine ma duc iar la cabinet. Cica daca pana maine nu se produce ovulatia imi face maine dimineata nu-s ce injectie de declansare a ovulatiei (care costa doar 35 euro). M-a cam luat prin surprindere asa ca am zis da. Sincera sa fiu acuma ma cam apuca indoielile. Eu sunt in ziua 14. La un ciclu de 29 zile cum am avut luna trecuta, ovulatia ar trebui sa aiba loc in ziua 15 adica maine. Nu prea pricep ce atata graba? Parca ar vrea sa ma vada gravida mai abitir decat sotul meu. Apoi dupa ovulatie vrea sa-mi dea hormoni pentru sustinerea implantarii... Nu prea stiu daca sunt de acord sa obtin o sarcina in mod artificial. Nu m-am gandit niciodata la asta... Voi ce ziceti? Sa-i dau credit sau... sa-mi caut alt medic?
mamica lui Stefan din 03.04.2005
maryb spune:
fetelor, am vesti bune....am facut eco dimineata dar nu s-a vazut mare lucru, dr. mi-a spus ca vede ceva mic mic acolo, dar ca sa fie sigura mi-a facut beta HCG. Acum mi-a spus rezultatul la telefon......deci sunt graviduta 

.....mi-a iesit 260.82 valoarea....

pentru toate fetele.
maryb
4+ cu
mic
comoara mea
crengu75 spune:
Felicitari maryb!!!!!!!! Vezi? Ia nu te mai stresa tu pentru orice.
Si eu am fost azi la eco si nu s-a vazut mai nimic. Deci, nu inteleg cum la alte fete se vede inima la 4 saptamani. A zis sa mai merg odata spatamana viitoare ca sa vedem daca ii bate inima. In rest se pare ca m-am ales cu o candidoza. vedem ce tratament imi da vineri.
Nu mi-ati zis cat ati avut voi pete de la nidatie. Oare e ceva rau?
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Gina M spune:
maryb - FELICITARI PENTRU SARCINA MAMICO!

Ioana - continuam sa fim alaturi de tine si ma rog ca cele 2-a liniute, sa nu intarzie sa apara.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
sanziana27 spune:
Azi am facut un test, care a iesit negativ
, asa ca maine astept Z1 si incep din nou numaratoarea!
Am pus sa usuc paine in cuptor pt pesmet si am uitat de ea.......am o fumaraie in casa....tot am deschis!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/eOk9p2.png
crengu75 spune:
Vai, sanziana,....
........ ce rau imi pare ....![]()
![]()
Nici nu stiu cum sa te incurajez.... Hai, nu fi trista, poate o sa fie cu noroc luna viitoare, adica poate vine Mos Craciun cu un bebelus in bagaje. Uite un
, sa-ti treaca supararea.
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
Azi am facut un test, care a iesit negativ, asa ca maine astept Z1 si incep din nou numaratoarea!
Am pus sa usuc paine in cuptor pt pesmet si am uitat de ea.......am o fumaraie in casa....tot am deschis!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/eOk9p2.png
Sanziana - pana cand nu vezi rosu, inca mai este speranta.
Mie mi s-a intamplat ca abia la cateva zile intarziere sa mi se pozitiveze testul.Chiar si atunci, a 2-a liniuta era pala si totusi, iata-ma graviduta pe ultima suta de metri ai odiseei.Capul sus si indiferent de situatie, NU DESCURAJA!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
anacami spune:
Buna!
va doresc tuturor ca sarbatorile care vin sa va aduca cadoul mult asteptat,pentru aspirante testul cu doua liniute, pentru mamicile deja gravidute bebelusi sanatosi si cuminti.
Pe 2 noiembrie am nascut o fetita sanatoasa,cumintica si dulce: Stefania-Maria! Fratiorul ei o iubeste f. mult,am avut ceva emotii la acest capitol, el fiind foarte nazdravan si alintat
Felicitari proaspetelor gravidute!
Ioana, bafta!
Irinel,ma rog sa primesti cat mai repede o noua viata in burtica ta!la fel tuturor aspirantelor!
Sarcina si nastere usoara gravidutelor!Gina, nastere usoara si sanatate!
Camelia, Sebastian
si Stefania