Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

luna bine ai revenit!

CRACIUN FERICIT

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aida, a reusit matza ta sa-l prinda pe moshul?
ai mei l-au urmarit toata seara si tot n-au reusit...dar au uitat repede de suparare cand au vazut cate caoduri le-a lasat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Acum o sa va povestesc cum a fost prima intalnire a lu' Emma cu Mos Craciun.
In primul si in primul rand a venit un Mos batran cu un costum frumos si cu barba si peruca ... si gras ... arata foarte bine.

Mama tot ii zicea lu Emma sa treaca in living sa il astepte , dar Emma tot la usa sa il bage in casa.
Cand a intrat Mosu' in casa , statea asa intr-o parte si se uita la el si cu o strambatura in coltul gurii s-a dus in spatele lui si a sarit pe sacul lui ... Mosu' ametit ca nu stia ce se intampla pana la urma am facut-o pe Emma sa il duca pe Mos la brad.
... ce sa spuna Emma poezie ... ea vroia cadouri. I-a dat 2 cadouri , dar totusi sa spuna o poezie. La care Emma:
-Bine iti zic dar una scurta
Mosu:-Zi una scurta
E:-Iti zic aia cu pisicuta.
M:-Zi aia cu pisicuta.
E:-Dar lasa ca tu stii poezia aia.
M:-O stiu dar spune-o tu
E:-Dar mai da un cadou daca vrei sa iti spun
M:-Bine ... (si mosu ii mai da un cadou)
E:-Pisicuta pis pis pis ... gata nu mai stiu

... timp in care Mosu incepe sa spuna si el poezia , iar Emma doar il ingana

E:-Ai vazut? Te-am fentat , ai spus-o tu pana la urma

Am crezut ca lesinam de ras.
Ca pana la urma sa il fenteze pe Mos si sa isi primeasca toate cadourile.
Nu a avut nici un fel de inhibitie sau mai stiu eu ce ...

Va dragelor si astept sa veniti si voi cu impresii ale copiilor vostrii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

super tare emma l-a tras pe sfoara pe mosh
noi chiar nu avem pe cine sa imbracam in mosh sau daca era arata cam jalnic...asa ca am preferat ca moshul sa fuga repede, repede dupa ce a pus cadourile sub brad...ca deh...era grabit sa ajunga si in alte parti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata fetelor (e dimineata la mine)!!!

La Multi Ani!!! Vad ca ati petrecut frumos pe aici, cu bunici, cu Mos, cu bunatati, cu de toate!

Am avut si noi weekendul frumos in plimbari, am avut noroc de vreme buna: am si vizitat, am patinat afara linga ocean (pe wharf), ne-am balacit in jacuzzi si piscina si am ajuns acasa cu forte proaspete.

Cu Mosul la noi s-a lasat cu nitel cintec...baietii nu vroiau sa adoarma de nici un fel si s-au postat in dosul canapelei ca sa-l surprinda pe Mos in flagrant delict. Am facut omuleti de gingerbread seara, si i-am pus calzi pe masa, cu un pahar cu lapte pentru Mos. Am lasat si morcovi pentru reindeer...(ghiciti ce rontaim au pe la 1 dimineata). Partea proasta era ca noi nu impachetasem nimic si asteptam sa se duca ei la culcare. In final pe la 10:30 au capitulat (in dosul canapelei) si am reusit sa ne terminam misiunea.

Nick insa s-a sculat pe la 4: "A VENIT MOSUL?????"...eu balmajita, am reusit sa-l pun sa se culce din nou...la 5 iar intrebarea..."Mama, lasa-ma si pe mine macar pina la 6" - i-am zis eu, total zombie...In 30 de minute insa era complet treaz asa ca a sculat toata casa!!!!!

Nu era 6 dimineata cind noi desfaceam pachete

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

AnaMaria, ce fain ai povestit...ma bucur ca v-ati distrat...
parca te si vad cum ii amanai putin sa mai dormi
eu din acelasi motiv le pun cadourile de seara de pe 24 ca sa nu ma baraie toata noaptea si sa doarma linistiti...aaa..si le dau pe la 20,30-21 in seara de 24 ca sa aibe timp sa se si joace cu ele pana se culca
Craciun fericit! si distratie faina in continuare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

hahaha ce fain
Si eu tot de seara dau cadourile ca altfel e in stare sa nu doarma toata noaptea

... ce emotii ... mi-am adus azi aminte de cand eram mica ... si ce emotii aveam

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

da...si eu imi amintesc de cand eram mica, mica...stateam la curte...tropaiau ai mei pe scarile de la intrare lasau un geam deschis si "flutura" perdeaua si ziceam ca pe-acolo a venit...si a fugit repede pe scari...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

M-am distrat la relatarile voastre despre sosirea Mosului
Mosul a sosit si pe la noi in seara de Ajun dar nu inainte sa facem intuneric in toata casa pentru a-i da curaj Mosului sa soseasca mai devreme decat ar fi cazul.
De odihnit nici vorba,distractie nimic - aici Craciunul nu e sarbatoare deci nu avem zile libere.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

buna fetelor,
La multi ani! stefanilor si stafniilor, sa fiti sanatosi si bucurosi
Luna, bine ca a venit moshul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput