Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
Bunica mea nu a mai venit , a venit mama care e mamaia , tata care e tataia si sora mea ![]()
Emma acum e rupta in gura de obosita , parca e desenata asa arata fata ei.
Pfoai cata joaca , continuu , habar nu am cum mai rezista ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aha...acum am inteles...si la noi tot asa e...(ai mei sunt mamaie si tataie) ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
fetelor, gata pregatirile? ![]()
noi framantam de sor la cozonacel si urmeaza salata boeuf...astia mici deja si-au pregatit cutitele de jucarie(din plastic) de la bucataria ruxandrei...deci termin repede ca am ajutoare ![]()
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
va
pe toate si va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ciuf spune:
Ha, Monica, sa ne fi vazut aseara cum framantam la cozonaci. Eram asa de obositi la framantat, ca nu mai stiam pe unde sa il aruncam, de ce sa il lovim. Ca sa nu mai spun ca am avut o reteta in care mi se spunea sa pun un pliculet de drojdia Dr. Oetker, dar Lulu stia cat cantarea pliculetul ala, iar eu zgarcita am aproximat gresit. Si nu mi-a crescut decat foarte putin. Asa ca l-am mai luat un pic la framantat, am mai adaugat drojdie (nici nu ma asteptam sa mai iese ceva din el din moment ce i-am deranjat procesul de "ingrasare") si pana la urma au iesit gustosi. NU sunt nemaipomenit de pufosi, dar sunt buni. Si sunt primii cozonaci de ii fac.
Apoi am facut si cojile de eclere. Reteta ta. Numai ca in loc de 4 oua am pus 7 ca sa reusesc sa am consistenta dorita. Si au iesit fain cojile, nu mi s-au pleostit, numai ca parca erau gaurite cu ceva
. Azi le umplui cu crema de vanilie si le spritui cu ciocolata Poiana, topita.
Casa mea e curata, bradul facut, focul arde in semineu, lumanarile ard, ascultam colinde (sotul isi repara bicicleta, nu prea se potriveste decorului, dar il iert). Ah, am facut sarmale si carnati de casa, care mi-au iesit usturator de scumpi (am cumparat carne organica) dar al naibii de gustosi.
Diseara mergem sa il asteptam pe Mos Craciun la casa prietenilor nostri. Cadourile sunt in masina mea, trebuie sa astept sa se culce copiii ca sa reusesc sa le ambalez.
Si noi uram tuturor ca Mosul sa isi desarte sacul plin cu sanatate, prosperitate si bucurii in fata bradutului vostru, in mijlocul celor dragi! Craciun fericit!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
monica-elizabet spune:
ciuf(asta pentru alta data) un pliculet mic de drojdie are 7-8 gr(o lingurita cam tot atat) deci daca ai plic mai mare sa stii cam cum sa o cantaresti...si un plic din asta mic de obicei se pune pentru 500 gr faina. deci la 1 kg de faina trebuiau sa-ti intre 2 pliculete de drojdie.
ma bucur ca tiau iesit toate buna si gustoase...sa lepapati sanatosi si sa aveti un Craciun Fericit!

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Craciun fericit! aida 

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
Craciun fericit! la toate fetele si multi 

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
Luna
bine ai revenit
Craciun Fericit ! si tie 
va pup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post