Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Eu nu pregatesc nimic. Astept sa vina mama sa se ocupe , eventual eu voi fi ajutor ... eventual.

Emma mai are de stat pana in 28 decembrie , dar ea nu zice ca o mananca sau ca o deranjaza ceva. Pai a rezistat ea o saptamana cu osul fracturat ... asta e mizilic. Habar nu am de unde are atata putere.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aida, mai are putin...
of saraca cand imi aduc aminte cum ziceai ca nu se mai da jos din pat de frica sa nu o doara...imi dau seama ce dureri avea inca nu l-ai batut pe dr-ul ala la care ati fost la control si nu si-a dat seama ca are piciorul rupt?
ce bine ca o sa ai ajutor sau o sa fii ajutor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

... dr ala nu avea cum sa isi dea seama la eco ca are osul fracturat. Si daca faceam rmn nici acolo nu se vedea. Ca au vazut cei din Ungaria a fost un noroc ... ca sa nu mai zic ca in atatea zile osul s-a dep[lasat foarte putin si nu a mai avut continuitate si din cauza asta au vazut cei din Ungaria.

La noi asa a fost "intelegerea" , ca mama si asa trebuia sa stea acasa la ea si sa gateasca , eu nu aveam cum sa ma duc la ea , asa ca i-am propus sa vina la noi ...
Nu ai idee ce bucuroasa a fost. Acasa si asa gatea , dar a scapat de mers la nasi si la fini ... stii cum e ... si plus de asta ne vede si pe noi ... care de fapt nu mai contam , o vede pe Emma si o strange in brate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

ah ce buna si ce blanda esti...
ref mama ta si emma...asa este...si ai mei abia asteapta sa fie iar casa plina...asta-i cea mai mare bucurie
pe amandoua

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Eu sincer nu stiu care e treaba , dar sper sa ajung sa simt cand Emma va naste.
Mama spune ca din momentul in care s-a nascut Emma , dragostea ce ne-o purta noua (eu 32 ani si sora mea 14 ani acum) s-a schimbat. Nu mai poate simti pentru noi cum simtea inainte.
Ce simte pt Emma nu poate descrie in cuvinte. Nu poate descrie dragostea care i-o poarta ... intr-un cuvant se poarta ca o nebuna pt Emma

Va si spor la pregatiri.
Eu maine am o zi full si se pare totusi ca husbantu nu o sa ma ajute.
pt el.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, cred ca este o relatie speciala intre mama ta si emma...
si mama la fel face...ii iubeste si face pentru ei orice
spor la treburi...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Intre mine si mama intotdeauna a fost o relatie de prietenie (desi am avut si noi multe neintelegeri). Eu cand am plecat din Constanta mama a fost daramata , dar a realizat ca ii pot fi aproape si de la distanta.
Cu sora mea este altfel. Nu se poate intelege. Daca eu am fost aia rebela , macar am stiu sa aduc argumente si sa imi sustin punctele de vedere , dar sora mea e de-a dreptul nesimtita , desi acum ca a mai crescut vad ca a inceput sa se dea pe brazda. Sper sa ajunga sa aiba cu mama ce am avut si eu , ca e mare lucru sa ai cu cine sa vorbesti si cine sa te inteleaga.

Hai ca fug ca parca vad ca pe la 2 ajung oricum pana atunci termin de 3x ce am de facut

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buna fetelor,
aida...cred ca deja sunteti cu bunica...spor la treburui
restul fetelor pe unde-ati disparut?
noi inca nu ne-am apucat de nimik...dar mai avem timp
va pupam si spor la treaba

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Pai bunica nu a mai venit ... ca ba ca e prea frig pe drum , ca ea se scoala de 7-8x / noapte la wc , ca ba ca ... asa ca nu a mai venit.
Stiti si voi cum sunt batranii astia ... sa nu care cumva sa ii deranjezi din cuibusorul lor ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aaa...eu ziceam de bunica emei dansa nu a mai venit sau bunica ta?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput