Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
Eu nu pregatesc nimic. Astept sa vina mama sa se ocupe , eventual eu voi fi ajutor ... eventual.
Emma mai are de stat pana in 28 decembrie , dar ea nu zice ca o mananca sau ca o deranjaza ceva. Pai a rezistat ea o saptamana cu osul fracturat ... asta e mizilic. Habar nu am de unde are atata putere.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aida, mai are putin...
of saraca cand imi aduc aminte cum ziceai ca nu se mai da jos din pat de frica sa nu o doara...imi dau seama ce dureri avea
inca nu l-ai batut pe dr-ul ala la care ati fost la control si nu si-a dat seama ca are piciorul rupt? ![]()
ce bine ca o sa ai ajutor sau o sa fii ajutor ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
... dr ala nu avea cum sa isi dea seama la eco ca are osul fracturat. Si daca faceam rmn nici acolo nu se vedea. Ca au vazut cei din Ungaria a fost un noroc ... ca sa nu mai zic ca in atatea zile osul s-a dep[lasat foarte putin si nu a mai avut continuitate si din cauza asta au vazut cei din Ungaria.
La noi asa a fost "intelegerea" , ca mama si asa trebuia sa stea acasa la ea si sa gateasca , eu nu aveam cum sa ma duc la ea , asa ca i-am propus sa vina la noi ...
Nu ai idee ce bucuroasa a fost. Acasa si asa gatea , dar a scapat de mers la nasi si la fini ... stii cum e
... si plus de asta ne vede si pe noi ... care de fapt nu mai contam , o vede pe Emma si o strange in brate ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
ah ce buna si ce blanda esti...
ref mama ta si emma...asa este...si ai mei abia asteapta sa fie iar casa plina...asta-i cea mai mare bucurie
pe amandoua
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Eu sincer nu stiu care e treaba , dar sper sa ajung sa simt cand Emma va naste.
Mama spune ca din momentul in care s-a nascut Emma , dragostea ce ne-o purta noua (eu 32 ani si sora mea 14 ani acum) s-a schimbat. Nu mai poate simti pentru noi cum simtea inainte.
Ce simte pt Emma nu poate descrie in cuvinte. Nu poate descrie dragostea care i-o poarta ... intr-un cuvant se poarta ca o nebuna pt Emma 
Va
si spor la pregatiri.
Eu maine am o zi full si se pare totusi ca husbantu nu o sa ma ajute.
pt el.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aida, cred ca este o relatie speciala intre mama ta si emma... 
si mama la fel face...ii iubeste si face pentru ei orice ![]()
spor la treburi...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Intre mine si mama intotdeauna a fost o relatie de prietenie (desi am avut si noi multe neintelegeri). Eu cand am plecat din Constanta mama a fost daramata , dar a realizat ca ii pot fi aproape si de la distanta.
Cu sora mea este altfel. Nu se poate intelege. Daca eu am fost aia rebela , macar am stiu sa aduc argumente si sa imi sustin punctele de vedere , dar sora mea e de-a dreptul nesimtita , desi acum ca a mai crescut vad ca a inceput sa se dea pe brazda. Sper sa ajunga sa aiba cu mama ce am avut si eu , ca e mare lucru sa ai cu cine sa vorbesti si cine sa te inteleaga.
Hai ca fug ca parca vad ca pe la 2 ajung
oricum pana atunci termin de 3x ce am de facut ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
aida...cred ca deja sunteti cu bunica...spor la treburui 
restul fetelor pe unde-ati disparut?
noi inca nu ne-am apucat de nimik...dar mai avem timp ![]()
va pupam si spor la treaba
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Pai bunica nu a mai venit ... ca ba ca e prea frig pe drum , ca ea se scoala de 7-8x / noapte la wc , ca ba ca ... asa ca nu a mai venit.
Stiti si voi cum sunt batranii astia ... sa nu care cumva sa ii deranjezi din cuibusorul lor ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aaa...eu ziceam de bunica emei
dansa nu a mai venit sau bunica ta? ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post