Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am fost aseara la dinner, dupa cum am spus...
A fost la un restaurant foarte elegant...si pe la mijlocul serii cine se aseaza la masa chiar de linga noi????? Inainte sa va spun, trebuie sa mentionez ca cele 3 femei de la masa (in care m-am inclus) am lesinat de 5 ori si cred ca ne trebuiau saruri de reanimare...COLLIN FARRELL...Era impreuna cu doi prieteni. Colega mea (care are 2 fete de 19 si 20 de ani) era in delir total si a incercat sa-i faca o poza cu telefonul. El a vazut-o, a clatinat din cap si ea si-a cerut scuze. Am trimis la masa lui o sticla de vin si ne-a multumit.

Barbatii cu care eram la masa nu pricepeau de ce ne-am impacientat asa de mult (nici nu stiau cine e)...In sfirsit, arata la fel de bine in persoana, mai mititel si foarte slabut...dar HOT!!!

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, ce grozav!!! Imi place la nebunie Collin Farrell! Inca unul din avantajele de a locui in New York.
Cum ai reusit sa dormi noptile astea?
Vin si eu cu o intrebare pentru mamicile de copilasi mai maricei.
Luca aseara se cam scarpina in fundulet. Mama mi-a zis de vreo cateva zile ca il tot deranjaza funduletul, iar eu dadeam pe seama dermatitei atopice care o are pe fese. Si il tot ungeam cu o crema emolienta dupa fiecare baita . Insa aseara copilul parea deranjat de senzatie. Mi-a zis ca il mananca pe unde face cacuta. Ce ma fac? O avea viermisori sau ce? Eu nu am avut asa ceva. Si am fost la cresa-camin. Ce am observat la el de vreo saptamana ca isi tot roade unghiile. L-am tot amenintat ca daca nu scapa de ticul asta e vai de fundul lui. Si uite ca acum e ceva la fundul lui. Ma lamuriti? Pediatra a plecat in concediu, dar nu e bai, ca gasesc eu alt pediatru. Dar vreau acum sa stiu in mare ce ar putea fi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Daca il speli cu apa si sapun dupa fiecare cacuta (in loc de sters cu hirtie) si totusi il maninca, eu zic ca trebuie totusi intrebat la pediatru...voi parca nu aveti animalute prin casa, asa-i? Dar cum ei sint cu minutele peste tot, nimic nu-i exclus.

Daca il stergi cu hirtie, poate ai schimbat "brandul" si are o micuta alergie.

Aseara am revenit la programul de nesomn ca n-am avut timp de baie fierbinte si ceai...am sosit acasa pe la 12:30 noaptea. Asa ca nu am inchis un ochi TOATA noaptea. In plus, am observat cind beau vin rosu, imi da o stare de "restlessness" care e greu de potolit. Si cum aseara am fost la un steakhouse

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Multumesc, Anamaria. Tot timpul esti pe faza cu un sfat bun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Wow AnaMaria...super...deci te-ai distrat fain...bravo!!!
ciuf, incearca o igiena ceva mai severa zilele astea..adica sa-l speli nu neaparat ca a facut kk...spala-l si mai lasa-l un pic mai lejer imbracat...si alex a avut o data asa cred ca transpirase si zicea ca-l mananca in fund exact ca in vorba aceea...eu orium il spal de fiecare data dupa ce face kk...si apoi daca vezi ca tot insista cu chestia asta...da...trebuie mers la dr sa vezi ce-ti zice...
[pup} si numai bine tuturor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

hello...pe unde sunteti fetelor?
noi ne pregatim sa intram cu mic cu mare la bucatariseala zilele astea ii implic pe cei mici in prepararea prajiturelelor...nu va zic cat de mult le place chiar daca dupa ce terminam bucataria arata ca dupa razboi...
va pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Ciufulici, Monica, Aida si restul fetelor care posteaza aici, eu va urez un Craciun fericit, bogat, linistit si plin de ceea ce va doriti voi.

Noi sintem cu bagajele la usa, plecam citeva zile in Newport, ca sa venim acasa chiar de Craciun (la toba, piftie si cozonaci).

Pupici si Craciun Fericit!!!!!

Anamaria

Mergi la inceput

AnaMaria, Craciun Fericit ! si vua, drum bun si distractie placuta sa aduceti poze

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Anamaria distractie placuta si drum bun si sa va intoarceti cu bine de Craciun sa ciocnim impreuna un pahar

Spor la treaba!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, ce faceti? cat mai are Emma de stat cu ghipsul?
ce pregatesti bun pe-acolo?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput