Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hei hei monica ca nu am mai slabit , dar nici nu am pus inapoi si asta e cel mai important. Si cred sincer ca aveam nevoie de o pauza ca tot eram in stagnare , ba chiar puneam fara sa ma bag in nepermise. Asa ca mi-am luat pauza pana dupa revel sper sa aibe mila cantarul de mine cand o sa ma urc pe el

Cat despre cealalta problema daca pana maine nu se remediaza o sa raportez. Asta iti va aduce aminte de ea cu drag , iar eu cand o fac si ma rog pt sufletelul ei sa treaca cu bine peste durere.

fug la ... ca maine iar imi fac idei ca nu stiu de ce ma simt obosita

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

somn usor aida ...si eu in ultimul timp numai la 2 ma culc dar abia de la 22,30-23 ma pot uita si eu linistita la un filmulez sau sa mai citesc ceva...si atunci de-aia ma apuca ora aia

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Aaaa , pai eu dupa ce plec de la pc , ma duc afara la o tigare si apoi intru la baie (poate sa fie si 3 dimineata ) si cand ma urc in pat incep sa butonez ... si e imposibil sa nu gasesc ceva interesant (nu ma uit la telenovele) ... siiii apai cine stie ce ora ma apuca , ca nu ma uit la ceas din principiu

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

ba eu ma uit si la telenovele ca de-acolo am invatzat eu prima data spaniola in timpul asta mai fac si altceva(cel putin cand eram in ro...mergeam pe medicinala si ma uitam la o "telenovea" spaniola...apoi m-am reprofilat pe de-astea in portugheze mi se pare f usor sa inveti asa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Asa e cu invatatul. Asa am invatat si eu in prima faza engleza , dar nu stiu ce pisici am de nu am nervi sa ma uit la telenovele. Prietenele mele erau inebunite si se uitau la ceas sa ajunga la episod ... eu nu stiu de ce nu pot sa diger si faza cea mai naspa e ca asa ma apuca o stare de nervi ... ... asa ca nu ma uit si gata

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, nu-ti inchipui ca fug acasa la ora X ca incepe ceva...eu nu urmaresc aceeasi "telenovea" butonez si cand ajung la una...pe aia o las nici nu stiu cum se numesc...
mie una mi-au prins tare bine, inainte sa-mi comand cursuri
chiar mai bine decat cursurile fiindca in cursuri pronuntia era atat de diferita nu era portugheza asta brziliana...si astia-s in cap daca nu le zici la fix...inteleg altceva...in filme mult mai bine vorbeau
ce faceti astazi ce mai pregatiti in casuta?
noi ascultam colinde in surdina...si mai confectionam ornamente...
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Azi nu mai pregatim nimic ... asteptam totul de-a gata

Chestia asta am patit-o si io in Barcelona. Nu puteai sa te conversezi cu nimeni acolo pentru ca ei vorbeau 'catalana' si unii mai stiau si 'spaniola' ... am crezut ca fac cu nervii ... pacat de orasul ala frumos

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am reusit si noi sa punem pomul aseara..ne-am culcat ca pe la 11:00 (copii pe la 10:00)...de dimineata erau 2 mici pitici Grumpy Ei nu sint obisnuiti sa se culce foarte tirziu (in timpul saptaminii se culcusesc pe la 8:30).

Diseara am un dinner la servici asa ca nu ajung sa fac poze. M-am tot foit in garderoba acasa si pina la urma am iesit de acolo tot in "uniforma" mea: pulover gri de casmir pe git, fusta neagra pina la genunchi, pantofi negrii...voi adauga diseara un colier de perle si gata tinuta. Vroiam ceva mai deosebit (este un restaurant foarte elegant) dar pina la urma comoditatea a invins.

Oricum in weekend plecam putin sa ne tragem sufletul. Dam o fuga in in Newport (Rhode Island) sa ne relaxam putin. E un orasel dupa sufletul meu: maritim, mititel, atmosfera locala si usor de batut cu piciorul.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

ideea e ca aici oamenii nu fac nici cel mai mic efort sa te inteleaga...nu stii...asta e...
la noi in ro daca vine unul si incepe sa-ti zica ceva intr-o romana stricata de numai el intelege ce zice...te straduiesti si ajuti omu'
da ma rog...asta sa fie tot ofu'
ah ce bine zici...sa vina toate de-a gata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

spor la pregatiri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun