Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Buna dimineata fetelor (e dimineata la mine)!!!
Am avut si noi weekendul frumos in plimbari, am avut noroc de vreme buna: am si vizitat, am patinat afara linga ocean (pe wharf), ne-am balacit in jacuzzi si piscina si am ajuns acasa cu forte proaspete.
Cu Mosul la noi s-a lasat cu nitel cintec...baietii nu vroiau sa adoarma de nici un fel si s-au postat in dosul canapelei ca sa-l surprinda pe Mos in flagrant delict. Am facut omuleti de gingerbread seara, si i-am pus calzi pe masa, cu un pahar cu lapte pentru Mos. Am lasat si morcovi pentru reindeer...(ghiciti ce rontaim au pe la 1 dimineata). Partea proasta era ca noi nu impachetasem nimic si asteptam sa se duca ei la culcare. In final pe la 10:30 au capitulat (in dosul canapelei) si am reusit sa ne terminam misiunea.
Nick insa s-a sculat pe la 4: "A VENIT MOSUL?????"...eu balmajita, am reusit sa-l pun sa se culce din nou...la 5 iar intrebarea..."Mama, lasa-ma si pe mine macar pina la 6" - i-am zis eu, total zombie...In 30 de minute insa era complet treaz asa ca a sculat toata casa!!!!!
Nu era 6 dimineata cind noi desfaceam pachete

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Nu te cred. Pune poze. De peste tot, de la brad, din minivacanta voastra.
Anamaria, acum serios vorbind, mi te si imaginez in spatele canapelei rontaind repede dintr-un morcov cat sa dea impresia ca reindeer-ul a fost tentat sa manance morcovelul, dar fuse prea satul . Uite ca nu m-am gandit ca in planul meu trebuia sa includ si mancarica pentru Mos si reni. Offf, lasa ca stiu la anul. O sa fiu mai organizata.
Aida, pusa pe sotii fata ta. Bine ca stia Mosu' poezia . Ce varsta are Emma? 4 sau 5 ani?
La multi ani celor care poarta numele de Stefan.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciufulici, daca ai rabdare sa rasfoiesti poze multe, am pus aici (nu toate - ca noi avem 2 aparate de fotgrafiat si coordonarea e la pamint).

http://family.webshots.com/album/561898598BuhSqa

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daaa...si noi il asteptam mereu pe moshul fie cu prajitura fie cu o felie de cozonac si o cana cu lapte(de care tati este responsabil sa le manance)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Anamaria, vazut toate pozele. Camerele acela faine, cu incrustatiile alea in lemn, unde erau? Si bradul cel mare si rosu cum trona in holul acela, parca era un rege pe jilt. Foarte frumos. Si mi-au placut mult detaliile fotografiate.
Insa poza asta mi-a placut cel mai mult: http://family.webshots.com/photo/2851289740057002410XXvRlc
Ce mamica fericita esti cu asa baieti mari si cuminti!!!
Cum erau ei asa de bucurosi sa isi desfaca multimea de cadouri, chit ca nu le vedeam prea bine chipurile cand isi deschideau cadourile, imi puteam inchipui fericirea pe fata lor. Am vazut ca si tu pareai tare incantata de cadoul primit de la Mos. Sa inteleg ca a fost o surpriza faina?
Ah, am vazut si dosul canapelei cu pricina . Dar cum ingrijesti canapeaua aceea alba? Ca ma gandesc la ce "trafic" e la voi ... cum o rezista? Ai curaj.
Acum sa va spun si despre Craciunul nostru.
In seara de Ajun am fost la prietenii nostri unde sarbatorim Ajunul in fiecare an, asteptandu-l pe Mos Craciun in colinde cantate in fata semineului. Mosul e acelasi. Copiii au primit multe cadouri, am avut grija ca o parte sa pun si sub bradutul nostru, ca nu cumva Luca sa creada ca Mosu' nu vine si la casa noastra.
Matza de Eva s-a blocat in fata Mosului, nu a vrut sa se apropie de el, noroc ca sotul a luat-o in brate ca sa isi ridice fata cadoul.
Luca a primit vreo patru cadouri si de fiecare data cand Mosul il chema ii mai cerea sa ii spuna o poezie. Ultima data a spus poezia cu Rata, rata, ratisoara/ ce te plimbi pe ulicioara (poezie ce o stia Mosu' de cand avea Luca doi ani ), ca deh se epuizaze rezerva de poezii. Insa ce mi-a placut la el ca parea tare marcat de eveniment, constiincios sa isi spuna poeziile cu voce tare si clar. Si Mosu' prelucrat de mine l-a intrebat despre dormitul noaptea. Ca de cand cu plecarile dese ale sotului, mi-am furat copilul in patul conjugal . Pe cine sa strang si eu noaptea in brate daca nu ep Luca?! Si uite ca Luca se obisnui sa doarma cu mine. Iar sotul, normal, ca pe mine ma ia la mustruluit, ca stric copilul, ca il fac fetita mamii. Si Luca nu se astepta ca Mosu' sa il intrebe asa ceva. "Luca, am auzit ca tu nu mai vrei sa dormi la tine in camera. Asa e?", la care Luca "ah, ba da". Brrr, crescu un nas ca al lui Pinocchio. Si redresa copilul raspunsul. Si de atunci, pentru ca i-a promis Mosului, vrea sa doarma singurel la el in patut, de fapt nu doarme singur, ca o are si pe Eva in camera cu el .
Dimineata, pe 25, sotul a trezit copiii ca a lasat Mosul cadoute sub brad. Nu va pot spune viteza cu care au sarit din pat. Eva a primit un set de se face carucior, playpen, leagan, cu un arsenal de biberoane, hainute si o papusica. Si normal ca amandoi vor sa se joace cu asa ceva. Mai ales Luca, care mi se pare mie ca are un instinct mai matern, cam cum as vrea sa il aiba Eva.
Apoi el a primit un elicopter cu motoras care e dirijat de telecomanda. Nici nu va imaginati ce fericire pe ei, dar si ce scandal . Care sa il prinda si sa il tina in mana... Nebunie. Mi-a tocat nervii elicopterul ala.
Astea sunt printre multe alte cadouri, care cred ca le voi ascunde si le voi da sa se joace cu ele asa treptat. Ca altfel o sa le ignore.
Ziua de Craciun am sarbatorit-o in familie, linistit. Am reusit sa dorm trei ore la pranz (sunt ani de zile de cand nu mi-am mai permis luxul asta), sa citesc si o carte, sa ma odihnesc.
Azi, la serviciu, nu prea mi se indemana la nimic. Bag de seama ca fu pauza cam lunga.
Deja ne facem planuri de Rev. Il vom petrece la un local inchiriat.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf...m-ai facut sa rid...canapele sint NOI, d-aia sint asa impecabile. Oricum se dau jos husele si fiind bumbac 100% se spala la masina (sper)...nu am gasit nimc pe gustul meu care sa se integreze in "schema" mea si bineinteles la un pret rezonabil

Noi am inaugurat o traditie noua anul asta...am citit acum de curind impreuna cu copiii o carte despre obiceiuri de Craciun din diferite parti ale lumii. Le-a ramas la inima o traditie din Germania despre un castravete. Se ascunde un ornament in forma de castravete in pom, si cine il gaseste in ziua de Craciun, primeste un cadou in plus...in poze se vad baietii cautind IN pom si nu SUB pom Am gasit in peregrinarea la Newport un asemenea castravete, facut de mina, din sticla in...POLONIA!!! Asa pe ascunselea l-am achizitionat si le-am spus noua traditie in dimineata Craciunului. Acuma cred ca ramine pentru totdeauna.

Pomul acela mare era construit in intregime din poinsettia (florile rosii de Craciun care se vind aici la tot pasul) si era in casuta de vacanta de vara a unei aripi din familia Vanderbilt in Newport...locuiau aici maxim 8 saptamini pe an intr-un palat imens si ii ziceau "summer cottage"
Uite aici siteul de la Preservation Society:
www.newportmansions.org/" target="_blank">http://www.newportmansions.org/

Despre poza, ce pot sa zic decit ca am baieti tare-tare pupaciosi si lipiciosi...ne pisicim mereu, mai ales dimineata prin weekenduri cind miraculos isi gasesc drum (prin somn) drept in mijlocul patului nostru Sint niste momente delicioase si sint hotarita sa le savurez la maxim pentru nu dureaza o eternitate...

Am uitat sa spun...da, am primit exact ceea ce imi doream de mult...un "weather center" de stil vechi: barometru, termometru si masurator de umiditate...dar le vroiam montate in lemn si pe stil vechi, cu ace si sticla bombata (io-s mare Patrick O'Brian fan si mor dupa romanele lui de aventuri pe mare - asa ca mai mult decit orice altceva vroiam barometru)...sotul mi l-a facut cadou dar a avut ceva de alergat ca acuma sint toate electronice...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ciuf citind despre copii tai m-a umflat rasul . Chiar azi mama zicea ca ii este si frica cu noi doua in masina ce nervoase suntem (eu 32 , sora 14 ani) ... si ne cam racaim ca prea ma sufoca si nu tace nici o secunda chit ca abereaza , iar eu asta nu suport ...
Si mama avea asa o fata ... zice ca trebuie sa stea sa se gandeasca inainte sa scoata ceva din gura sa nu apara iar un conflict.

Anamaria pozele.

Monica si la nazdravanii tai

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Anamaria, sopteste-mi si mie la urechea cartea cu pricina.

Mergi la inceput

mama fetelr ce chef de vorba avuserati in seara asta
m-am uitat si eu la poze...super...ca-n povesti
hai ca schimb capitolul ca daca vamai apuca maine vorbaria sa aveti unde scrie
noi am fost sa-i luam ruxandrei ceva de incaltat apoi sa papam ceva(ca nu aveam destul acasa) si-acum am intrat in programul de seara
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

am deschis
CAPITOL NOU AICI

va astept

monica