Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 17
georgia_c spune:
lucia ... super .. super .. de cand ti "scarbaciunea" in frau? .. 2 ani ?.. super tare ... pe bune..
am o curiozitate , ca o batranica veritabila ce sunt.. la ce homeopat mergi ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Georgia
voi raspunde mai rar ca nu ma lasa dl OS sa stau mult in scaun.![]()
Merg la o clinica de homeopatie aflata la 30 de km aprox de TM.So din pacate nu te pot ajuta cu date exacte zic eu data fiind distanta mare pentru tine.Dar daca vrei sa vii imi spui si iti dau toate datele
.Oricum remediile ajung pentru fo 2 luni.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
ho..ho.. ho .. ati vazut un cal maro, si un spiridus in bleu ... vine Craciunullllll
aoleooo , fac amr-uri pana la sarbatori ...
so , am fost la dr , si mi s-a spart outul , si sunt incantata ca am reusit sa-i smulg dr t , cateva informatii ... in ian2008 , voi face o monitorizare stimulata
, iar daca nici asa nu se prinde bb,trecem la planul B , laparo , iar apoi "insamantarile " de primavara , mai ales ca sotulica e cu probleme ...
hei pe unde umbla toata lumea ... cumparati cadouri ... ?
Albert Einstein
ponei spune:
Buna fetele,
Ce este cu actvitatea asta slaba?
Nu mai am cu cine sa vorbesc?
Eu de aici am plecat si vreau sa vb cu voi, chiar daca am un bebelic in burtica
Maine ma duc sa-l vad, am facut testul de sange BHCG si este valoarea peste 1000 si pot sa-l vad. Ieri am facut 5 saptamani
Feteleeeeeee unde sunteti?
GINA-MONICA spune:
[BUNA FETELOR
IN GENERAL NU PREA AM TIMP SA SCRIU DAR DE CITIT CITESC MEREU CE SCRIETI.
SI EU TOT PACIENTA DR T SI AM FACUT DEJA LAPAROSCOPIA SINT LA A 2 DE DIPHERELIN SI MA SIMT OK UN PIC GRETURI SI VARSATURI FEBRA SI FRISOANE DAR PRT UN BB ORICE VA INTREB SI EU PE LINGA DIPHERELINE CE TRAT NATURIST SE FACE CA AM TOT AUZIT DE UNUL VA MULTUMESC 
Iyoana spune:
Georgia
, ce comica esti...
, felicitari pentru...ovulatie! (suntem intr-o dunga
, ne felicitam pentru foliculi si pentru
)!
banuiesc ca ai treaba in seara asta! ![]()
Ponei ai grija de tine si de bebe!
Sa ne povestesti cum a fost la prima eco, da?
GINA-MONICA welcome in the club! Stiu ca Lucialu a facut un tratament cu homeopate si/sau naturiste. Refacere rapida dupa endo (banuiesc ca asta ai avut de ti-a dat Diphereline) si asteptam vesti bune de la tine. Dac doresti te pun pe listuta de pe prima pagina. Si sa ne mai scrii...
Cam putina agitatie pe aici, sper ca sunteti bine si tacerea voastra ascunde de fapt...cai maro si spiridui bleu
, vorba Georgiei, adica in traducere libera...cumparaturile de Craciun!
Pupici la fetele dragi! 
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
suflet spune:
Buna, fetelor! Eu am facut laparo cu dl. dr. Tutunaru in sept.iar exact peste o luna am ramas insarcinata. Dl. dr. mi-a recomandat dupa operatie injectii cu diphereline 3 luni( am avut endometrioza plina), dar eu l-am rugat sa ma lase 2-3 luni sa incerc sa raman insarcinata. Incercam deja de 4 ani si...nimic. Dar minunea s-a intamplat! Cand m-am dus la cabinet si i-am spus ca sunt insarcinata nu cred ca m-a crezut.M-a intrebat de unde stiu. Eu facusem un singur test de sarcina. Cand mi-a confirmat sarcina a spus de vreo 3-4 ori ca e o minune ce mi s-a intamplat. In acelasi timp am tinut un canon impreuna cu sotul dat de parintele Ioan de la Biserica Sf. Spiridon Vechi de 40 zile. Doamne ajuta!
georgia_c spune:
... nu stiu de ce nu mi-a mers site-ul .. aoleooo ...ce m-am speriat ca nu va "vad" azi
Iyoana, maine poimaine o sa ne uram "sa-ti traiasca foliculu'"... si sa se imbunatateasca spermograma ... 
mai asa ma mananca limba sa-i zic lui sotulica , sa-si refaca spermograma (1 1/2 tratament ), dar ma gandesc ca daca nu iasa ok , o sa cada iar asa pe-o parte ..dar si daca iasa , sa vezi acolo , mandrie de macho man... cum sa fac .. stiu ca se face la 3 luni .. bla bla .. insa ma macina curiozitatea
Albert Einstein
georgia_c spune:
suflet, cand Dumnezeu da , orice este posibil
Albert Einstein
bebekom spune:
suflet, bine ai venit! Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea toata viata! Cate saptamani ai?!
Fetelor, intru si eu sa va dau o veste buna: cea de-a 4 inseminare a reusit: am deja 2 teste pozitive, iar dr. T mi-a dat sa fac pregnyl de 5000 ui din 4 in 4 zile. Abia luni sau marti ma voi duce la dr, pana atunci inca mai am emotii mari. Sa-mi tineti pumnii! Stiu ca va bucurati pt mine. Va pup pe toate!
Ponei, ai primit mesajul meu? Sa ma tii la curent cu ce ti se intampla si sa ai grija de burticuta ta!
Doamne ajuta!
Era sa uit: stie cineva daca Tutu e miercuri la cabinet???