Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Bebekom FELICITARI ,se vede ca e luna cadourilor,vine mosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bebekom.. super veste .... sa-ti traiasca samburelul ... si sa fiti sanatosi ..... cu cine ai facut IA?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Veret, georgia_c, va multumesc fetelor! Imi e teama sa ma si bucur..., dar sper ca totul sa fie bine.
Am facut toate inseminarile cu dr. T si cu dr. Matei, numai ca acum am facut-o dupa ovulatie, la cateva ore.
Acum, pana nu il vede dr. sunt putin nelinistita. O sa va tin la curent.
Va doresc ca DD sa va ajute si pe voi, sa va dea ingerasul mult dorit!!!! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Bebekom, F E L I C I T A R I , sa ai sarcina usoara, fara probleme, sa dea DD sa fie bine!!!!

p.s. am modificat in dreptul numelui tau, pe prima pagina la "Inseminare" , desi nu ne-ai mai bagat in seama de multa vreme, sper ca nu te deranjeaza!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

In primul rand vreau sa o felicit din suflet pe Bebekom,sa iti traiasca samburelul si sa primesti vesti bune de la Tutu.

Suflet, felicitari si tie, ma bucur fff mult sa aflu ca o pacienta cu endometrioza a reusit chiar din prima luna dupa laparo sa ramana gravidutza.

Dupa cum stiti, eu ieri dimineata am facut laparoscopia. Rezultatul a fost : uter normal, ovare normale, trompe bune, totul ok, insa mi-au gasit niste puncte de endometrioza in spatele uterului, pe fundul de sac Douglas. Am fost si bucuroasa ca am trompele bune ( mare surpriza, credeam ca sunt infundate ), insa si dezamagita ca mi-au gasit endometrioza. Speram sa nu o am....
Deocamdata nu stiu ce o sa fac, cred ca Tutu o sa imi recomande Diphereline, insa reusita lui Suflet, care a avut endometrioza plina, nu doar cateva puncte, imi da mari sperante........
O sa incep sa ma documentez cat mai mult si o sa vad ce hotarasc.

Iyoana, poti sa modifici la mine pe prima pagina rezultatul laparoscopiei cand ai timp.

Va pup pe toate si sa auzim numai vesti cu ochisori !!!

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bebekom, vreausa te intreb cam cat te-a dus toata "distractia" cu "insamantarile"?..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Vreti sfatul meu pt. a ramane insarcinate? Atunci tineti toate cele 4 posturi de peste an (inclusiv post trupesc) precum si miercurea si vinerea in afara posturilor, spovediti-va in mod regulat, impertasiti-va (daca preotul considera),mergeti la biserica la Sf. Liturghie si la Sf. Maslu, sfintiti-va casa,treziti-va cu rugaciune si culcati-va cu rugaciune. De asemenea, nu uitati ca pacatele se arunca pana la a IV-a generatie, de aceea trebuie sa aveti mereu dat, macar la o manastire, un pomelnic cu mortii pe care ii aveti.Ar fi bine ca si sotul sa faca acelesi lucru. Eu am reusit sa il conving. Mergeti la un preot si cereti-i un canon pt. daruire de prunci pe care sa-l tineti cu sfintenie impreuna cu sotul.Daca nu puteti sa tineti post trupesc in posturi, atunci cereti dezlegare de la preot. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Si inca ceva: cand am mers cu rezultatul la spermograma la sfarsitul lunii august dl. dr. Tutunaru a spus ca nu am nici o sansa sa raman insarcinata: astenospermie (mobilitate 25%).I-a dat sotului tratament 3 luni cu Tribulus Terrestris pe care l-a facut doar o luna pt. ca am ramas imediat insarcinata. Minune! Eu cu endometrioza plina, el cu mobilitate fff. mica! Totul este posibil! Numai sa aveti credinta! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magdita ce ma bucur ca esti bine! In priv punctelor de endometrioza stii ca impartim aceeasi soarta Dr nostru mi-a spus ca vom discuta sapt viitoare despre tratament.
Lucialu: felicitari pentru rezultat!
Am si eu o intrebare daca ma poti ajuta: ce tratament ti-a recomandat Dr. T. acum dupa ce a constatat ca aveai doar 2 puncte de endo...?
Multumesc.
Fetele oare dupa cat timp de la operatie poate fi reluat proiectul bebe?
Va multumesc din suflet si vreau sa felicit toate invingatoarele noastre in priv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bebekom: Te felicit si aici!!! O sarcina fara probleme!!!
Sa-mi tineti pumnii!!! In seara asta fac si eu inseminare, dar o fac aici la Constanta....din cauza serviciului nu am reusit sa ajung la Bucuresti.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput