Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
uite asa se mai lumineaza omul (Iyoana
); i am luat la "cetit" toate capitolele de "'insamantare" , si dupa ce termin iau si FIV-ul la "rost "; cred ca o sa-mi fac capul patrat si o sa va innebunesc cu intrebarile apoi![]()
hai sa va incep cu intrebarile de pe acum
so , am fost la 1 monitoarizare la tutu.. am prestat activitate "didactica" la indicatiile indrumatorului de proiect bb (dr tutu ) , si n-a iesit nimic .. adica nada bb ...
vine luna 2 de monitorizari , adica asta de acum .. in conditiile in care innotatori lui sotulica sunt cam "pretiosi " , adica se misca incet , sunt putini , etc ... ce ma enerveaza etc ala de acolo .. iar io ovuluez pe o singura parte , caci tutu dupa mai multe monitorizari in luna asta, s-a decis si mi-a zis ca doar pe un ovar "benzinesc".. apai n-ar fi mai bine sa ma cer si io la stimulare ..sau cum , si cand se face stimularea ?...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Iyoana spune:
Georgia nu stiu care va fi schema "indrumatorului de proiect"
, dar poate iti va propune o runda de monitorizare pe ciclu stimulat. Adica din z2 in z5 (cred!) vei lua Clomifen (niste pastilute care ajuta la stimularea hormonala) si veti vedea impreuna cum reactioneaza ovarele tale la el.
Si dupa aia, in functie de rezultatul tau, este posibil sa-ti recomande o laparo. dar vezi tu, si sotul tau are ceva probleme, chiar daca tu ovulezi s-ar putea sa nu ai cu ce! 
Voi faceti ceva tratamente pentru
sotului?
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
georgia_c spune:
facem Iyoana, tratament pentru innotatori ... sa speram ca nu papa banii degeaba , si se straduie si ei sa dea mai tare din codita...asa mi-a zis dr t , ca in ianuarie daca nu se prinde samburelul , merg pe laparo ...nu stiu parca nu am rabdare , si nu stiu , parca nu am incredere ca se prinde bb .. am impresia ba ca
prea mult , ba ca nu facem , si la ce "performante" au campionii , ma gandesc ca nu se prinde .... am si io niste probleme ..de te doare capul ...
acum , mai nou , am luat la citit toate forumurile despre "insamnatri" , dupa care trec la fiv ... asta ca sa stiu ce am de facut la anu'
tu astepti deschiderea noului cabinet al dr matei si dr t?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Iyoana spune:
Da, voi astepta deschiderea noii clinici pentru ca asa m-a si sfatuit dna dr. Matei.
Atunci vom face biopsie cu dr Feldberg, in care dna dr are mare incredere, si vom face FIV ICSI la clinica dansei si a dr. T.
Oricum, si sa vreau si tot nu cred ca am fi reusit noi sa le facem pe toate pana in frebruarie: eu am o lista intreaga de analize de facut, iar dr. Feldberg trebuie ca, in urma unei discutii cu sotul si a analizei dosarului, sa deci tipul de biopsie, apoi programarea....mai dureaza un pic. Eu zic ca in februarie - martie ne punem pe treaba. Asta in conditiile in care analizele mele vor iesi cum trebuie, sper sa nu descopar si eu ceva, Doamne fereste!
iyoana

Iyoana spune:
Georgia, voi ce tratament luati pentru
: medicamentos, naturist, homeopat?
iyoana

lucialu spune:
Buna ziua tutunici frumoase!
Sa incep cu inceputul.Avem gravi noua asa ca Ponei FELICITARI si de la mine iubita si SARCINA USOARA!!!

Vali FELICITARI pentru BBlina,SA-TI TRAIASCA SANATOASA SI VOINICA,RECUPERARE GRABNICA TIE si SA VA BUCURATI SANATOSI IMPREUNA CU/DE MINUNEA VOASTRA!!! 

Magdita
iti tin pumnii si ai sa vezi ca va fi bine cu voia lui DD
!!!dl dr are mani magice si o echipa grozava.
Merdan si tuturor celor care v-ati gandit si la mine va multmesc din inima!

M-am intors acasa si sunt bine aprox.adica mai ma doare burta ca a trebuit sa dezlipeasca OS "innamorat" de peretele meu uterin
.Am avut o aderenta mai veche data de endometrioza si mi-a facut prostii pe acolo de unde si durerile mele.In schimb acelor fete carora li s-a gasit endometrioza dar nu scriu si la subiectul endo le voi spune pe scurt aici:ca eu am reusit in 2 ani si o luna sa o tin sub control pentru ca nu mi s-au gasit de data asta decat doua puncte de endo unul pe OD respectiv celalalt pe vezica!!!Am scris detalii la subiectul despre endometrioza.Ce am facut?Nu am iesit din cuvantul doctorului nostru drag si am parcurs toti pasii recomandati de dansul:dipherelyne si homeopate dar nu numai.Experienta de la laparo a fost si de data asta una placuta in genere.Atat ca mi-a inghetat de frig dansa si popoul in sala de op pentru ca stiti ca acolo este mai rece.Fapt care m-a facut sa imi doresc sa fiu anesteziata cat mai repede
Parere:nu fiti speriate pentru ca indiferent de cum veti experimenta laparoscopia pe pielea voastra sunteti foarte bine supravegheate si nu sunteti lasate de izbeliste.Oamenii stiu ce au de facut.Sunt profi si sufletisti.Ma refer la faptul ca fiecare corp raspunde altfel la anestezie.Eu de ex nu am vomitat si nu m-am simtit rau(mare nesimtita!
) nici de data asta de la anestezie si chiar daca am fost stresata inainte de op gandindu-ma la ce mi-o mai gasi de data asta, atunci si acolo n-am fost speriata.
M-am intors acasa foarte multumita de cele petrecute acolo si de oamenii care m-au ajutat in tot si tolba lui mos Nicolae a fost plina cu daruri.In afara de acea aderenta scarboasa si de vestea ca am avut doar 2 puncte de endo. mi s-a spus ca mi-au gasit urme de ovulatie si ca instalatia mea este bine merci
.
Sfat:nu mancati prea multe inainte de ziua operatiei si respectati orarul de la care este interzisa orice fel de alimentatie sau lichide.Iar dupa operatie consumati cat mai multe lichide pentru ca sa va faceti viata mai usoara in primele zile.Am consumat supa de puiut strecurata si ceiuturi(io sunt mare prietena cu Sanye ca te scoate afara usor fara sa depui efort,lucru care conteaza chiar daca ai doar niste gaurele in loc de taieturi).Si m-am desfatat cu iaurt usor,baubil.Asa ca mi-am reluat tranzitul intestinal relativ repede.La carbuni am un amendament de facut.Sunt si antiflatulenta.Nu stiu daca e bine sau nu dar la inceput am luat,dupa care am zis stop cadru pentru ca tranzitul intestinal da semne ca incepe sa lucreze prin parturi
prima data.Ma scuzati dar asta gandesc eu dupa ceva experiente postoperatorii prin spitale .
Va pup dulce si va doresc tot binele din lume!Si va tin pumnii ca la anul sa deveniti ceea ce va doriti!Nu zic ce ca se stie si sa nu cobesc.
Celor care sunt cu adevarat pacientele dl dr T adica permanent nu le spun decat sa aibe incredere ca sunt pe maini bune si sa fie intelegatoare pentru ca dl dr este foarte ocupat cu noi toate(suntem multe)atunci cand mai trebuie sa astepte un pic sa fie vazute sau cand acesta este scump la vorba.Chiar nu inteleg de unde are atata putere de munca!Probabil ca numai DD stie.Oricum are echipa excelenta si se mai poate afla una alta si de la dansii.Asa ca ramaneti pacientele optimiste!![]()
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Iyoana spune:
Lucica
, bravo fata draga! Scapasi si de laparo cu nr 2, oufff! Felicitari si refacere usoara! Eu zic ca rezultatul este foarte bun, chiar daca mai sunt cele 2 punctulete de endo pe acolo, nu cred ca se pun. Ai grija de tine. Ce planuri ai acuuuuum? ![]()
iyoana

lucialu spune:
Iyoana
draguta ping![]()
Nu mai le am pe alea doua puncte ca le-a dat foc dl dr
.Cu aderentele am inteles ca e mai naspa,dar sa speram ca le venim de hac.Planuri am multe,dar acum ma gandesc sa ma refac ca inca doare si sangerez un pic si vreau sa merg la doctorita mea homeopata sa-mi dea bunatati ca remedii si sa fac si polidinul repede- repejor ca e pe imunitate nespecifica.Si astept sarbatorile intre timp
dar si sosul le asteapta![]()
KISSES
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Iyoanadraguta ping
Nu mai le am pe alea doua puncte ca le-a dat foc dl dr.Cu aderentele am inteles ca e mai naspa,dar sa speram ca le venim de hac.Planuri am multe,dar acum ma gandesc sa ma refac ca inca doare si sangerez un pic si vreau sa merg la doctorita mea homeopata sa-mi dea bunatati ca remedii si sa fac si polidinul repede- repejor ca e pe imunitate nespecifica.Si astept sarbatorile intre timp
dar si sosul le asteapta
KISSES
Asa e, ai drepatate, ca doar de-aia ai facut laparo! Ce bine ca nu mai e nimic pe acolo! Iti doresc refacere usoara si...sarbatori cu sanatate si iubire! pong
iyoana