Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 15
Iyoana spune:
Vali ce bucurie!!!! FELICITARI, sa iti traiasca micuta Stefania, sa fie sanatoasa iar voi sa va bucurati de ea toata viata!!!
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
maria08 spune:
Vali: Sa va bucurati de aceste momente!!! Bebelina sa va aduca numai bucurii si fericire!!!
Ponei:FELICITARI!!! O sarcina usoara si un bb sanatos!!!
Numai bine,
Iyoana spune:
Buna dimineata! 
Fetelor, am fost sambata la dr. Matei si mi-a spus sa mai asteptam un pic cu FIV-ul pentru ca, clinica dr. Tutunaru si a dansei (nu-mi dau seama cine este actionarul principal
, dar stiu ca dansa va avea un rol foarte important acolo) se va deschide in luna februarie 2008. Nu pot deschide in ianuarie pt ca le lipsesc ceva aparate. Nu conteaza, februarie este foarte aproape si eu sunt foarte increzatoare.
Pentru biopsii vor lucra cu un dr profesor (strain, nu am retinut numele din pacate), iar dna dr. Matei m-a asigurat de profesionalismul dansului. Asa ca eu am mare incredere in ce se va intampla acolo, este asa de bine sa stim ca doctorii nostri vor avea o clinica a lor, unde sa mergem.
Mi-a dat si lista de analize de facut pentru FIV, va trebui sa ma apuc de ea, pentru o biopsie + FIV ICSI in februarie sau martie.
Si inca ceva: un buchet mare de 

si tot respectul meu pentru dna dr. Matei, este o draguta, si-a amintit de noi (ce probleme am avut etc...), cu toate ca nu ne mai vazuse cam de 6-7 luni. Este un om si un dr extraordinar, mereu disponibila si cu o vorba buna pentru pacientii ei! 
Va doresc o zi frumoasa!
iyoana

georgia_c spune:
buna fetele
am fost azi la monitoarizare ... si a mai crescut cat de cat outul ... mare pisicher , de-abia se misca ... parca se trage pe coate asa greu creste ... in fine bine ca macar creste :)
vali sa-ti traiasca printesa , si sa va aduca numai bucurii
Iyoana, sa dea DD ca 2008 sa fie cu noroc pentru toate aspirantele ;de cand esti tu pacienta dr t?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Bluel spune:
Ce de vesti bune! Haideti, fetelor, sa o tinem tot asa!
Vali, FELICITARI! 

sa iti traiasca micuta, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa! Abia asteptam sa o si vedem aici!
Ponei, Sa fie intr-un ceas bun si Sarcina usoara!
Iyoana, ma bucur ca esti asa optimista, 2008 TREBUIE sa ne aduca si noua un
, ce zici?
Va pup pe toate! 
Iyoana spune:
Georgia, Bluel, sa dea Dumnezeu sa fie asa, 2008 sa fie un an mai bun pentru noi toate!
Georgia eu sunt pacienta dr. T din nov 2006. Am facut 2 runde de monitorizare, apoi spermograma si de la asta ni s-a tras
: ne-am oprit
! Iti doresc sa se termine cu bine runda asta de monitorizare, sa ovulezi corect si poate.....
. In orice caz, este ceea ce iti doresc eu!
Tie si tuturor aspirantelor, de altfel!
Va pupic!
iyoana

magdita spune:
Neata tutunici,
Vali
, felicitari, sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata !!
Iyoana
, bafta multa, sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa fim mamici in 2008
!
Eu am emotii pentru ca maine dimineata ne indreptam spre Bucuresti pentru analize si miercuri dimineata ma asteapta laparoscopia.......
Mie ar trebui sa imi si vina rushi zilele astea, sper sa nu fie o problema. Oricum o sa merg intai la IDS sa fac un bhcg, just in case.Am mai citit ca se poate face si la menstruatie, chiar se vad mai bine eventualele puncte de endometrioza (doamne fereste). Insa ceva concret nu am citit despre laparo la mentruatie, nu a povestit nicio pacienta.
Va pup si sa auzim numai vesti bune !
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
Iyoana, la azoo , se poate remedia ceva cu tratamente ?...
si io sunt hoatarata ca anul asta daca nu reusesc sa raman natural , sa incerc cateva inseminari , iar apoi FIV ... chiar m-ar interesa daca poti sa-mi transmiti si mie lista cu analize pentru FIV ...
Albert Einstein
ponei spune:
Buna fetele,
Multumesc mult de urari,
M-am mai linistit, am fost speriata din cauza ca nu se vedea nimic la ecograf si am facut testul de sange si a iesitit valoarea 115 si trebuie sa fie peste 1000 sa se vada la ecograf.
Eu acum am 5 saptamani si maine ma duc sa mai fac test de sange sa vedem daca ma programez la Tutu sau nu.
Am emotii mari pana se va vedea la ecograf, sa pot sta si eu linistita.
In rest nu am foarte mari greturi doar din cand in cand dar foarte usoare, in schimb ma dor sanii si imi este foarte somn. Ieri m-am trezit la 10 am baut o cana cu lapte si am adormit iar, m-am trezit la 1 am mai baut o cana de lapte si am adormit din nou si m-am trezit la 2 juma.
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
Iyoana, la azoo , se poate remedia ceva cu tratamente ?...
si io sunt hoatarata ca anul asta daca nu reusesc sa raman natural , sa incerc cateva inseminari , iar apoi FIV ... chiar m-ar interesa daca poti sa-mi transmiti si mie lista cu analize pentru FIV ...
Albert Einstein
Acuma, depinde si de cauza care a determinat azoo: poate fi o infectie, un varicocel, tratament cu imunosupresoare (tip chimioterapia sau echivalent la bolnavii de cancer sau de alte boli la fel de periculoase), cauze genetice sau pur si simplu sterilitate.
O sansa ar fi biopsia testiculara, unde se preleveaza
si se face FIV ICSI cu ei. Se face si o analiza anatomica a tesutului, pentru a se depista o eventuala sterilitate (adica este clar ca barbatul respectiv nu a fost si nu va fi niciodata fertil).Eu nu stiu (si nici dna dr nu ne-a recomandat ceva) sa existe tratament. Se fac mai multe analize pentru a se depista cauza, dar mare lucru nu se poate face. Niste naturiste exista, dar pentru a imbunatati nivelul hormonal.
O sa-ti trimit listuta de analize FIV pe PM (dar nu te mai gandi la asta acum, o sa fie mai bine pentru tine, trebuie!
)Pupici!
iyoana