tauroaice (23)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabi_K spune:
sanatate bolnaviorilor!
Carmen, oficial e vacanta intre 4-10 febr, dar daca sunteti la gradi cu program prelungit, sigur vor fi copii, doar cu program de vacanta. Adica fara cursuri, fara activitati, doar joaca si program liber.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
jenn spune:
Danelutza,asa draga mea!Cred ca la tine e ca la noi,se asteapta sa te duci cit mai rar la doctor si daca astepti citeva luni,ce mare lucru...
Dar bani sa le dai si nu putini!Ce ma enerveaza!Asa,sper ca Edi e mai bine!Carmen,te-am prins,ai bani ai?
Gabitz,tu vroiai sa faci venituri nedeclarate?Potul de la loto,ala cistig...Cred ca am febra,visez la bogatie instant...Numai bine tuturor si un week end placut!
Eftimie C. spune:
Multumesc fetelor!Edi e bine, inca e putin caldut, dar e vioi, se joaca, mananca si chiar acum canta si danseaza cu Banica jr. "s-o facem lata".Ce-i drept a tusit putin si a stranutat, dar spune ca nu-l doare nimic.Sa-i bag antibiotic, ceva???
Gabi K, da, e gradinita cu program prelungit, dar cand e vacanta nu-l duc.Lasa sa doarma dimineata si asa cand se joaca stau mai mult pe jos si...mai bine sta acasa ca e cald si bine![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gabitz78 spune:
danelutza - pupici la manutze.
iza ce mai face?
jenn - cum mey nedeclarate???pai nu v-am zis voua?
as vrea sa castig la loto...dar am o mica problema! nu joc!![]()
carmen - pupici lui edi.pacatoasa rau viroza asta...si la stef la gradi s-au imbolnavit pe capete...stau si eu cu frica, pana acum stef e bine...sa vedem.
pupici tuturor.o zi buna!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
Danelutza, imi pare rau ca te simti rau! Sper sa se rezolve problemele cat mai curand.
Eu am lipsit motivat, ca am avut adunare generala aici urmata de un inter-cocktail unde fiecare tara a venit cu mancare si bautura traditionala (finlandezii au adus doar votca 

) asa ca pana acum am bagat la ghiozdan!
Va pup
, week-end placut!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Eftimie C. spune:
Lexi
, da' tu cu cine votezi
.Te-ai gandit macar si la noi?
O zi buna la toate tauroaicele prezente si absente!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
... bau, salvat subiectul de pe pagina a doua 

Danelutza spune:
Uitai sa spun, m-au programat la reumatologie, loc au avut doar pentru 13 februarie
, deci cu Dumnezeu inainte si durerile in oase 

gabitz78 spune:
offf..danelutza, dar nu-ti amelioreaza nimik durerea????
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
jenn spune:
Lexi,asa deci te destrabalezi...Bravo tie,eu ar mai trebui sa dau jos ceva asa ca festinurile se exclud...Gabitz,nu stii tu campania aia nu da spaga ca furam noi by guvernul Romaniei
Si vezi ca parca si cistigul la loto se impoziteaza-hocus pocus,jumate il dai inapoi...Ma rog,intii cistiga,ca noi nu ne opunem...Carmen,ai baiat talentat,nu ii da antibiotic daca nu e cazul.L-a vazut vreun medic?
Zic si eu parerea mea de asistenta,ca virozele sunt peste tot.Danelutza,of,imi pare rau.Nu iei nimic sa te ajute?Eu mai aplic un unguent,mai alte medicamente,cit de cit functionez,dar raceala asta ma termina.Stau cu o masca sa nu ia fata si zici ca s din China cind cu Sars-ul...Si miine trebuie sa facem 
si alte activitati de astea glamour...sper sa ma simt mai bine ca zici ca s robot,de abia am facut mincare azi.Mai vorbim!