tauroaice (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Mi-au dat un gel antiinflamator, mi-a mai trecut un pic durerea, dar problema mea e ca doua degete sint cam strimbe si nu le pot indoi nici indrepta 
Jenn nu faci un inhalant, ca eu asa am scapat, aveam nas-cap infundate, nici vocea nu mi-o recunosteam si cu inhalant mi-a trecut, ma rog imi curgea apa din nas, dar m-am simtit mult mai bine. Sanatate si spor la treaba miine 
Gabitza bafta la cistig, dar sa ne anunti si pe noi ca sa te vizitam in casa noua si cu bani multi
.
Lexi vodca-i buna la influenta, asa ca te-ai vaccinat preventiv
.

gabitz78 spune:
fetele...v-am mai zis...am o problema!cum sa castig daca nu joc?![]()
danelutza, jenn - pupici si sanatate multa!
lexi - refacere rapida dupa chefuiala!
![]()
restul fetelor????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:

Sunt tare necajita.Multumesc Jenn din pacate a fost cazul de antibiotic si fiind sambata am vorbit cu dr. la telefon.Nu i-am spus ca febra e asa mare.Ne-a dat niste sfaturi si asteptam.Insa Edi are in permanenta febra
si destul de mare(am auzit ca la virusul asta dureaza 3zile febra
).Am incercat toate remediile cunoscute si daca nu scade febra, mai acusi mergem la urgente.Acum am inceput sa am si eu simptome
dureri de cap, gat si musculare....sper sa scap fara antibiotic si sa fiu in stare sa am grija de puiutul meu.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Gabi_K spune:
multa sanatate!
Noi suntem bine, mergem maine in Ungaria, ca piticii mei au spectacol:)
Va pup!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
jenn spune:
Gabi,mult succes copiilor!Carmen imi pare rau!Sanatate!Gabitz apuca te draga de jucat,ca altfel...Daca iei cistigul cel mare ne trimiti charter sa ne adune din resedinte
...Asa cica fac milionarii adevarati in euro !Si ne informezi pe privat ca altfel iti scrie prea multa lume...Danelutza fac abur din cind in cind ca ajuta si la sinuzita dar acum pur si simplu trebuie sa isi faca virusii damblaua...Lexi,daca nu racesti iarna asta ma apuc si eu de
.Va las ,mai e si miine o zi!
gabitz78 spune:
gabi - succes la spectacol!pupici.
carmen - multa sanatate lui edi. daca e gripa, nu se da antibiotic.pana acum pe noi ne-a ocolit din fericire...om vedea, ca si la stef la gradi s-au imbolnavit multi.
pupici tuturor.
Eftimie C. spune:
Pupam toate tauroaicele! 
Azi sunt mai vesela pentru ca Edi nu mai are febra si e tare vesel
si dornic sa recupereze ziua de relache de ieri.
BA chiar mi-a cerut sa mergem la bunica "ca a lasat el acolo niste jucarii"![]()
Ne auzim mai tarziu.Multumim de urari 
Carmen E. si
Danelutza spune:
Salutari la toate tauroaicele 
Isabella are 38,7 grade mai multe nu spun si o mai doare si un picior si nu poate merge, nu stiu care-i cauza 

Eftimie C. spune:
Danelutza imi pare rau pentru Isabela.Ce i-ai dat?I-a mai scazut febra?Noi abia am scapat si ma tem sa nu inceapa iar ca de obicei seara e mai rau.Multa sanatate tuturor 
Carmen E. si
gabitz78 spune:
seara buna.
of, se pare ca e epidemie...
danelutza - pupici si sanatate multa isabelei.
si stef a inceput de azi cu tusea...bine ca macar nu are febra. asa ca maine va sta acasa...sper sa nu se agraveze.
carmen - inseamna ca e semn bun!![]()
lui edi.
va tzuc dulce!