tauroaice (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

lexi - las ca ma duc dupa ea la casnicutze s-o trag nitel de urechi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... ... am aparut cu urechi cu tot

Va tuc, ma duc sa scot ploada la plimbare.
Mai fetelor, io mai scriu la casnicute, nici la pitici nu mai scriu, ca parca mi-e rusine sa ma tot pling de durerile mele de miini . Acum astept sa ma programeze la reumatolog sa vad daca nu cumva am osteoporoza
Nu va mai povestesc, am cazut pe 15 decembrie de pe scara de la o inaltime de aproape doi metri si a fost rau de tot, acum degetele de la mina dreapta sint tot umflate si nu pot face aproape nimic, pentru ca nu le pot indoi
Va pup dulce si va doresc o zi buna.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

danelutza - multa sanatate...hai ca te iertam de data asta...dar sa nu se mai intample!ai grija ce faci!pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Danelutza iti doresc multa sanatate!Ai pe cineva sa te ajute?De unde iti vin ideile astea ca nu mai scrii ca ti e rusine sa te vaiti?Nu de asta suntem aici?Sa ne ascultam,incurajam si tot asa?Observati ca certurile le-am lasat deoparteGabitz inteleapta a uitat si de spaga,toate s bune!Raceala mea se manifesta din plin,azi noapte nu am putut dormi.Sper ca la voi sa fie niste virusi mai putin hotariti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am vazut ca ati dat in urmarire generala pe forum fetele care lipsesc.Si cum eu sunt satula de politie si politisti, incerc sa nu lipsesc la apel.
Danelutza multa sanatate si nu-ti mai fa atatea griji.Suntem aici ca sa ne sfatuim si ajutam, daca cineva nu e de acord, nu vad de ce a mai intrat pe acest forum

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

m-am dus repede la pusculitza...si tot goala e!asa ca..n-am facut nici o afacere..nu ma pricep!
pupici dulci.

Mergi la inceput

Gabitz despre ce afacere vorbesti?Ma duc la pusculita mea si te ajut, ca am ceva banuti pusi de-o parte

P.S. De luni e vacanta la gradinite?Ca una din educatoarele lui Edi asa ne-a zis vinerea trecuta

Mergi la inceput

Mai fetelor da' se poate?Inca putin si va gaseam pe pagina 3Eu sunt necajita si aveam nevoie de sprijinul vostru.Edica mi-a facut febra si i-am pus un spozitor, ca altceva nu aveam in casa (le-am lasat pe toate la mama).Dar am trimis sotul la farmacie, sper sa n-o cumpere toata

Mergi la inceput

carmen - despre afacerea cu strigatul catalogului...
multa sanatate lui edi. i-a scazut febra?pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata , hopa individul asta face din mina cu stinga stie ca pe mine dreapta ma doare

Va multumesc fetelor pentru gindurile voastre

Carmen cum se mai simte flacaul, i-a trecut febra ? Sanatate multa . Incearca o frectie cu otet, sau macar sosete ude cu otet, si nu-l inveli cu plapuma, cu umezeala de la picioare ii scade febra destul de repede.

Gabitz astazi m-am luat singura de ... urechi si m-am prezentat la apel

Jenn cum te mai simti ? Sanatate multa

Lexi aparui eu si disparui tu ? Ma duc sa te caut

Eu in principiu ma simt mai bine, astept sa ma sune de la doftor sa vad cind m-a programat la reumato, ca ieri am intrat cam puternic in asistenta doctorului, cica "doamna, aveti rabdare ca abia ati fost la doctor, n-am avut timp sa va fac programare" la care eu "am rabdare, dar nu dvs nu dormiti de o luna jumate, eu nu dorm si ma dor miinile" . I-am cerut numarul ca ma programez eu si nu mi l-a dat , cica ma programeaza ea astazi. Atit ii trebuie sa nu ma sune, ca nu le platesc factura si intru si mai puternic in ea
Va doresc o zi buna si sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput